Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Na krajině je ještě moc práce. Takže gratuace jsou zatím předčasné. Ale i tak mám radost, že se trať po aktualizaci líbí. Přece jen, dovolená nebyla a celou dobu od minulé aktualizace se pracovalo.

Aktualizace

Stáhnul jsem si a večer otestuju Aktualizaci 71 pro trať B-P. Myslím, že tudy vede cesta - větší balíky s lepším rozpracováním kolejiště, objektů, terénu atd. Trať B-P jsem si pořizoval před rokem a už teď mám více než dvacet aktualizací. Až to budu jednou všechno instalovat znovu...
Myslím, že Martin na 321 to pochopil a nabízí kompletní balík se všemi náležitostmi.

Taky jsem vše odzkoušel projel a fakt krása hlavně děkuji trať Pardubice-Hradec Kr.-Choceň , bezvadná práce...
Ale mam problém jelikož mě MSTS nějak začal padat,vždy mě pošle k billovy nebo to napíše že nějaké vodizlo nešlo přidat do světa a přitom ConBuilder nepíše žádné chyby a vozidlo tam mám,občas se mi taky jakoby zasekával zvuk,když jsem např. stahoval sběrač tak furt dokola byl ten zvuk jak jede zběrač dolů a potom mě poslal k billoj :( na to jsem přeistaloval ovladače zvukovky a už to nedělá s tím zvukem,ale stále mě padá a posílá k billoj,předtím mě to takhle vůbec nepadalo a vůbec nevím proč se to děje,ty první pády se mě začly oběvovat ještě před aktualizací 71. Kompletní smazání BP,MSTS a znovu naistalování nepomohl..docela mě to štvě protože jsem ještě nedokončil ani jednu aktivitu jelikož vždy byl pád.. :(

Martens napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Cože 20 minut ? To si snad děláte legraci ? Ani náhodou, doufám, že instalačka k aktivitám bude samostatně, že to nebude součástí klasického update. Já totiž nemám žádné aktivity a MSTS se mi spustí svižně a teď mít v adresáři nějakých 250 paths ?! ani náhodou, to se radši o ty aktivity nechám ochudit.
Klídek, ano?

Denní a noční kabina - než tady začneš plakat - už jsi četl opravdu skvěle a názortně napsaný Džordžův manuál?

Který manuál ? To je ten co se nachází v archívu MSTSPatch1.5.6.p.zip s příponou doc ?

Trošku v diskuzi zapadl můj dotaz, tak znovu :)
Zbyňku, neměly by u mechanických závor (na kliku) být stojany vždy na jedné straně silnice tak, aby bylo jednoduše možné spojit oba stojany hřídelem, který vede kolmo na kolej?
Pokud jsou zde v reálu závory napříč, tak je to poprvé, kdy něco takového vidím.

Druhá věc se týká znovuobnoveného kolejového svršku na koridoru.
Mě se ten předchozí libil daleko víc, i když pražce měly stejný tvar jako na běžné trati.
Nemá někdo zálohované textury? Případně mi stačí říct, jak se jmenují, já si přeinstaluji aktualizace a textury si zálohuji.
Díky.

Jiří napsal:
Martens napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Cože 20 minut ? To si snad děláte legraci ? Ani náhodou, doufám, že instalačka k aktivitám bude samostatně, že to nebude součástí klasického update. Já totiž nemám žádné aktivity a MSTS se mi spustí svižně a teď mít v adresáři nějakých 250 paths ?! ani náhodou, to se radši o ty aktivity nechám ochudit.
Klídek, ano?

Denní a noční kabina - než tady začneš plakat - už jsi četl opravdu skvěle a názortně napsaný Džordžův manuál?

Který manuál ? To je ten co se nachází v archívu MSTSPatch1.5.6.p.zip s příponou doc ?
Jo, přesně ten...a jsou tam dva...v angličtině a v češtině.

neotryx napsal:
Taky jsem vše odzkoušel projel a fakt krása hlavně děkuji trať Pardubice-Hradec Kr.-Choceň , bezvadná práce...
Ale mam problém jelikož mě MSTS nějak začal padat,vždy mě pošle k billovy nebo to napíše že nějaké vodizlo nešlo přidat do světa a přitom ConBuilder nepíše žádné chyby a vozidlo tam mám,občas se mi taky jakoby zasekával zvuk,když jsem např. stahoval sběrač tak furt dokola byl ten zvuk jak jede zběrač dolů a potom mě poslal k billoj :( na to jsem přeistaloval ovladače zvukovky a už to nedělá s tím zvukem,ale stále mě padá a posílá k billoj,předtím mě to takhle vůbec nepadalo a vůbec nevím proč se to děje,ty první pády se mě začly oběvovat ještě před aktualizací 71. Kompletní smazání BP,MSTS a znovu naistalování nepomohl..docela mě to štvě protože jsem ještě nedokončil ani jednu aktivitu jelikož vždy byl pád.. :(
Hláška, že nejde přidat vozidlo do světa je s největší pravděpodobností způsobena tím, že už jelo MSTS na hraně se systémovými prostředky ....tady pomůže jenom F2 Save a pokračovat dál...ostatně na tu nutnost ukládat aktivitu průběžně už dost dlouho upozorňují autoři aktivit v popisech aktivit.....

aktvity ukládám jak blázen:) a často se stane že jakmile dám F2 objeví se okno: ,,Úspěšně Uloženo¨ nebo tak nějak tak to spadne do windowsu a je konec :(

Re: HW

Vasek napsal:
Zdravím,
abych moh MSTS hrát nějak na dobrý detaily si myslím,
že by mi muj comp:
AMD Athlon 64 3700+ 2,2GHz,1,5GB RAM a graf Ati X 1800GTO
(256MB pamět,256MB sběrnice)

mohl stačit na MSTS.
nebo co byste ještě vylepšili?
díky

To si si trošku poplietol thread nie?
Skús Hardware pre MSTS.............

