Aktivity POISON

Tak jak to pozoruju,asi skončím s aktivitama taky.Každá verze Bin zjevně dělá potíže při aktivitách.Testy probíhaly na 1.7.0211 a nebyl jediný problém s rozjetím v Pardubicích.Při příjezdu jsem zastavil u peronu a dle zprávy vyčkal.Poté i se zabržděnou vlakovou jsem se odpojil,F9,odbrzdil a jedu na objetí.Při připojení jsem pánové měl odbržděno i lokobrzdu při rychlosti pod 4 km/h. a odjel jsem normálně.
Takže pro všechny.Pokud to nedělá Bin tak.Zastavit v Pardubicích.Odbrzdit vlakovou,odpojit a objet soupravu dle hlášek.Při připojování použijte lokomotivní brzdu,která bude těsně před připojením odbrzděná na rychlosti cca.3 km/h.Po připojení,stáhněte smeták a přeskočte pomocí "1".Po přeskoku jak vám udává zpráva proveďte zabrždění vlakovou a odbrždění.Pokud se nerozjedete je to díky úpravám a Bin.
Nejsmutnější je,že po hodině a něco dojde k něčemu co odradí hráče a zbytek aktivity je k ničemu. :(
Budu rád,když se zde někdo z ladičů vyjádří proč k tomuto dochází.
A teď mi tak došlo,že se většina z Vás ještě nedostala do Břeclavi,kde je přeskok na Tauruse. :roll:

Michawel:
Neboj těch překvapení je více a některá už zde byla řečena. :?

stefan Riha napsal:
ja som sa stymi pardibiciami jedoval tiež dlho ale potom som po pozrel na forum a hned som to vyriešil - zabrzdi si jeden vagon na ručnu brzdu obehol som supravu a bolo vybavene

Já to vyřešil trochu jinak: Zastavit, odbrzdit, rozpojit celou soupravu vagon po vagonu, objet, spřáhnout a tlačit vagóny před sebou, až se spřáhne celá souprava, zabrzdit, přejít na druhé stanoviště, obrzdit a zkusit potáhnout.... Už frčím na Hradec a na čas :D . Díky za info všem na fóru a škoda, že to nefunguje normálně, zajímavý je že sem jel po update Den blbec p. Šemory a tam objíždění soupravy šlo bez problémů

CernyS napsal:
stefan Riha napsal:
ja som sa stymi pardibiciami jedoval tiež dlho ale potom som po pozrel na forum a hned som to vyriešil - zabrzdi si jeden vagon na ručnu brzdu obehol som supravu a bolo vybavene

Já to vyřešil trochu jinak: Zastavit, odbrzdit, rozpojit celou soupravu vagon po vagonu, objet, spřáhnout a tlačit vagóny před sebou, až se spřáhne celá souprava, zabrzdit, přejít na druhé stanoviště, obrzdit a zkusit potáhnout.... Už frčím na Hradec a na čas :D . Díky za info všem na fóru a škoda, že to nefunguje normálně, zajímavý je že sem jel po update Den blbec p. Šemory a tam objíždění soupravy šlo bez problémů
Teď si dělám a testuju aktivitu a tam je taky objíždění soupravy bez problémů, asi záleží na složení soupravy

Tomes napsal:
Teď si dělám a testuju aktivitu a tam je taky objíždění soupravy bez problémů, asi záleží na složení soupravy
Jo tak to by se taky dalo řešit.I přes ladění vozů a spřáhel u soupravy řazené z vozů Bmz,WRmz a Ampz po objetí se zřejmě stále chovají jinak než by bylo záhodno.Při testu z Brna na Břeclav si solidně poskakoval vůz WRmz,a některá spřáhla mezi Bmz-ty také měla mezeru i přes tmu tmoucí.

Připomínka

Měl bych jednu připomínku k přepřahu v Holešovicích: Překvapila mne 350 odstavená na výhybce hlavní traťové koleje. V reálu by to asi moc košer nebylo, ale jinak zatím moc pěkný

Naposled editoval moderátor:
A preco nie? Ak myslis, ze stala v spojke, tak to bol pech ze majstrovi mimovolne zaucinkoval Mirel tak, ze mu to ostalo v neutralnom poli ... a caka sa, kym dotrepu odniekial nejaky dizlovy stroj, zeby ho odtial vytrepali ... a ak to bolo na predjazdnu kolaj, tak nieto dovodu preco by tam nemala stat ...

Jak ostal v spojke tak asi moc ee ... to by chudak delic ... no, pri troche opatrnosti by to snad aj slo ...

Re: Připomínka

CernyS napsal:
Měl bych jednu připomínku k přepřahu v Holešovicích: Překvapila mne 350 odstavená na výhybce hlavní traťové koleje. V reálu by to asi moc košer nebylo, ale jinak zatím moc pěkný.
Snažil jsem se to udělat jiným způsobem,ale AE protestoval,hlavně při návratu k soupravě s gorylou proto takovýto kompromis.

Re: Připomínka

poison napsal:
CernyS napsal:
Měl bych jednu připomínku k přepřahu v Holešovicích: Překvapila mne 350 odstavená na výhybce hlavní traťové koleje. V reálu by to asi moc košer nebylo, ale jinak zatím moc pěkný.
Snažil jsem se to udělat jiným způsobem,ale AE protestoval,hlavně při návratu k soupravě s gorylou proto takovýto kompromis.

Myslel sem si, že to je kvůli tomu. Moje námitka nebyla o tom, jestli by byla mašinka schopna odjet, ale o tom, že nechat odstavenou mašinu tak, aby blokovala půlku zhlaví je dost zvláštní. Ale jinak díky za zajímavou aktivitu, hlavně za Pardubicema je to zajímavý :)

Mě se podařilo odbrzdit ale souprava je jakoby zabržděná. Je to nějaké divné že by BMZ byly špatně nastavené odbrždění!!!!

Já tuo aktivitu jedu teďka(jsem v ČT) a v PCE jsem neměl problém s brzdou na vozech

Lubos napsal:
djneon napsal:
Prosím, nemáte nikdo ten save po Pardubicích? :eek:

odpoj posledny vozen (1.trieda) a uz ti to pojde v poriadku.

Mam to odskusane
Mě to jede dobře i i s tou 1.tř. V Pardubicích jsem při příjezdu odbrzdil a nechal zabrzděno jen loko brzdu , potom jsem odpojil loko a po najetí na druhou stranu jsem udělal brzdu a normálně odjel bez jakýchkoliv problémů.

Matýsek napsal:
Mě to jede dobře i i s tou 1.tř. V Pardubicích jsem při příjezdu odbrzdil a nechal zabrzděno jen loko brzdu , potom jsem odpojil loko a po najetí na druhou stranu jsem udělal brzdu a normálně odjel bez jakýchkoliv problémů.
Dík Matýsku za to,že si osvětlil jak to má vypadat. Už nevím jak to v mailech a ICQ vysvětlovat.
Testoval jsem to já na Bin 1.7.0211 a 742.041 na 1.7.0244 a oba jsme měli úplně jiný problém než odjezd z Pardubic.
Takže snad naposledy.Po připojení k soupravě směr HK zabrzdit vlakovou brzdou a odbrzdit.Poté odjezd v 18:49

A mám to za sebou!

Tak sem dojel celou aktivitu. Je super, spousta traficu To obohacení o zastavování z toho udělalo zajímavou jízdu. Jen mne překvapily docela zvláštní časy uváděné v jízdním řádu, kdyby tam byly tolerance na dojezd, tak bych se asi nechyt :D . Musím pochválit tvůrce českých lokomotiv, interiér Tauruse nic moc.
Nevím, jestli je v aktivitě kontrola rychlosti, ale jsem vycepovanej z Den Blbec, takže sem docela dodržoval.

Díky a budu se těšit na další aktivity

Také jsem to dojel a bez žádných problémů. Nejvíc mě naštval ten odklon v PCE :lol: , myslel jsem že to bude pohodovka, ale zajímavé spestření. Hezký byl i ten závod s pendolinem. Předjel jsem ho až v Zaječí. Moc pěkná aktivita...

Back
Nahoře