Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
jiri kurna jak pre blbych! MSTSPatch1.5.6.p.zip -> Manual_cz.doc -> CELA STRANA CISLO 6 a nabuduce pouzi OCI!

to co kopirujes sa tyka len vlakov ako pendolino, esus, pant, alebo dvojicky...

Zdravim! Od aktualizacie tusim 70bp, presne neviem instaloval som ich postupne naraz obidve 70 aj 701+aktivity k nim, mi MSTS vyhadzuje chyby k neexistujucim trainsetom. Tych suborov .wag, co chybaju je celkom dost. Co s tym?

jeffer napsal:
jiri kurna jak pre blbych! MSTSPatch1.5.6.p.zip -> Manual_cz.doc -> CELA STRANA CISLO 6 a nabuduce pouzi OCI!

to co kopirujes sa tyka len vlakov ako pendolino, esus, pant, alebo dvojicky...

Strana číslo 6 je věnovaná světlům. Ale to nevadí už jsem na to přišel díky rozboru cvf souboru, který je v adresáři CD_363a/Cabview.

Například pro Pendolino je to takto po úpravě :

Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 1 )
CabViewFile ( ../../common.cab/cab680/680_celni.ace )
CabViewWindow ( 0 0 640 480 )
CabViewWindowFile ( "" )
Position ( 0.5 2.5 12.5 )
Direction ( 10 0 0 )

CabViewFile ( ../../common.cab/cab680/460sinistra.ace )
CabViewWindowFile ( "" )
Direction ( 5 -90 0 )

CabViewFile ( ../../common.cab/cab680/460destra.ace )
CabViewWindowFile ( "" )
Direction ( 5 90 0 )

Position ( -0.5 2.5 -12.5 )
Direction ( 10 183 0 )
Direction ( 5 -270 0 )
Direction ( 5 270 0 )

Před úpravou je to takhle :

Tr_CabViewFile (
CabViewType ( 1 )
CabViewFile ( ../../common.cab/cab680/680_celni.ace )
CabViewWindowFile ( "" )
Direction ( 10 0 0 )

CabViewFile ( ../../common.cab/cab680/460sinistra.ace )
CabViewWindowFile ( "" )
Direction ( 5 -90 0 )

CabViewFile ( ../../common.cab/cab680/460destra.ace )
CabViewWindowFile ( "" )
Direction ( 5 90 0 )

Čili takhle jsem to pochopil a nyní mohu dvakrát přehazovat přední pohled z kabiny i zadní pohled kabiny.

Spacer napsal:
Zdravim! Od aktualizacie tusim 70bp, presne neviem instaloval som ich postupne naraz obidve 70 aj 701+aktivity k nim, mi MSTS vyhadzuje chyby k neexistujucim trainsetom. Tych suborov .wag, co chybaju je celkom dost. Co s tym?
Co asi,nic jiného,než ty chybějící vozidla doinstalovat.Stáhnout se dají ze stránek p.Šemory anebo je tedy někde odkaz na zrcadlo,stačí se podívat do fora. :wink:

Právě jsem viděl naše virtuální romské přatele jak loupou z posledního návěstidla autobloku (ve směru od Prahy) před Pardubicemi ten "terčík".

Kank napsal:
Právě jsem viděl naše virtuální romské přatele jak loupou z posledního návěstidla autobloku (ve směru od Prahy) před Pardubicemi ten "terčík".
Ještě jsem je načapal a za trest museli osadit obě návěstidla nová.

Petr Novák napsal:
Spacer napsal:
Co asi,nic jiného,než ty chybějící vozidla doinstalovat.Stáhnout se dají ze stránek p.Šemory anebo je tedy někde odkaz na zrcadlo,stačí se podívat do fora. :wink:

Takze ty si si tiez stahoval chybajuce trainset subory? Predpokladam, ze si si tiez nainstaloval aktualizaciu.

Zapisuje aspon tie chybajuce - wag subory do logu? To som zvedavy ako to vsetko budem po jednom stahovat.

ES 499.0001 napsal:
Dobrý den pane Šemora. Mám na vás jednu otázečku...máte i na svých stránkách vyladěné eng soubory pro přepínání světel? Protože např u
CD_471 nemáte napsané MSTS BIN, jen u kabin...tak by mě zajímalo jestli jste to už nepřepracovával dřív.
Světla ještě připravena nemám. Někdy příště. Na to vyjde balík update.

