Aktivity POISON

Jj, Zbyňku ostatní 350 fungují jak mají, jen tady ta 17tka je jakási rozhašená. Tuším, že je ze stránek Vlada. Proto se na to ptám. U ostatních modelů ta kabina funguje v poho, tak je chyba v ladění 350 017? Ostatním to dělá taky?:rolleyes:

Chlapi, píšete "je zakázáno". Že není moc vhodné takto aktivitu začínat, že to má svá úskalí, to je jasné. Ale nikdo to nemůže nikomu zakázat.

Nevím,proč bych nemohl začít aktivitu za jízdy,například v Avale se taktéž šíbuje a vůbec nic se neděje.Dělo by se pouze pokud by hráč přecházel na jiné stanoviště nebo se odpojoval od kmenové soupravy.
Ad Michal:
Ano uvažoval jsem o tom,ale nakonec mě přemluvila souběžná jízda s rychlíkem.Příště se polepším.

No vidíš, a tu jsem si stejně neužil, protože jsem ten rychlík nedohnal, jak jsem měl plné ruce práce, abych tu mašinu dostal na začátku pod kontrolu.
Včera jsem aktivitu úspěšně dokončil. Opravdu se ti moc povedla.

Naposled editoval moderátor:
Chlapci u 350 017 si buďto přepište cestu na cab 350004 nebo přepište odstavec s rajčákem pro výkon /např z 350 001/ a pojede to v pohodě.

Chci se zeptat na jízdní řád EC 344 Avala koukal jsem na něj a ve skutečnosti je úplně jiný než v realitě. Nebylo by lepší tam náhodou dák skutečný jízdní řád, kdy má vlak přijet a odjet.

Avala v aktivite ide zmeškaná - tak isto, ako v reále takmer vždy. Poison má v aktivte spísané odchody podľa toho, ako by mal hráč odchádzať podľa aktivity a nie podľa reálu. Myslím si, že to je dobrý nápad, aspoň hráč vie, či ide na čas v súlade s trafficom.

fíííííra napsal:
Chlapci u 350 017 si buďto přepište cestu na cab 350004 nebo přepište odstavec s rajčákem pro výkon /např z 350 001/ a pojede to v pohodě.
Bohužel, přepsání cabu nepomůže. Jo a souvisí s tím, že se mi při najetí myší nad ovládač sběračů, ukážou místo popisu "sběrače" (nebo co to tam je) jen bílé puntíky? U ostatních tlačítek, brzd apod. se text zobrazuje normálně. :roll:

Jinak aktivita super, jen jsem v Brně na první pokus odpojil lokotku a jel posunovat pouze s gorilou. Tak vytáhnout save a znova... :D

Hezdý den mám problém se spuštěním aktivity Ec444 , nezobrazí se mě v TrainStore řízená lokomotiva místo toho tam je prázdné políčko. Stáhl jsem vše co bylo v seznamu, 350.017 jsem stáhl několikrát. A pořád nemůžu aktivitu spustit :(

neotryx napsal:
Hezdý den mám problém se spuštěním aktivity Ec444 , nezobrazí se mě v TrainStore řízená lokomotiva místo toho tam je prázdné políčko. Stáhl jsem vše co bylo v seznamu, 350.017 jsem stáhl několikrát. A pořád nemůžu aktivitu spustit :(
Pokud jsi dodržel klasický postup, tj. stáhnout instalačku, nainstalovat do složky někde na plochu, poté vyjmout obsah z nainstalované složky a nakopírovat do složky trains/trainset/zssk_350, tak to musí jet.

ondra135 napsal:
Chci se zeptat na jízdní řád EC 344 Avala koukal jsem na něj a ve skutečnosti je úplně jiný než v realitě. Nebylo by lepší.........
Přesně jak napsal Ivan.Takhle to dělám ve všech aktivitách,kde je vlak již při startu zpožděný a to hlavně z toho důvodu,že každý jezdíme jinak a tímto se všichni po určitém úseku srovnají a startují všichni stejně,tím,jak bylo také řečeno,vychází všem traffic a aktivita je tak bezproblémová.Pokud by tam byl reálný čas odjezdu každý přijede jinak a po nástupu cestujících je hvizd a odjezd.Tím dojde k tomu co jsem již nejen já popsal.Proto je odjezd reálný k aktivitě.Až Džordž vydá Bin 1.9. bude pod klávesou F12 i okno Babitronu a budeš si moci kontrolovat jaké máš zpoždění.:D

Pavlík:Aktivita zkontrolovat v conbuilderu mě ani nejde, tam kontroluji aktivity které spustím přes trainstore a dostanu se aspon do menu msts kde postupně vyskáčou chyby.. v mém problému se do msts menu ani nedostanu a zůstanu v TrainStoru, v conbuilderu je načetlá předchozí aktivita,nebo jízda kterou jsem hrál.

baresm: toto jsem dělal hned několikrát :(

Vrať vše z TS do MSTS a zkontroluj v CB.Pokud si nakopíroval vše z instalace do složky zssk_350 měl bys tam loko mít,nebo je chyba na obvyklém místě.:-P

Zdravim. Mam problem s aktivitou EC Avala. Asi 2 minuty pred odchodom z Breclavi mi hra bez hlasky zamrzne a spadne. Neviete v com by mohol byt problem? dik

alanko007 napsal:
Zdravim. Mam problem s aktivitou EC Avala. Asi 2 minuty pred odchodom z Breclavi mi hra bez hlasky zamrzne a spadne. Neviete v com by mohol byt problem? dik

Ahoj
Delala mi to taky a nemel jsem vsechny vozidla. Po nainstalovani ted uz nevim co to bylo za masinu to bylo OK

Probral jsem aktivity,které by mohly být znefunčněny aktualizací tratě na BP84 a opravil.Kromě chyb v aktivitě Os 9409 jsem na jinou chybu nenarazil.Prosím nálezce nefunkční úlohy z mého webu o upozornění.Díky

Tak mi to v té Břeclavi zamrzlo taky a spadlo to na lištu! Když jsem to spustil znovu tak při načítání to vyhodilo dvě tabulky: Failed to find sms file:

file:..\..MAV_Hangok\Intercity\DZUG140.sms
a
file:..\..\common.cab.snd\PKP-osobowe\PKP-osobowy.sms

Back
Nahoře