Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bohužel, přepsání cabu nepomůže. Jo a souvisí s tím, že se mi při najetí myší nad ovládač sběračů, ukážou místo popisu "sběrače" (nebo co to tam je) jen bílé puntíky? U ostatních tlačítek, brzd apod. se text zobrazuje normálně.fíííííra napsal:Chlapci u 350 017 si buďto přepište cestu na cab 350004 nebo přepište odstavec s rajčákem pro výkon /např z 350 001/ a pojede to v pohodě.
Pokud jsi dodržel klasický postup, tj. stáhnout instalačku, nainstalovat do složky někde na plochu, poté vyjmout obsah z nainstalované složky a nakopírovat do složky trains/trainset/zssk_350, tak to musí jet.neotryx napsal:Hezdý den mám problém se spuštěním aktivity Ec444 , nezobrazí se mě v TrainStore řízená lokomotiva místo toho tam je prázdné políčko. Stáhl jsem vše co bylo v seznamu, 350.017 jsem stáhl několikrát. A pořád nemůžu aktivitu spustit![]()
Přesně jak napsal Ivan.Takhle to dělám ve všech aktivitách,kde je vlak již při startu zpožděný a to hlavně z toho důvodu,že každý jezdíme jinak a tímto se všichni po určitém úseku srovnají a startují všichni stejně,tím,jak bylo také řečeno,vychází všem traffic a aktivita je tak bezproblémová.Pokud by tam byl reálný čas odjezdu každý přijede jinak a po nástupu cestujících je hvizd a odjezd.Tím dojde k tomu co jsem již nejen já popsal.Proto je odjezd reálný k aktivitě.Až Džordž vydá Bin 1.9. bude pod klávesou F12 i okno Babitronu a budeš si moci kontrolovat jaké máš zpoždění.ondra135 napsal:Chci se zeptat na jízdní řád EC 344 Avala koukal jsem na něj a ve skutečnosti je úplně jiný než v realitě. Nebylo by lepší.........
alanko007 napsal:Zdravim. Mam problem s aktivitou EC Avala. Asi 2 minuty pred odchodom z Breclavi mi hra bez hlasky zamrzne a spadne. Neviete v com by mohol byt problem? dik