Když už do trati motáte chyby v Trainsetu (ikdyž to s aktualizací tratě vůbec nesouvisí trať je trať a trainset je trainset) tak i sem napíši poslední novinky k downloadu, seznam vozidel, které mají kabiny upravené pro msts bin (noční verze ve složce Night)
dostanete se k nim po doplnění vzorečku:
Kód:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/common.cab/název z obrázku (cab362.rar)
kabiny.JPG

Naposled editoval moderátor:
Re: Aktualizace

Venny napsal:
už teď mám více než dvacet aktualizací. Až to budu jednou všechno instalovat znovu...
.
A proč tak komplikovaně?? Při všech těch úpravách, úpravách, patchích, atd. by se z toho jeden zbláznil.
Není nic jednoduššího než si vše důležité od dokumentů až po MSTS pravidelně zálohovat na DVD-RW. V případě potřeby stačí pouze zkopírovat. Nic víc.

Pawlik napsal:
Trošku v diskuzi zapadl můj dotaz, tak znovu :)
Zbyňku, neměly by u mechanických závor (na kliku) být stojany vždy na jedné straně silnice tak, aby bylo jednoduše možné spojit oba stojany hřídelem, který vede kolmo na kolej?
Pokud jsou zde v reálu závory napříč, tak je to poprvé, kdy něco takového vidím.
.
Závory mi kdysi poslal Miran, ještě jsem je podrobněji nestudoval a nevím, kde je problém. Nejsem autorem modelu. Ale patří do trati 02.

Jacek napsal:
Venny napsal:
už teď mám více než dvacet aktualizací. Až to budu jednou všechno instalovat znovu...
.
A proč tak komplikovaně?? Při všech těch úpravách, úpravách, patchích, atd. by se z toho jeden zbláznil.
Není nic jednoduššího než si vše důležité od dokumentů až po MSTS pravidelně zálohovat na DVD-RW. V případě potřeby stačí pouze zkopírovat. Nic víc.

No jo,jenže složka s train simulátorem má už přez 5GB,to už jedině udělat zálohu někde na (jiném)disku

Tonik napsal:
No jo,jenže složka s train simulátorem má už přez 5GB,to už jedině udělat zálohu někde na (jiném)disku
Ale kto vraví že si máš zálohovať celý MSTS??? Stačí keď si odložíš Trainset, prípadne trať.Ja si zálohujem iba Trainset, nakoľko trať a samotný MSTS už zálohovaní na DVD je.

Mirec napsal:
Ja si zálohujem iba Trainset, nakoľko trať a samotný MSTS už zálohovaní na DVD je.

Já zálohuju vše v čem jsou jakékoliv úpravy - trainset, tratě, oba globaly, gui, sound a všechny soubory v hlavní složce Train Simulator - tj. dll knihovny s češtinou a teď i opatchovaný train.exe. Zatím to pořád vleze na 3 DVD-RW, které jsou vždy aktuální. Po zkopírování (v případě nějakého "kixu") je všechno komplet a není třeba nic nikam znovu instalovat

Jacek napsal:
Po zkopírování (v případě nějakého "kixu") je všechno komplet a není třeba nic nikam znovu instalovat
No tak ja zas nemusím vypalovať, ale radšej inštalujem.RW "šúcham" na iné veci ... :wink:

Tonik napsal:
Nebuď zoufalý ze svých 5GB.
Můj MSTS čítá jen 31 508 923 811 zatím bez aktualizace bp71 a to se spousta tratí a vozidel schovává na druhém HDD.
Jacek napsal:
Já zálohuju vše v čem jsou jakékoliv úpravy - trainset, tratě, oba globaly, gui, sound a všechny soubory v hlavní složce Train Simulator - tj. dll knihovny s češtinou a teď i opatchovaný train.exe. Zatím to pořád vleze na 3 DVD-RW, které jsou vždy aktuální. Po zkopírování (v případě nějakého "kixu") je všechno komplet a není třeba nic nikam znovu instalovat
Jen oba globaly ? No mi se jich nasbíralo poněkud více, ktré nejsou spolu navzájem kompatibilní.

Nemohl by mě někdo poradit jak správně vyměnit ty caby,stáhnul jsem si od Zbyňka z webu ty nové upravené MSTS BIN a nějak nevím jak to dát do lokomotivy,stačí to jenom zkopírovat a nechat přepsat?
Promintě mi za tu trapnou otázku ale dřív to bývalo že lokomotiva měla odděleně CABWIEN,SOUND...apod. a stačilo to jenom přepsat a bylo to
nyní jsem se asi po 2 rokách vrátil k MSTS takže se trochu změnila doba :cry:

neotryx napsal:
Nemohl by mě někdo poradit jak správně vyměnit ty caby,stáhnul jsem si od Zbyňka z webu ty nové upravené MSTS BIN a nějak nevím jak to dát do lokomotivy,stačí to jenom zkopírovat a nechat přepsat?
Promintě mi za tu trapnou otázku ale dřív to bývalo že lokomotiva měla odděleně CABWIEN,SOUND...apod. a stačilo to jenom přepsat a bylo to
nyní jsem se asi po 2 rokách vrátil k MSTS takže se trochu změnila doba :cry:
Stačí archívy rozbaliť a nakopírovať do adresára common.cab.Ja som si ešte pre istotu staré verzie kabín vymazal a len dokopíroval nové.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře