Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Deterio napsal:Zbyněk Šemora napsal:Spočítali jste ale kolik desítek tisíc námezníků by bylo třeba osadit? To abych zítra začal, na vánoce skončil a nic nového kromě námezníků by se nepostavilo. Zatím jsou důležitější věci jako námezníky. Ohledně velkých stanic, pochybuji, že by to tam ještě vše vešlo.
Aspon do malých stanic. Stavitelxx je ma osazené a to ještě používá XTracky. Jinak jsem vyrobil model MIB AVV. Osadil bys je nebo je to jak s těmi námezníky. Když už nemuže být reálne TV tak alepoň námezníky a MIB AVV Prosíííím
Deterio
Všechno bude. I Honza Švec už má na tuto trať mnohá překvapení i pro mě. Od aktualizace se zde zatím nic nezměnilo. Jen kdyby někdo dělal aktivitu, kde se zajíždí v Pardubicích do šturcového peronu, tak tam nechte 15 m rezervu (o 15m je kolej kratší) Nové je od Nebuluse model stanice Malacky.DEJV00 napsal:Jen se chci zeptat kdy asi přibližně bude osazena trat z Pardubic alespoň po Hradec Králové![]()
Jiří napsal:Pane Šemora mohl byste časem do svého trainsetu zařadit i polské modely ze stránek http://www.trainsim.d8b.pl/index.php?dzial=4&m=7&pd=6 ( samozřejmě bez zásahu do modelů ) a distribuovat to s DVD ? Na těch polských stránkách je docela slušný počet modelů, které určitě stojí za vyzkoušení. A tak by člověk nemusel zbytečně stahovat z internetu a přímo by si to všechno all nainstaloval do počítače.
"Já vím, Bohumile, já vím"tsedlak napsal:Četl jsem v novinkach o dostavění traťe do Kyjova.Nestálo by za zmínku propojit Kyjov i s Brnem 340? Jen můj názor
Jak koukám tak koukám, ten terčík tam je.ES 499.0001 napsal:Dobrý den Pan Šemora, našel jsem další chybičku v trati a to v Záboří nad Labem. A to směrem od Pardubic po "nesprávné" levé koleji chybí terčík na autobloku před vjezdem do Záboří.
Starý Kolín jsem právě osadil cedulemi před zastávkou. Přejezd o kousek dál už má šraňky, dále jsem doplnil zapomenutý rychlostník za Svitavami 110/120. Kdyby jste někdo na něco ještě narazili, dejte opět vědět. [/list]ES 499.0001 napsal:Dobrý Pane Šemora, chtěl bych připomenout na miniaturní chybičku v trati kterou jsem našel mezi Kolínem a Pardubicemi. Předvěstník označující zastávku - Starý Kolín - ze směru Pardubice chybí.
K přání se připojuji téžLord napsal:Ahoj Zbyňku, dnes výjimečně nebudu otravovat s Vladivostokem, chci Ti pouze popřát vše nejlepší k dnešnímu svátku a spousty šťastných kilometrů jak na reálné, tak na virtuální železnici.
Jiří napsal:Taky, všechno nejlepší k svátku, hodně velkých nervů při stavbě mega tratě a méně pádů do Windows při práci s editorem.