Aktivity POISON

bob57_cz napsal:
Jakápak profesní čest ? !
Tahle tvoje exhibice se dá nazvat leda tak profesní ostudou !
Evidentně se zde nejsem schopen správně vyjádřit. S železnicí jisté dočinění mám, ale nebojte ne přímo s provozem. Stále se máme co učit! Tak mír!
poison napsal:
Brqo Spíše nám řekni,zda si tu aktivitu dojel alespoň do Týniště nad Orlicí?
Aktivitu jsem dokončil úspěšně. Postavil jsem v se Brandýse těsně k návěstidlu, a když mi tam v 8:15:33 padla návěst, tak jsem to projel. A pak už to šlo, jako po másle.

Naposled editoval moderátor:
Díky zimnímu počasí jsem se rozhodl pro úpravu aktivity Slovenská Strela na verzi BP 81 a dnes jsem ji na této verzi otestoval a dal pro Vás ke stažení.Připomínky směřujte buď sem nebo do návštěvní knihy na mém webu.Díky.

Zdravím, mám problém s Vaší novou aktivitou SC Slovenská Strela. Od Židenic se mám řídit svislými rychlostníky pro pendolina... Mám vypnutý žívák i kolize, ale stejně při rychlosti asi 80 km/h vykolejím uvnitř druhého tunelu za Židenicema na Adamov.
Dík za pomoc

Já sem blb ;) Na tohle sem úplně zapomněl, dík!

EDIT: Tak blb nejsem. Vykolejení i žívák vypnuto a zase mi to vykolejilo, tentokrát 50m za tunelem.

Poisone právě jsem dojel aktivitu Slovenska Strela,moc pěkný,bez sebemenších problémů v celém úseku!!!!

Musím se přidat,ale aktivity od Poisona prostě nemaj chybu.At udělá cokoliv tak je jistota,že se člověk nudit nebude.Za to mu dík a přeju chut do další práce.

Na mém webu je nová aktivita,pro trať Bratislava - Praha verze BP 82,od Davida Hájka.V sekci aktivity BP jsou označeny aktivity,které jsou funkční pouze pod verzí BP 81 červeně.Prosím o strpení než tyto úkoly dostanu do podoby aktuální verze trati.Díky za pochopení.

Poison: K nové aktivitě bych měl připomínku / Opakování vozidel v aktivitě: Ano Wink/
místo opakování vozidel jsi mohl nasadit 363 Cargo a do poznámek jsi mohl napsat: "Z důvodu absence strojů řady 230/240 jsem byl nucen nasadit stroje řady 363. A bylo to a nemuseli se opakovat stroje.

Jonáši:
Tvůj názor mě nezajímá,jedinné co ti mohu poradit je,drž se trochu z5,ať ten tvůj budoucí náraz není tak tvrdý.
To kolikrát použiju vozidlo v aktivitě,kterou dělám pouze na verzi TBP,tobě může být fuk.Nenutím,a proto jsem to napsal i v burze k aktivitě o opakování vozidel,nějakého ubohého vozmistra ve jeho 21 letech,aby jezdil v msts mou aktivitu a už vůbec si nepřeju,aby ji veřejně komentoval.
Já tvé skiny,které nejsi schopen prosadit Zbyňkovi do trainsetu,používat nebudu dokud v tom trainsetu nebudou a raději,jen kvůli tobě,budu u své aktivity psát Opakování vozidel v aktivitě: ANO.
Pokud na tom ty a někdo podobný bude trvat,vypíšu přesný seznam vozidel,které se opakují,kolikrát a to i u vozů.Snad nebudou moderátoři naštvaní,když popíšu jednu stranu ve vlákně Burza.
Hoowgg:!:

Jonáš napsal:
Poison: K nové aktivitě bych měl připomínku / Opakování vozidel v aktivitě: ...

Nazdar Jonáši,
pravda,aktivitka Os 4944 čekala na své zveřejnění více jak rok u mne v šuplíku a tehdy se daly použít jen stroje z TBP,ovšem náladu by Ti mohla povyspravit Os 5905,kde jsem měl snahu použít i stroje řady 230 z boletického webu.;)

David

poison napsal:
Já tvé skiny,které nejsi schopen prosadit Zbyňkovi do trainsetu,používat nebudu dokud v tom trainsetu nebudou

Hele my bychom je tam dali, ale když je tam nikdo nezapracuje tak je to holt těžký. myslím, že ŽSR na tom pracuje Dal jsem mu svolení. Tohle není o prosazování ale o práci, takže nebluduj!

(á tvé skiny,které nejsi schopen prosadit Zbyňkovi do trainsetu,používat nebudu dokud v tom trainsetu nebudou a raději,jen kvůli tobě,budu u své aktivity psát Opakování vozidel v aktivitě: ANO.)

Tak je nepoužívej jezdi si s tím co máme v základním trainsetu když vás to baví, tak si tak jezděte já se na skinování vykašlu a nic se vydávat nebude a jezděte si se základníma mašinama.

Právě jsem dojel do Brna na Rn 44745 a je to moc pěkná aktivita. Na těžkém nákladním vlaku teprve člověk naplno pocítí sklonové poměry trati. Obzvlášť se mi líbilo, jak jsi vyřešil provoz ve Žďáru nad Sázavou.

Původně to měla být jen jednoduchá aktivita,ale po příjezdu do Žďáru jsem zjednokolejnil onen úsek a tím vznikla pauza v nepřetržité jízdě z Kutné Hory do Brna.Všechny vlaky osobní přepravy jsou v aktivitě dle GVD 07/08,jen 4937,který měl odjet těsně před hráčem z Tišnova,jsem krapet přidržel,aby mě pustil.Jak je u mě zvykem,všechny nákladní traffic vlaky jsou smyšlené a na můj vkus je jich málo než normálně,ale to asi tou jednoduchostí aktivity.
Traffic ve Žďáru n S. se podařil udělat způsobem bez použití srv2,což se mi v některých stanicích nikdy nepovedlo,ale zde byl msts šotek ke mě vstřícný.Myslím,že to dvacetiminutové čekání hráče neunudí a spíše opepří úlohu jako takovou.Jak se to podaří vyřešit v následující aktivitě NEx na trati 321 nevím,ale snad alespoň tak jako zde.
Tobě děkuju za pochvalu a Zbyňkovi za skvěle odvedenou práci.Dá se říct,že právě zvědavost mě přiměla ke tvorbě.

Aktivita Os 24804/5 Třebíč - Znojmo

Zdravím,

měl bych k této aktivitě 2 dotazy:

1) jak je to se zastavením v Okříškách? Podle jízdního řádu by tam cestující vystupovat a nastupovat neměli, já bych pouze měl zastavit a přejít na druhé stanoviště. Další stanice je až po 2-3 km (Hvězdonice nebo tak nějak). Když vjíždím do Okříšek, potvrzuje to i zpráva, která se objeví (zastavit u nádr. budovy a přejít z 814 do 914). Nicméně pak se objeví simulace nádražního rozhlasu, který vyzývá cestující k nástupu do mé soupravy...

2) V infu se píše, že vlak končí ve stanici Jaroměřice nad Rokytnou. Když cestující vystoupili, čekal jsem "úkol splněn" a ono nic. Musel jsem jet ještě cca 2-3 km, aby najednou tahle zpráva na mě vyskočila v cca 75 km/h rychlosti uprostřed trati. Já sice nejsem kdovíjaký tvůrce aktivit, ale nebylo by lepší ukončit tedy aktivitu v těch Jaroměřicích po výstupu cestujících jako je tomu u drtivé většiny aktivit? Nebo to je simulace stavu, kdy mě nastupující kolega vyhodí za jízdy z kabiny? :)

Ad 1:
V msts pokud neprojedu celý peron tak se nástupiště v JŘ nezobrazí,což je tento případ.Hráč tuším dostal pokyn aby vyčkal na odjezd po přechodu na druhé stanoviště,což si zjevně udělal.
Ad 2:
Možná by to bylo lepší ukončit přímo v Jaroměřicích,ale já to ukončil až těsně před koncem krajiny,která ve verzi ve které jsem úlohu tvořil již dále nepokračovala.Pokud vím tak v Jaroměřicích dostal fíra pokyn k odjezdu,což měl udělat.
Je to věc názoru,i tak díky za připomínku.

Back
Nahoře