Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jestli myslíš některý noční vlak dejme tomu R420 , tak ten už mám téměř hotov ..... A možná tak koncem týdne bude ke staženípoison napsal:Jsem rád,že se úloha 117-čky líbí a že se "povedla".Jelikož jsem již dlouho plánoval nějakej úkol pro Martinovo trať 321 a po vydání EC 177 mi přišlo i pár proseb o aktivitu pro tuto trať, začal jsem přemýšlet a něčem podobném jako EC 177,se kterým jste projeli skoro celou trať BP.Výsledek je zatím v teoriích a základní verzí patche hráče.Smutnější je,pro mě na tvorbu,prozatímní délka aktivity,která zatím končí na 7 hodinách.Práce tedy ještě mnoho,takže se moc netěšte a neptejte se mě na datum vydání.![]()
Petře, to není možné. Já totiž nejezdím s ničím jiným než dodávám na DVD, takže stav prostředí musíme mít totožný.Petr Šimral napsal:Já jsem zatím u EC 177 ve Svitavách. Celou jízdu nebyl problém až na to, že problémový Ampz v Pardubicích se odmítal pro změnu odpojit. Trainset mám nejnovější Zbyňkův. Zlomil jsem to teprve dáním loko do výkonu a neustálým pokusem o rozpojení. Po asi padesátém pokusu mě ten vagón pustil.
Naopak se vůbec neprojevil problém s odbrzděním.
PŠ
Nene.Plánovaná úloha vystřídá několik typů vlaků a projede skoro celou Slovenskou část trati 321.O nějakým nočním rychlíku jsem uvažoval,dokonce jsem projel i testovací jízdu s R 224 Šírava z Popradu do Žiliny,ale prozatím jsem od tohoto vlaku odstoupil.Úloha je zatím v plenkách,stejně jako byl EC 177.Ten závod s pendolinem byl vymyšlen až při příjezdu do Brna.Spočítal jsem čas jak dlouho by to trvalo Slovenské Strele,která by jela odklonem přes HB a s přimhouřenýma očima jsme se setkali v Brně a posléze na celé trati do Břeclavi.phptt napsal:Jestli myslíš některý noční vlak dejme tomu R420 , tak ten už mám téměř hotov ..... A možná tak koncem týdne bude ke stažení
Není zač.Úloha tohohle typu snad ani nejde předem vymyslet.Petr Šimral napsal:Ještě jednou Poisone děkuji a přeji si více takto pěkně propracovaných aktivit.
PŠ
neotryx napsal:Dobrý den mam tento problém
jakmile zpouštím aktivitu Odpolední šichta pro trať Luhačovice
tak mě vyskočí tato hláška:
Nelze najít soubor s modelem A.s
tak mě vyskočí tato hláška:
Nelze najít soubor s modelem A.s
vůbec nevím co to znamenáděkuji za odpověď
Tommy66 napsal:V aktivitě PN 63900 která je i součástí databáze strojvůdců jsem na úplném konci aktivity ( asi 10 minut do konce ) najel na zásadní chybu. S Poisonem jsem to již probral,ale stěžuje si že připomínky tohoto druhu se neobjevují právě na tomto vláknu.Nebo jsem jediný který tam měl chybu?