Aktivity POISON

Konečne EC-čko
Poison veľká vďaka za Avalu prejdem ju čo najskôr :)

Naposled editoval moderátor:
Huráááá, super už jsem se nemohl AVALY dočkat, ze screenů to vypadá betelně:D Já si snad zítra vemu v hokně dovolenó a budu se věnovat jen řízení drážního vozidla;) Snad všechno pošlape jak má. Moc díky za parádní aktivity

RE:

Pajavlaky napsal:
No nevim. Nešlo by to nějak vyřešit, aby tam 3 minuty nehrály roli? Vždyť každý jezdíme jinak a ty tři minuty člověk chytí snadno.

Já jsem tedy přijel pěkně na čas a vše v pořádku ;)
Jinak pěkně dlouho jsem si žádnou aktivitu neprojel...Tak jsem se zase po dlouhé době rozhodl si něco stáhnout a byla to Avala.
to Poison: Díky moc povedená aktivita :cool:

CHlapy mam mensi problem, pri nastartovani aktivity se MSTS sekne vidim pouze vyhled z lokomotivy nicvic ... vse musim ukoncit pres spravce uloh killnutim procesu .... nemuze byt problem v tom ze sem si v conbuilderu zmenil lokomotivu z 350 na OBB 1216 ?? . Dekuji moc

A proč si měníš loko hráče za jinou řadu a nakonec chceš ještě poradit?Nechápu pochody dnešních hráčů aktivit.

poison napsal:
A proč si měníš loko hráče za jinou řadu a nakonec chceš ještě poradit?Nechápu pochody dnešních hráčů aktivit.
Nevim proc bych si ji nemoh vymenit, kazdymu se jezdi lip s necim jinym :twisted:

Mám obavu, že jste vůbec nepochopil smysl aktivity, coby simulace reálné služby na příslušné trati. :)

neonxc napsal:
Mám obavu, že jste vůbec nepochopil smysl aktivity, coby simulace reálné služby na příslušné trati. :)
Každý, smysl aktivity coby simulaci reálné služby na příslušné trati chápe trochu jinak pane kolego. Ja např. tak že v rámci simulace příslušné služby si mohu vyměnit lokomotivu. :idea:

Pane kolego,máš pravdu,že si může každej jezdit s čím chce,jen nechápu proč si stahuješ aktivitu,ve které si vyměníš hnací vozidlo a ještě se jdeš drze zeptat k autorovi do vlákna proč ti to nefunguje.Pokud chceš jezdit s tím s čím se ti tak dobře jezdí,provozuj tak ve volné jízdě a ne v aktivitě,kterou si netvořil,popřípadě si vytvoř svou.Nevím jak ostatním tvůrcům,ale mě to dost vadí.Jasné!!!

Ahoj
Aktivita vypada super. Jen cekam dva dny na potvrzeni registrace z http://www.zsoltee75.extra.hu/news.php , abych moh stahnout OBB_DDM :(
Nejsou vozy nekde jinde?
Dik

Bohužel ne,divné,že registrace tak dlouho trvá.Vůz je použit v traffic vlaku někde před Prahou,tuším,že je to Šírava dokonce na tom pravým screenu na úvodní stránce.Pokud spěcháš,zaměň si jej za cd_Laes z TBP.

blembon napsal:
Ahoj
Aktivita vypada super. Jen cekam dva dny na potvrzeni registrace z http://www.zsoltee75.extra.hu/news.php , abych moh stahnout OBB_DDM :(
Nejsou vozy nekde jinde?
Dik

Ahojte ja som sa tiez registroval a dalo mi to zabrat, lebo po madarsky neviem nic :) Ale k tej registracii. O tom ze registracia prebehla uspesne nedojde ziadny mail, teda mne nedosiel vobec. Tak som to len skusil o par hodin neskor a aha uz to ide. Skus sa prihlasit a uvidis ci to pojde

Nemusíš umět maďarsky,je tam na výběr i angličtina s němčinou.Ta registrace není k zahození,na stránce je spousta skvělých vozidel a repaintů.

h3rd4 napsal:
neonxc napsal:
Každý, smysl aktivity coby simulaci reálné služby na příslušné trati chápe trochu jinak pane kolego. Ja např. tak že v rámci simulace příslušné služby si mohu vyměnit lokomotivu. :idea:

Nechtěl jsem se do nikoho navážet. Ale výměna stroje na výkon podle vůle strojvedoucího není realitou :).

Ahoj, aktivita AVALA super, už jsem to dotáhl ten "barevný cirkus" do Brna a spojil se s 72jkou. Tak se těším na další kilometry;) Mád dotaz ohledně modelu 350 017. Jdou mně v serioparalelu řadit jen tři šunty tj. 53 stupeň, při čemž výkon lokomotivy je 11O%. Toto dělá jen mně nebo i někomu jinému a je chyba v kabině?

Poisone,Avala nemá chybu!!! Dojel jsem bez sebemenších problémů,fakt moc pěkný,jen v Brně mi nebylo jasný proč jsem vjížděl na bílou do peronu,ale to je jen taková malá připomínka.Možná tam měla svítit ještě nahoře žlutá,že by prasklá žárovka,Traffic super!!!!

Ferda napsal:
... Mád dotaz ohledně modelu 350 017. Jdou mně v serioparalelu řadit jen tři šunty tj. 53 stupeň, při čemž výkon lokomotivy je 11O%. Toto dělá jen mně nebo i někomu jinému a je chyba v kabině?
To je chyba nesprávné verze ladění na nesprávnou kabinu. Tato lokomotiva v TBP je určitě vpořádku. Všechny jsem před aktualizací kontroloval. Buď před rokem nebo v červnu. Už nevím, kdy byla zařazena.
Banán napsal:
....,jen v Brně mi nebylo jasný proč jsem vjížděl na bílou do peronu,ale to je jen taková malá připomínka.Možná tam měla svítit ještě nahoře žlutá,že by prasklá žárovka,Traffic super!!!!
Pokud na odjezdovém návěstidle svítí bílá pro posun, tak bílá svítí i na cestových návěstidlech. Tohle se dá ošetřit jedině tak, že bílá na odjezdu se postaví až vlak zastaví před návěstidlem. Pak na cesťáku bude výstraha nebo opakovaná výstraha, dle situace.
(pokud je to tento případ)

Já jsem Avalu zatím zapíchl v Pardubicích. Aktivita je parádní. Jedinou drobnou připomínku bych měl k začátku. Začal bych ji až v klidu v Bratislavě. Naskočit do rozjeté soupravy jedoucí rychlostí 118km/h se zařazeným 48.stupněm a max. traťovou rychlostí 120km/h je nesmysl. Jediná možnost, jak nepřekročit rychlost, je okamžitě stáhnout sběrač.

Ale začínat aktivitu v jízdě je u MSTS BIN zakázáno. Pokud by se někde šibovalo, tak se vozidlo rozjede rychlostí světla a už to nejde zastavit.
Jinak omluva, 350017 v TBP opravdu není. Já ji viděl proto, že z toho každodenního civění do monitoru při stavění tratí už blbě vidím. :D

Ano, u MSTS BIN je zakázáno začínat aktivitu za jízdy. Ovšem někteří aktivitáři jako by to nevěděli. Poison není jediný. Je potřeba si na to příšte dávat pozor.

Back
Nahoře