Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pane Šemora budete také distribuovat programy EngMex a MSTS BIN,který bude součástí tratě BP na DVD ? Ten EngMex je naprosto perfektní, hlavně ta čeština, je to lepší než se vrtat v tom WordPadu při editaci Wag a Eng souborů.

Ty mosty se ti zobrazí při plném počtu objektu, na grafice nezáleží, mám vše vypnuto, ale dán plný počet objektu a jsou tam. Což je dle mě špatné.

Dobrý Pane Šemora, chtěl bych připomenout na miniaturní chybičku v trati kterou jsem našel mezi Kolínem a Pardubicemi. Předvěstník označující zastávku - Starý Kolín - ze směru Pardubice chybí.

V Chocni, už jsem to smazal. To zapomněli dělníci demontovat při rekonstrukci kolejiště.
Do Starého Kolína chybí tabule před zastávkou? Kouknu na to. Ale je fakt, že někde chybí i v reále.

Už keď sme pri stĺpoch TV - prosím nezabudnite doplniť stĺpy v Řečanoch a za Pardubicami Svítkovom (na konci rovinky, v smere do Prahy). :wink:

Chtěl bych se zeptat p.Šemory jestli něco udělá s tím (nechráněným) přejezdem u předvěsti do stanice Záboří n.L.Už jsem si toho přejezdu všiml dřív.

Matýsek napsal:
Chtěl bych se zeptat p.Šemory jestli něco udělá s tím (nechráněným) přejezdem u předvěsti do stanice Záboří n.L.Už jsem si toho přejezdu všiml dřív.
Já tam někoho pošlu, ale zatím nejsou lidi. Tam toho ještě chybí mnohem víc.

Podívej se na místo přímo v trati a uvidíš, proč to tam je. Je to vedle bývalé hlásky a jsou tam umístěna nějaká návěstidla (terčíky...).

Tam je strážní domek obydlený nějakým nadšencem, má tam všechny možné návěstní tabule a abych některé mohl dát do modelu, musel jsem tam položit kousek kolejnice. Ale opravdu, aktivita tam asi nepůjde udělat. :lol:

Teď jsem si projel úsek Pardubice - Kolín a hned je to o něčem jiném. Good Work Mr. Semora. Jen se chci zeptat, proč neumísťujete námezníky v prostorách vyhybek ?

Jiří napsal:
Teď jsem si projel úsek Pardubice - Kolín a hned je to o něčem jiném. Good Work Mr. Semora. Jen se chci zeptat, proč na některých místech chybí námezníky ?
Čeho ty si nevšimneš... ( a taky chybí čísla na sloupech TV, zdvojené návěsti pro el. provoz i se žlutými koulemi a řada dalších - to jen abys to tu postupně nemusel vyjmenovávat všechno ). Ber to, že je to tak, jak to je. To je simulátor a ne reálná mapa s technickým popisem. A čím víc detajlů tam bude, tím hůře to bude fungovat.
Po poslední aktualizaci se mi povedlo trať spustit až na 4.tý pokus po 25minutovém loadu !

bob57_cz napsal:
Jiří napsal:
Teď jsem si projel úsek Pardubice - Kolín a hned je to o něčem jiném. Good Work Mr. Semora. Jen se chci zeptat, proč na některých místech chybí námezníky ?
Čeho ty si nevšimneš... ( a taky chybí čísla na sloupech TV, zdvojené návěsti pro el. provoz i se žlutými koulemi a řada dalších - to jen abys to tu postupně nemusel vyjmenovávat všechno ). Ber to, že je to tak, jak to je. To je simulátor a ne reálná mapa s technickým popisem. A čím víc detajlů tam bude, tím hůře to bude fungovat.
Po poslední aktualizaci se mi povedlo trať spustit až na 4.tý pokus po 25minutovém loadu !
Klidně ať to tam Zbyněk má...od toho se dají detaily snižovat a námezníky by asi měly být jedny z těch, co mají prioritu 10, což je zobrazitelné pro fanjšmekry a ostatní si hodí detaily 9 a vidí o něco míň....a ne, že mi zmizí celý most......

Bobe a pouštěl jsi to přes Trainstore? Zkoušel jsi i ty svoje metody na narychlení kompu?

Spočítali jste ale kolik desítek tisíc námezníků by bylo třeba osadit? To abych zítra začal, na vánoce skončil a nic nového kromě námezníků by se nepostavilo. Zatím jsou důležitější věci jako námezníky. Ohledně velkých stanic, pochybuji, že by to tam ještě vše vešlo.

Martens napsal:
Bobe a pouštěl jsi to přes Trainstore? Zkoušel jsi i ty svoje metody na narychlení kompu?
Po aktualizaci zásadně první load dělám s plnou tratí a jediným con kvůli verifikaci.

Zbyněk Šemora napsal:
Spočítali jste ale kolik desítek tisíc námezníků by bylo třeba osadit? To abych zítra začal, na vánoce skončil a nic nového kromě námezníků by se nepostavilo. Zatím jsou důležitější věci jako námezníky. Ohledně velkých stanic, pochybuji, že by to tam ještě vše vešlo.

Aspon do malých stanic. Stavitelxx je ma osazené a to ještě používá XTracky. Jinak jsem vyrobil model MIB AVV. Osadil bys je nebo je to jak s těmi námezníky. Když už nemuže být reálne TV tak alepoň námezníky a MIB AVV Prosíííím

Deterio

To co způsobuje dlouhé natahování jsou jen *.pat soubory. Ten zbytek je oproti trasám zanedbatelný. Zkoušel jsem před časem to při čisté instalaci.

Deterio napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Aspon do malých stanic. Stavitelxx je ma osazené a to ještě používá XTracky. Jinak jsem vyrobil model MIB AVV. Osadil bys je nebo je to jak s těmi námezníky. Když už nemuže být reálne TV tak alepoň námezníky a MIB AVV Prosíííím

Deterio
Jenže x-track který používá Martin snese více objektů než Zbyňkův. A ten rozdíl není malý-Tam, kde má zbyněk 1450 objektů může mít Martin i 1620.

VáclavS napsal:
Deterio napsal:
Zbyněk Šemora napsal:

Deterio
Jenže x-track který používá Martin snese více objektů než Zbyňkův. A ten rozdíl není malý-Tam, kde má zbyněk 1450 objektů může mít Martin i 1620.

1620? Na to si přišel kde? Já mám co dělat, abych dal na čtverec 1200 - 1300 objektů a to už je na hranici poslání k Billovi.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře