Aktivity POISON

Michal a zarkow:
Přesně tak to bylo i myšleno.Za Vltavou jedete už z Kolína a za Č.Brodem Vltava jede po střední koleji a hráč po správné.Za Úvaly má Vltava pomalou a jelikož jede podle řádu před Pannonkou a nestaví v Libni tak se dispečer při tvorbě rozhodl,že pojede před Pannonkou i z Běchovic.
Mirec:Ako to že si na ňu čakal? Ja som ju pred perónom obehol a Vltava išla za mnou.
To je divný.V Běchovicích si měl mít stůj a Vltava tě měla předject.Po ní z Běchovic odjezd.

poison napsal:
To je divný.V Běchovicích si měl mít stůj a Vltava tě měla předject.Po ní z Běchovic odjezd.
Venco, aj viem ale je to tak.Normálne na 0.koľaji Stoj! a ja 80 do odbočky zo správnej TK.

V tom případě sis Vltavu neužil na hlaváku.Ostatní co je předjela v Běchovicích přijely na hlavní vedle ní. :)
Mirec napsal:
poison napsal:
Venco, aj viem ale je to tak.Normálne na 0.koľaji Stoj! a ja 80 do odbočky zo správnej TK.

AndrewM

Mirec napsal:
poison napsal:

Vltava jsem pred sebe take nepoustel, hodne jsem ji ujel a pak uz jsem ji ani nesledoval, akorat jsem nekde predjizdel ten rychlik 1420 (nebo co to je) a to je asi tak vse, co si pamatuju, Vltavu znovu nee.

Kriváň

Dojels ste někdo aktivitu Kriváň? Já sem skončil v Ružomberoku. Detaily a zobrazení všeho na minimum a přesto konec. škoda. Vypadala hezky a jako již tradičně jsem ji nedojel.

Krivan? V Ziline som mal FPS 2 a uz som myslel ze sa cez nu neprehryziem. Ale podarilo sa. Ale este som to nepresiel, lebo mi MSTS zacal vyhadzovat pred Liptovskym Mikulasom hlasky, ze vozidla nejdu vlozit do sveta. :cry:

Naposled editoval moderátor:
Re: Kriváň

Pelikán napsal:
Dojels ste někdo aktivitu Kriváň? Já sem skončil v Ružomberoku. Detaily a zobrazení všeho na minimum a přesto konec. škoda. Vypadala hezky a jako již tradičně jsem ji nedojel.
To sa stalo aj mne.Hneď na Popradskom zhlaví ma vykoplo do Windows.Ale teraz si zaboha neviem spomenúť ako som to ošetril ... :mad:

Eště pomůže vypnout zvuk. Ale já chtěl hrát simulátor a ne jakousi patlaninu bez zvuku odpovídající kvalitou zobrazení roku 1997. Nemilosrdně delete.

Mirec napsal:
poison napsal:
V tom případě sis Vltavu neužil na hlaváku.Ostatní co je předjela v Běchovicích přijely na hlavní vedle ní. :)
Doprčic ... :cry: :lol:

Ano přesně tak, dneska se mi to povedlo tu aktivitu dojet v pořádku, v Brodě jsem byl včas, v Běchovicích stop a předjela mě Vltava, kterou jsem pak potkal na Hl.n.

Počasí se neumoudří,alespoň u nás na jihu,tak nezbývá nic jinýho než usednout k AE a vytvořit krátkou aktivitu.Nebudu tajit o co jde a hned posílám první screen.35-ti minutová aktivita na trati 030 R 780.V úterý by mohla vidět světlo světa.Jinak děkuji za poklony ve vlákně o hodnocení aktivit co se týče úkolu R 756 Klidná síla.Pokud Zbyněk bude pokračovat směr Praha se stavbou tak jí protáhnu také.Díky :wink:

R 780

Peta

Jaká bude trasa??
Na to najdeš odpověď v Poisonově příspěvku.Jede se po trati 030,takže to bude Pardubice-Hr.Králové.

030 končí v Jaroměři (ve směru od Paky) tedy 031 ale to je nepodstatné a o jakou trasu se jedná je zřejmé. :wink:

R 780

atb

Uklepnul jsem se zřejmě nejenom já ,ale i Poison a tak se uživatelům omlouvám.Samozřejmě jde o trať 031.

djneon

A ta 810 na R780 skutečně jezdí.Jede v závěsu z Pardubic hl.n. do Rosic,kde je odvěšena a dál pokračuje jako Os 5301 do Chrudimi.

Přesně tak jak píše T.Asi jsem se přehlídl,nebo spíše určitě. :lol: Omlouvám se.R 780 dle řazení na Želpage si můžete prohlídnout všichni tak jako já,nebo si přímo projet aktivitu v MSTS :wink:

Tvořím aktivitu nákladního vlaku v čele s cd 182 a při jízdě s tímto vlakem musím stále používat pískování,abych se někam hnul.Souprava je 182+20 Eas plných uhlí a pokud vypnu pískování jedu jako když nejedu.Zajímalo by mě,jestli tuto aktivitu,ve které skoro celou cestu jsem nucen pískovat,mám dokončit(je hotova z 80% a dnes večer by mohla být veřejná) s tím,že stylem jízdy je výkon na 100% a písek pod koly celou cestu.Díky za názory.

R 756 Klidná síla

Chcel by som sa spýtať tých ktorý prešli aktivitu R 756 Klidná síla, ako im to išlo v Hradci Králové. Mne to tam aspoň 5x spadlo a môj MSTS to zjavne nezvládal a to som sťahoval detaily a používal pohľad s vyšším FPS. V poslednom čase ani jedna moja inštalácia MSTS nezvláda aktivity. Väčšinou skončím pri väčšej stanici spôsobom totálneho vytuhnutia celého PC. Pri inštalácii s traťou ŽSR 150 som skúsil preinštalovať celý MSTS, vrátane čistenia registrov. Výsledok - nula bodov. Druhý OS systém na samostatnom HDD s traťou BP som ešte nepreinštaloval, ale bojím sa že nič nevyriešim. Mám chuť zabaliť celý MSTS. :x

Back
Nahoře