Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jeffer napsal:jiri kurna jak pre blbych! MSTSPatch1.5.6.p.zip -> Manual_cz.doc -> CELA STRANA CISLO 6 a nabuduce pouzi OCI!
to co kopirujes sa tyka len vlakov ako pendolino, esus, pant, alebo dvojicky...
Co asi,nic jiného,než ty chybějící vozidla doinstalovat.Stáhnout se dají ze stránek p.Šemory anebo je tedy někde odkaz na zrcadlo,stačí se podívat do fora.Spacer napsal:Zdravim! Od aktualizacie tusim 70bp, presne neviem instaloval som ich postupne naraz obidve 70 aj 701+aktivity k nim, mi MSTS vyhadzuje chyby k neexistujucim trainsetom. Tych suborov .wag, co chybaju je celkom dost. Co s tym?
Ještě jsem je načapal a za trest museli osadit obě návěstidla nová.Kank napsal:Právě jsem viděl naše virtuální romské přatele jak loupou z posledního návěstidla autobloku (ve směru od Prahy) před Pardubicemi ten "terčík".
Petr Novák napsal:Co asi,nic jiného,než ty chybějící vozidla doinstalovat.Stáhnout se dají ze stránek p.Šemory anebo je tedy někde odkaz na zrcadlo,stačí se podívat do fora.Spacer napsal:Zdravim! Od aktualizacie tusim 70bp, presne neviem instaloval som ich postupne naraz obidve 70 aj 701+aktivity k nim, mi MSTS vyhadzuje chyby k neexistujucim trainsetom. Tych suborov .wag, co chybaju je celkom dost. Co s tym?![]()
Světla ještě připravena nemám. Někdy příště. Na to vyjde balík update.ES 499.0001 napsal:Dobrý den pane Šemora. Mám na vás jednu otázečku...máte i na svých stránkách vyladěné eng soubory pro přepínání světel? Protože např u
CD_471 nemáte napsané MSTS BIN, jen u kabin...tak by mě zajímalo jestli jste to už nepřepracovával dřív.
Jestli máš nainstalovány i aktivity a MSTS spouštíš bez Trainstore, tak 12 minut je málo, ještě minimálně 8 minut dej MSTS čas. Určitě se načte.bob57_cz napsal:Mi zase po aktualizaci 71 nenajede msts ani k prvnímu menu. Zatuhlé to není, myš je volná, jen se nenačítá ten teploměr. Ani po 12 min se to nepohne ani o čárku. Vyskočit z toho jde winklapkou či trojhmatem.
Jiné štreky se svým globalem jedou.
V msts jediná štreka - BP bez aktivit , jediná souprava vlastního testovacího vlaku pro prohlídku.Zbyněk Šemora napsal:Jestli máš nainstalovány i aktivity a MSTS spouštíš bez Trainstore, tak 12 minut je málo, ještě minimálně 8 minut dej MSTS čas. Určitě se načte.bob57_cz napsal:Mi zase po aktualizaci 71 nenajede msts ani k prvnímu menu. Zatuhlé to není, myš je volná, jen se nenačítá ten teploměr. Ani po 12 min se to nepohne ani o čárku. Vyskočit z toho jde winklapkou či trojhmatem.
Jiné štreky se svým globalem jedou.
JOHNZ napsal:Aj by som sa ťa opýtal, či máš nastavené zobrazovanie na maximum ...