Zdravím,
při jízdě v úseku Praha-D.Počernice - Praha-Libeň je občas ve vzduchu vidět UFO. :D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/ldt/ufo_1.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/ldt/ufo_2.jpg

Jsou to samozřejmě pohybující se automobily a silnice,po které mají jezdit,je alespoň v případě druhého snímku dole pod tratí /pod podjezdem/.Nesetkali jste se s tímto jevem také ? :eek:
Verze trati BP 71.

David

Naposled editoval moderátor:
Mi zase po aktualizaci 71 nenajede msts ani k prvnímu menu. Zatuhlé to není, myš je volná, jen se nenačítá ten teploměr. Ani po 12 min se to nepohne ani o čárku. Vyskočit z toho jde winklapkou či trojhmatem.
Jiné štreky se svým globalem jedou.

bob57_cz napsal:
Mi zase po aktualizaci 71 nenajede msts ani k prvnímu menu. Zatuhlé to není, myš je volná, jen se nenačítá ten teploměr. Ani po 12 min se to nepohne ani o čárku. Vyskočit z toho jde winklapkou či trojhmatem.
Jestli máš nainstalovány i aktivity a MSTS spouštíš bez Trainstore, tak 12 minut je málo, ještě minimálně 8 minut dej MSTS čas. Určitě se načte.

Na tebe možná hloupá otázka, ale kolik máš nainstalovaných aktivit? Mě start přes trainstore trvá do hl. menu tak 20 s.

Naozaj ťa nepodceňujem, ale adresár PATHS čistý? Resp nie je tam nejaké .srv ktoré nemá .pat, to to dokáže urobiť ...

Zbyněk Šemora napsal:
bob57_cz napsal:
Jestli máš nainstalovány i aktivity a MSTS spouštíš bez Trainstore, tak 12 minut je málo, ještě minimálně 8 minut dej MSTS čas. Určitě se načte.
V msts jediná štreka - BP bez aktivit , jediná souprava vlastního testovacího vlaku pro prohlídku.

JOHNZ napsal:
Aj by som sa ťa opýtal, či máš nastavené zobrazovanie na maximum ...

Rozlišení 800x600,32 bit
Kvalita grafiky 90%
Viditelnost 1500 m
Kvalita a množství objektů 75%
Stíny vypnuty
Kvalita zobrazení vlaku 100%
A k tomu všemu si ještě poslouchám PC radio.

David

Naposled editoval moderátor:
david hajek zazil som ked uz MSTS nedokazalo v prahe natiahnut dalsie objekty a textury, ze prave tento most sa nenatiahol. potom ale po par 100m zmizli aj kolaje a vacsinou sa potom MSTS zrubal k billovi (obvykle az na hlaske "nelze pridat vozidlo do sveta") pomohlo tak save/load potom co sa zacali objavovat prve hlasenia o neschopnosti natiahnut textury. (napr. aktivita fatra pri odjazde z libne, vihorlat snad uz na urovni depa liben)

Zdravím,
tak mi například MSTS při jízdě v pražském uzlu ještě nikdy nepadl.Pravdou ale je,že jsem chtěl o minulém víkendu vytvořit první část aktivity R 875 /Praha hl.n. - Česká Třebová/,ale pro stále se opakující hlášky o nenačtení textur objektů jsem to vzdal /dalo se jimi ale proklikat/.Aktivita je totiž zimní.Zajímavé ale bylo,že po kontrole se všechny potřebné soubory ve složce "snow" nacházely.Tak nevím. :(
Výše uvedené fotografie jsou z připravované "EC 174_2" a až na tu drobnost s mosty před Libní bylo vše v okolí Prahy v pořádku.Aktivita mi padala jen v Pardubicích.V připravované "EC 174_1" /bývalá "EC 174"/ bylo třeba odstranit všechny trafficy v Bratislavě a Břeclavi.
Verze trati BP 71 je tak asi pro celý systém už dost náročná.Obzvláště tady platí,že ve větších stanicích není dobré používat traffic.Je to alespoň má zkušenost.

David

Před stanicí Záboří n.L. (kolem přeedvěsti) je přejezd bez závor i bez kříže.Nejsem si jistej,že by na této trati mohl byl neoznačený přejezd.Ještě jedné věci sem si všiml a to přejezdu za Pardubice-Opočínek je udělanej krásnej dřevěnej přejez a ten se mi opravdu moc líbí je to o hodně hezčí jak ty asfaltové.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře