Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Na krajině je ještě moc práce. Takže gratuace jsou zatím předčasné. Ale i tak mám radost, že se trať po aktualizaci líbí. Přece jen, dovolená nebyla a celou dobu od minulé aktualizace se pracovalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martens napsal:Zbyněk Šemora napsal:Cože 20 minut ? To si snad děláte legraci ? Ani náhodou, doufám, že instalačka k aktivitám bude samostatně, že to nebude součástí klasického update. Já totiž nemám žádné aktivity a MSTS se mi spustí svižně a teď mít v adresáři nějakých 250 paths ?! ani náhodou, to se radši o ty aktivity nechám ochudit.
Klídek, ano?
Denní a noční kabina - než tady začneš plakat - už jsi četl opravdu skvěle a názortně napsaný Džordžův manuál?
Jo, přesně ten...a jsou tam dva...v angličtině a v češtině.Jiří napsal:Martens napsal:Zbyněk Šemora napsal:Cože 20 minut ? To si snad děláte legraci ? Ani náhodou, doufám, že instalačka k aktivitám bude samostatně, že to nebude součástí klasického update. Já totiž nemám žádné aktivity a MSTS se mi spustí svižně a teď mít v adresáři nějakých 250 paths ?! ani náhodou, to se radši o ty aktivity nechám ochudit.
Klídek, ano?
Denní a noční kabina - než tady začneš plakat - už jsi četl opravdu skvěle a názortně napsaný Džordžův manuál?
Který manuál ? To je ten co se nachází v archívu MSTSPatch1.5.6.p.zip s příponou doc ?
Hláška, že nejde přidat vozidlo do světa je s největší pravděpodobností způsobena tím, že už jelo MSTS na hraně se systémovými prostředky ....tady pomůže jenom F2 Save a pokračovat dál...ostatně na tu nutnost ukládat aktivitu průběžně už dost dlouho upozorňují autoři aktivit v popisech aktivit.....neotryx napsal:Taky jsem vše odzkoušel projel a fakt krása hlavně děkuji trať Pardubice-Hradec Kr.-Choceň , bezvadná práce...
Ale mam problém jelikož mě MSTS nějak začal padat,vždy mě pošle k billovy nebo to napíše že nějaké vodizlo nešlo přidat do světa a přitom ConBuilder nepíše žádné chyby a vozidlo tam mám,občas se mi taky jakoby zasekával zvuk,když jsem např. stahoval sběrač tak furt dokola byl ten zvuk jak jede zběrač dolů a potom mě poslal k billojna to jsem přeistaloval ovladače zvukovky a už to nedělá s tím zvukem,ale stále mě padá a posílá k billoj,předtím mě to takhle vůbec nepadalo a vůbec nevím proč se to děje,ty první pády se mě začly oběvovat ještě před aktualizací 71. Kompletní smazání BP,MSTS a znovu naistalování nepomohl..docela mě to štvě protože jsem ještě nedokončil ani jednu aktivitu jelikož vždy byl pád..
![]()
Vasek napsal:Zdravím,
abych moh MSTS hrát nějak na dobrý detaily si myslím,
že by mi muj comp:
AMD Athlon 64 3700+ 2,2GHz,1,5GB RAM a graf Ati X 1800GTO
(256MB pamět,256MB sběrnice)
mohl stačit na MSTS.
nebo co byste ještě vylepšili?
díky
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/common.cab/název z obrázku (cab362.rar)

A proč tak komplikovaně?? Při všech těch úpravách, úpravách, patchích, atd. by se z toho jeden zbláznil.Venny napsal:už teď mám více než dvacet aktualizací. Až to budu jednou všechno instalovat znovu...
.
Závory mi kdysi poslal Miran, ještě jsem je podrobněji nestudoval a nevím, kde je problém. Nejsem autorem modelu. Ale patří do trati 02.Pawlik napsal:Trošku v diskuzi zapadl můj dotaz, tak znovu![]()
Zbyňku, neměly by u mechanických závor (na kliku) být stojany vždy na jedné straně silnice tak, aby bylo jednoduše možné spojit oba stojany hřídelem, který vede kolmo na kolej?
Pokud jsou zde v reálu závory napříč, tak je to poprvé, kdy něco takového vidím.
.
Jacek napsal:A proč tak komplikovaně?? Při všech těch úpravách, úpravách, patchích, atd. by se z toho jeden zbláznil.Venny napsal:už teď mám více než dvacet aktualizací. Až to budu jednou všechno instalovat znovu...
.
Není nic jednoduššího než si vše důležité od dokumentů až po MSTS pravidelně zálohovat na DVD-RW. V případě potřeby stačí pouze zkopírovat. Nic víc.
Ale kto vraví že si máš zálohovať celý MSTS??? Stačí keď si odložíš Trainset, prípadne trať.Ja si zálohujem iba Trainset, nakoľko trať a samotný MSTS už zálohovaní na DVD je.Tonik napsal:No jo,jenže složka s train simulátorem má už přez 5GB,to už jedině udělat zálohu někde na (jiném)disku
Mirec napsal:Ja si zálohujem iba Trainset, nakoľko trať a samotný MSTS už zálohovaní na DVD je.
No tak ja zas nemusím vypalovať, ale radšej inštalujem.RW "šúcham" na iné veci ...Jacek napsal:Po zkopírování (v případě nějakého "kixu") je všechno komplet a není třeba nic nikam znovu instalovat
Nebuď zoufalý ze svých 5GB.Tonik napsal:No jo,jenže složka s train simulátorem má už přez 5GB,to už jedině udělat zálohu někde na (jiném)disku
Jen oba globaly ? No mi se jich nasbíralo poněkud více, ktré nejsou spolu navzájem kompatibilní.Jacek napsal:Já zálohuju vše v čem jsou jakékoliv úpravy - trainset, tratě, oba globaly, gui, sound a všechny soubory v hlavní složce Train Simulator - tj. dll knihovny s češtinou a teď i opatchovaný train.exe. Zatím to pořád vleze na 3 DVD-RW, které jsou vždy aktuální. Po zkopírování (v případě nějakého "kixu") je všechno komplet a není třeba nic nikam znovu instalovat
Stačí archívy rozbaliť a nakopírovať do adresára common.cab.Ja som si ešte pre istotu staré verzie kabín vymazal a len dokopíroval nové.neotryx napsal:Nemohl by mě někdo poradit jak správně vyměnit ty caby,stáhnul jsem si od Zbyňka z webu ty nové upravené MSTS BIN a nějak nevím jak to dát do lokomotivy,stačí to jenom zkopírovat a nechat přepsat?
Promintě mi za tu trapnou otázku ale dřív to bývalo že lokomotiva měla odděleně CABWIEN,SOUND...apod. a stačilo to jenom přepsat a bylo to
nyní jsem se asi po 2 rokách vrátil k MSTS takže se trochu změnila doba![]()