Aktivity POISON

EC 177

Já jsem zatím u EC 177 ve Svitavách. Celou jízdu nebyl problém až na to, že problémový Ampz v Pardubicích se odmítal pro změnu odpojit. Trainset mám nejnovější Zbyňkův. Zlomil jsem to teprve dáním loko do výkonu a neustálým pokusem o rozpojení. Po asi padesátém pokusu mě ten vagón pustil :) .
Naopak se vůbec neprojevil problém s odbrzděním.

Jinak nádhera: užíval jsem si přecpané jednokolejky, to mě obzvláště těšilo zastavovat v každé stanici, kdyý důsledně uplatňuji jízdu dle skutečnosti na hospodárných stupních, stahovačky a podobné vylomeniny. I tak to bylo v Chocni - 4 minuty, v Ústí asi -2, v ČT - 4 a nádherná byla souběžná (moc souběžná nebyla) jízda s Pendolínem. Na to, že tam má 120 moc rychle nejelo, bez potíží jsem mu ujel.

Jsem rád,že se úloha 117-čky líbí a že se "povedla".Jelikož jsem již dlouho plánoval nějakej úkol pro Martinovo trať 321 a po vydání EC 177 mi přišlo i pár proseb o aktivitu pro tuto trať, začal jsem přemýšlet a něčem podobném jako EC 177,se kterým jste projeli skoro celou trať BP.Výsledek je zatím v teoriích a základní verzí patche hráče.Smutnější je,pro mě na tvorbu,prozatímní délka aktivity,která zatím končí na 7 hodinách.Práce tedy ještě mnoho,takže se moc netěšte a neptejte se mě na datum vydání. :wink:

poison napsal:
Jsem rád,že se úloha 117-čky líbí a že se "povedla".Jelikož jsem již dlouho plánoval nějakej úkol pro Martinovo trať 321 a po vydání EC 177 mi přišlo i pár proseb o aktivitu pro tuto trať, začal jsem přemýšlet a něčem podobném jako EC 177,se kterým jste projeli skoro celou trať BP.Výsledek je zatím v teoriích a základní verzí patche hráče.Smutnější je,pro mě na tvorbu,prozatímní délka aktivity,která zatím končí na 7 hodinách.Práce tedy ještě mnoho,takže se moc netěšte a neptejte se mě na datum vydání. :wink:
Jestli myslíš některý noční vlak dejme tomu R420 , tak ten už mám téměř hotov ..... A možná tak koncem týdne bude ke stažení

Re: EC 177

Petr Šimral napsal:
Já jsem zatím u EC 177 ve Svitavách. Celou jízdu nebyl problém až na to, že problémový Ampz v Pardubicích se odmítal pro změnu odpojit. Trainset mám nejnovější Zbyňkův. Zlomil jsem to teprve dáním loko do výkonu a neustálým pokusem o rozpojení. Po asi padesátém pokusu mě ten vagón pustil :) .
Naopak se vůbec neprojevil problém s odbrzděním.

Petře, to není možné. Já totiž nejezdím s ničím jiným než dodávám na DVD, takže stav prostředí musíme mít totožný.
Ale nebude to ve verzi Binu? Já používám ten, který se nabídne k instalaci z DVD 1.70103XP, protože u vyšší verze dle připomínek ve foru byly nějaké problémy.

Já to hrál na počítači dcery, kde jsem nainstaloval čisté MSTS a k tomu pouze a jedině věci z tvého DVD se 77 opravou a kompletním trainsetem. Nic jiného tam není. A všude jinde se všechno odpojovalo tak jak mělo, jenom v těch Pardubkách se Ampz vždy připojil zpět.

Taky jsem dojel aktivitu EC177. Výborná práce, moc se mi líbila. Na žádný zde popisovaný problém jsem nenarazil. Pardubice OK pro mě standartním způsobem: zabrzdit vlakovou, odpojit soupravu, odbrzdit, objet, připojit, provést zkoušku brzdy, odjet.

phptt napsal:
Jestli myslíš některý noční vlak dejme tomu R420 , tak ten už mám téměř hotov ..... A možná tak koncem týdne bude ke stažení
Nene.Plánovaná úloha vystřídá několik typů vlaků a projede skoro celou Slovenskou část trati 321.O nějakým nočním rychlíku jsem uvažoval,dokonce jsem projel i testovací jízdu s R 224 Šírava z Popradu do Žiliny,ale prozatím jsem od tohoto vlaku odstoupil.Úloha je zatím v plenkách,stejně jako byl EC 177.Ten závod s pendolinem byl vymyšlen až při příjezdu do Brna.Spočítal jsem čas jak dlouho by to trvalo Slovenské Strele,která by jela odklonem přes HB a s přimhouřenýma očima jsme se setkali v Brně a posléze na celé trati do Břeclavi.
Totéž zřejmě bude i se zápletkami u tvořené aktivity na 321,prostě přijdou až se samotnou tvorbou a testy.

Tak jsem dnes EC 177 dojel. V pohodě, bez závad a za 4 hodiny 59 minut a dvě vteřiny :D .
Souběžná jízda s Pendolínem byla boží. Já na startu trošku zaspal, tak mi to dal před Modřicemi už o dvě délky, ale dohnal jsem jej, dokonce i předehnal a přestože jsem jel na sérii a postupně klesal s rychlostí až na 150 km/h, tak mě nedojelo. Až v Břeclavi u nástupiště.

Ještě jednou Poisone děkuji a přeji si více takto pěkně propracovaných aktivit.

Petr Šimral napsal:
Ještě jednou Poisone děkuji a přeji si více takto pěkně propracovaných aktivit.
Není zač.Úloha tohohle typu snad ani nejde předem vymyslet.
Osobně jsem byl před tvorbou inspirován diskusí na k-áčku a hlavně skutečnou událostí s bombou,která se nedávno(max.6 měsíců) opravdu udála.To ostatní je pouze kompromis mezi realitou a MSTS.
Ta Slovenská Střela to odklonem hnala.V Kolíně včas(19:02) přes HB v Brně ve 21:39.
Za poslední dobu jsem se věnoval jen tak hodinovým úlohám,ale 177 byla zlomem.Škoda tý nesrovnalosti v PBC,ale i tak jsem rád,že se povedla. :wink:
Momentálně jsem pod Tatrami,ale bude to dílo.

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den mam tento problém

jakmile zpouštím aktivitu Odpolední šichta pro trať Luhačovice
tak mě vyskočí tato hláška:

Nelze najít soubor s modelem A.s

vůbec nevím co to znamená:( děkuji za odpověď

neotryx napsal:

To znamená jediné, ten model prostě nemáš nebo pšíslušný wag soubor odkazuje na neexistující model. Taky může chybět soubor A.sd.

To bude chybným consistem - je patrně použit model vozu A ve starém značení. Nejjednodušší bude oprava conu přes program ConBuilder.

neotryx napsal:
Tak jsem kouknul po update3 ještě jednou na tuto aktivitu v ConBuilderu.Chyby se vyskytly dvě a to jen díky vozům 010.Chyba s vozem A nebyla nalezena.
Jinak dnes jsem po dlouhé době opět usedl k AE k aktivitě z mé dílny.Moc se mi zalíbila Jardova Barča a hlavně zvuky od Petra Smutka,takže pár screenů a info najdete na webu. :wink:

Jelikož jsem si stěžoval ve vlákně k trati BP na počasí v MSTS a dostal od Zbyňka jasnou odpověď, nainstaloval jsem si od správce počasí v MSTS Blackwolfa nové soubory s touto položkou v MSTS.Šlo mi hlavně kvůli tvořené aktivitě v zimě za hustého sněžení o to,aby bylo vidět co nejméně před vlak.To se mi oproti původnímu nastavení splnilo, a jelikož je aktivita tvořena v noci jsem spokojen.
Abych trochu oživil dění na mém webu,vhodil jsem rukavici v podobě ankety o Blackwolfovo počasí.Zajímá mě kolik z Vás se již pustilo do změny této části v trati BP.Jde o to,že původní počasí v módu Zima Sněžení nebude pro aktivitu to pravé.
Díky všem za příspěvky. :wink:

V aktivitě PN 63900 která je i součástí databáze strojvůdců jsem na úplném konci aktivity ( asi 10 minut do konce ) najel na zásadní chybu. S Poisonem jsem to již probral,ale stěžuje si že připomínky tohoto druhu se neobjevují právě na tomto vláknu.Nebo jsem jediný který tam měl chybu?

Tommy66 napsal:
V aktivitě PN 63900 která je i součástí databáze strojvůdců jsem na úplném konci aktivity ( asi 10 minut do konce ) najel na zásadní chybu. S Poisonem jsem to již probral,ale stěžuje si že připomínky tohoto druhu se neobjevují právě na tomto vláknu.Nebo jsem jediný který tam měl chybu?

Taky jsi se netrefil na správnou kolej ?

Už je to nějaká chvilka co jsem to jel. Ale máte pravdu. Na konci stejný problém. Mám pocit že bylo potřeba trošku protáhnout trasu hráče na kusé koleji aby se mohla přestavit výměna.

Zdravím, mě se to stalo taky, musel jsem zsstavit dřív než skočila hláška. To jest hned jak zmizel reverzní bod na TM. Jinak mě to hodilo na jinou kolej. :D Dan

Back
Nahoře