Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dobrý den zjistil jsem že nefunguje otáčení kabiny u cd_363!
U ostaních symetrických lokomotiv to je v pohodě.

Petr K napsal:
Dobrý den zjistil jsem že nefunguje otáčení kabiny u cd_363!
U ostaních symetrických lokomotiv to je v pohodě.
Že by?
Koukám na to a problém bude, že jsem opravoval 362cvf ale zapomněl jsem na 363cvf, odpoledne opravím.
Jinak 363 jak naskinoval Bob57 s dýmkou funguje.

Odpoledne je tady a soubor je už v downloadu doplněn. Odkaz je stejný.
Komu se nechce 2 MB stahovat, stačí 362.cvf zkopírovat do 363.cvf.

Pawlik napsal:
Dobrý den,

Zbyňku, v Rájci - Jestřebí jezdí řidiči přes uzavřené závory.
Omluvte, prosím, toho Peršinga na střídavině.
Tento istý problém je aj vo Veľkých Levároch.Tuším p.Šemora vravel že sa nato kukne.

Pawlik, Mirec

No co, realita. Máme reálný simulátor se vším všudy. :lol: :lol: :lol:

Naposled editoval moderátor:
Pawlik napsal:
Dobrý den,

Zbyňku, v Rájci - Jestřebí jezdí řidiči přes uzavřené závory.
Omluvte, prosím, toho Peršinga na střídavině.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://student.fsid.cvut.cz/~krulich/Rajec.jpg
Od 1. 7. máme bodový systém a řidiči si to rozmyslí takto hazardovat.

Problém může být v pochodování kolejových značek při výměně zhlaví. Tenkrát se rozhodilo totálně vše. Budu to muset okouknout, jako ty Leváre.

Miloslav Vlček napsal:
Zbyňku, před stanicí Svitavy někdo ukradl rychlostník 110 km/h směrem z Brna do České Třebové.
milo
Ve sběru jim to nechtěli vzít, tak ukradené rychlostníky spoluobčané vrátili na místo. Po další aktualizaci už budou na trati.

Děkuji za upozornění. Kdyby jste našli něco dalšího, dejte o5 vědět.

Zbyněk Šemora napsal:
Od 1. 7. máme bodový systém a řidiči si to rozmyslí takto hazardovat.
Copak řidiči, ale co chudáci fírové a cestující veřejnost.
Na lokomotivy by se měly přidělávat ty tzv. "odhazovače krav"
(tedy spíš volů) , jak je známe z divokého západu. :)

Tak tohle znám i z tratě Fastov-Kijev, tam je běžné, že přes přechod tam projíždějí auta. Jednou jsem takhle přejel traktor. Ale co nemá chybu a to Ukrajincům závidím je hodně bohata krajina, hafo objektů, a přitom ani jedno cukání.

Pane Zbiňku já se chci ujistit jestlin kabiny ktere jsou ke stažení na vaších stránkách s označením Bin se po opakovanem stisknutí klavesi "+" přepnou na opačné stanovíště s ovládacími prvky

Dobrý večer pane Šemora, chtěl bych se zeptat jestli v brzké době neuvažujete úpravě "podmínečných stahovaček" na některých místech tratě. Nešli by posunout trochu blíže ke kolejích aby nebyly schovány za sloupy TV? Je nemozne stihnout shodit vykon ze 100% a stahnout sberac když to svíti....např. MORAVANY nebo mezi Kolínem a Starým Kolínem...děkuji za případné vylepšení.

Kodl napsal:
Martens napsal:
VáclavS napsal:
Miran napsal:
VáclavS napsal:
Kodl napsal:
Pane Zbiňku já se chci ujistit jestlin kabiny ktere jsou ke stažení na vaších stránkách s označením Bin se po opakovanem stisknutí klavesi "+" přepnou na opačné stanovíště s ovládacími prvky
Trochu gramatiky do toho příspěvku

Václave, Václave,
To je jako házet hrách na stěnu, případně plnými lopatami házet kulaté výměšky mořských mlžů do příbytku vepře domácího.... :lol: :lol: :lol:
A nedají si říct, a nedají si říct .....
Mááš pravdu, ty by se z toho jeden musel zbláznit, ale potom to vypadá že tu část lidí chodí nebo chodila za školu.
Nebo někteří spíš do pomocné, co Václave? Nenapadlo Tě třeba, že se může jednat o malé děcko?
Malé dětsko teda určitě nejsem 21 let ale dislektik a disgrafik a tak mi písemny projev dělá boužel problémy ale snažím se tak Vás včechny prosím o schovívavost
Dobře, to je pochopitelné pro mne nebo pro pár lidí tady.....tu poznámku o malém klukovi neber zle.....

Omlovám se za narážku. :eek: Nečekal jsem že bych mohl taky někoho urazit.
Jinak Disgrafik jsem také ale vidět by to bylo pouze pokuď bych něco ručně psal.

Chci všem říct že to neberu zle anni jako urážku,boužel mi to sem tam ulítne :eek:

Jo a jstli máte na mysli uryvek" jestlin" tak to se omlouvám nejspiš jsem stiskl mezerník a klávesu "n" současně a všiml jsem si až teď :eek: :eek:

mam maly poznatek u řad ktere vyuzivaji cab z 362 funguje spatne VZ - zobrazuje se zelena se zlutou namisto mezikruzi pri omezeni rychlosti
ale jednoducha oprava zkopceni lvz.ace z 363 jak den tak noc

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře