Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Že by?Petr K napsal:Dobrý den zjistil jsem že nefunguje otáčení kabiny u cd_363!
U ostaních symetrických lokomotiv to je v pohodě.
Tento istý problém je aj vo Veľkých Levároch.Tuším p.Šemora vravel že sa nato kukne.Pawlik napsal:Dobrý den,
Zbyňku, v Rájci - Jestřebí jezdí řidiči přes uzavřené závory.
Omluvte, prosím, toho Peršinga na střídavině.
Od 1. 7. máme bodový systém a řidiči si to rozmyslí takto hazardovat.Pawlik napsal:Dobrý den,
Zbyňku, v Rájci - Jestřebí jezdí řidiči přes uzavřené závory.
Omluvte, prosím, toho Peršinga na střídavině.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://student.fsid.cvut.cz/~krulich/Rajec.jpg
Ve sběru jim to nechtěli vzít, tak ukradené rychlostníky spoluobčané vrátili na místo. Po další aktualizaci už budou na trati.Miloslav Vlček napsal:Zbyňku, před stanicí Svitavy někdo ukradl rychlostník 110 km/h směrem z Brna do České Třebové.
milo
Copak řidiči, ale co chudáci fírové a cestující veřejnost.Zbyněk Šemora napsal:Od 1. 7. máme bodový systém a řidiči si to rozmyslí takto hazardovat.
Dobře, to je pochopitelné pro mne nebo pro pár lidí tady.....tu poznámku o malém klukovi neber zle.....Kodl napsal:Malé dětsko teda určitě nejsem 21 let ale dislektik a disgrafik a tak mi písemny projev dělá boužel problémy ale snažím se tak Vás včechny prosím o schovívavostMartens napsal:Nebo někteří spíš do pomocné, co Václave? Nenapadlo Tě třeba, že se může jednat o malé děcko?VáclavS napsal:Mááš pravdu, ty by se z toho jeden musel zbláznit, ale potom to vypadá že tu část lidí chodí nebo chodila za školu.Miran napsal:VáclavS napsal:Trochu gramatiky do toho příspěvkuKodl napsal:Pane Zbiňku já se chci ujistit jestlin kabiny ktere jsou ke stažení na vaších stránkách s označením Bin se po opakovanem stisknutí klavesi "+" přepnou na opačné stanovíště s ovládacími prvky
Václave, Václave,
To je jako házet hrách na stěnu, případně plnými lopatami házet kulaté výměšky mořských mlžů do příbytku vepře domácího....![]()
![]()
![]()
A nedají si říct, a nedají si říct .....