Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pajavlaky napsal:No nevim. Nešlo by to nějak vyřešit, aby tam 3 minuty nehrály roli? Vždyť každý jezdíme jinak a ty tři minuty člověk chytí snadno.
Nevim proc bych si ji nemoh vymenit, kazdymu se jezdi lip s necim jinympoison napsal:A proč si měníš loko hráče za jinou řadu a nakonec chceš ještě poradit?Nechápu pochody dnešních hráčů aktivit.
Každý, smysl aktivity coby simulaci reálné služby na příslušné trati chápe trochu jinak pane kolego. Ja např. tak že v rámci simulace příslušné služby si mohu vyměnit lokomotivu. :idea:neonxc napsal:Mám obavu, že jste vůbec nepochopil smysl aktivity, coby simulace reálné služby na příslušné trati.![]()
blembon napsal:Ahoj
Aktivita vypada super. Jen cekam dva dny na potvrzeni registrace z http://www.zsoltee75.extra.hu/news.php , abych moh stahnout OBB_DDM
Nejsou vozy nekde jinde?
Dik
h3rd4 napsal:Každý, smysl aktivity coby simulaci reálné služby na příslušné trati chápe trochu jinak pane kolego. Ja např. tak že v rámci simulace příslušné služby si mohu vyměnit lokomotivu. :idea:neonxc napsal:Mám obavu, že jste vůbec nepochopil smysl aktivity, coby simulace reálné služby na příslušné trati.![]()
To je chyba nesprávné verze ladění na nesprávnou kabinu. Tato lokomotiva v TBP je určitě vpořádku. Všechny jsem před aktualizací kontroloval. Buď před rokem nebo v červnu. Už nevím, kdy byla zařazena.Ferda napsal:... Mád dotaz ohledně modelu 350 017. Jdou mně v serioparalelu řadit jen tři šunty tj. 53 stupeň, při čemž výkon lokomotivy je 11O%. Toto dělá jen mně nebo i někomu jinému a je chyba v kabině?
Pokud na odjezdovém návěstidle svítí bílá pro posun, tak bílá svítí i na cestových návěstidlech. Tohle se dá ošetřit jedině tak, že bílá na odjezdu se postaví až vlak zastaví před návěstidlem. Pak na cesťáku bude výstraha nebo opakovaná výstraha, dle situace.Banán napsal:....,jen v Brně mi nebylo jasný proč jsem vjížděl na bílou do peronu,ale to je jen taková malá připomínka.Možná tam měla svítit ještě nahoře žlutá,že by prasklá žárovka,Traffic super!!!!