Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
bob57_cz napsal:
122 030-0 napsal:
Pane Semora chtel jsem se zeptat jak do budoucna zamyslite pokracovat v trati? Ted zatim dodelate okoli PHA a udelate ze Zahrebu pres Olomouc do Hodonina a z Kolina pres Kutnou horu,..... do Kraloveho pole, Brno. Prave jsem myslel jestli by jste taky udelal trate 090 a 220. Mozna je je to predcasne se ptat co bude dal ale jen pro zajimavost by me to zajimalo. Dekuji za odpoved.
Zase a opět znovu. Už to tu bylo zodpovězeno několikkrát a opakované dotazy zdržují od práce. Není to ještě ani týden, co tu byl podobný dotaz!
Je to tak těžké si kromě poslední stránky přečíst i ty předešlé?! Vsjo búdět - i Vladivostok.
Pokud někomu nějaký dotaz vadí, je takový problém ho ignorovat? Odpoví ten, kdo na něj odpovědět chce. Ale takhle každého nováčka odradíme. A třeba tak příjdeme i o člověka, který by toho pro MSTS v budoucnu hodně udělal.

Karel napsal:
bob57_cz napsal:
122 030-0 napsal:
Pane Semora chtel jsem se zeptat jak do budoucna zamyslite pokracovat v trati? Ted zatim dodelate okoli PHA a udelate ze Zahrebu pres Olomouc do Hodonina a z Kolina pres Kutnou horu,..... do Kraloveho pole, Brno. Prave jsem myslel jestli by jste taky udelal trate 090 a 220. Mozna je je to predcasne se ptat co bude dal ale jen pro zajimavost by me to zajimalo. Dekuji za odpoved.
Zase a opět znovu. Už to tu bylo zodpovězeno několikkrát a opakované dotazy zdržují od práce. Není to ještě ani týden, co tu byl podobný dotaz!
Je to tak těžké si kromě poslední stránky přečíst i ty předešlé?! Vsjo búdět - i Vladivostok.
Pokud někomu nějaký dotaz vadí, je takový problém ho ignorovat? Odpoví ten, kdo na něj odpovědět chce. Ale takhle každého nováčka odradíme. A třeba tak příjdeme i o člověka, který by toho pro MSTS v budoucnu hodně udělal.
Bobe, ono to opravdu zdržuje od práce......odpověď s informační hodnotou 0, přečíst, uklidit.....mluviti stříbro, mlčeti zlato.....v tomhle s Karlem nemůžu nic jiného než souhlasit....

Martens napsal:
Karel napsal:
... Vsjo búdět - i Vladivostok.
....mluviti stříbro, mlčeti zlato.....v tomhle s Karlem nemůžu nic jiného než souhlasit....
Karle: on ten Vladivostok už je, len škoda, že neni prepojený s traťou Zb. Šemoru. Až by si to veľmi chcel, môžem ho z archívu vyhrabať a poslať, ale asi by si bol velice sklamaný - je to asi 2000 km železničnej trate okolo Východočínseko mora a priľahlej krajine na holej pláni s naznačenými stanicami.

obracení

Zajímavostní dotaz: kde všude jsou u BP triangly na otočení? Stanice - či jiná dopravna - a přibližná poloha (ozn. zhlaví, trať směr xxx apod.)
Co vím Praha - Masaryk. n. (Negrelák), výh. Vítkov - odb. Rokytka - P. Libeň, Pardubice (vlečka Nemošice), Hradec Králové (odb. Plačice), Ústí n. Orl. (vlečky na pražském zhl.), Č. Třeb. (areál ŽOS), Zábřeh (vlečka vápenky), Břeclav (u nákladového nádr.), Kúty (Bratislvaské zhl. u nákl. kolejí), Lednice.
Kdo ví o dalších? - kolikrát se jdu projet, ale startovní směr je opačný než chci já. T.j. objet a nejlépe přes triangl abych byl kabinou v čele (MSTS Bin pomáhá, leč třeba na páry je téměř nepoužitelný).

Boby napsal:
alcapone napsal:
Bohužel už dvě aktivity, ta druhá je zgeneralkovaná aktivita ze Zábřehu do Masaričky se 471 a možná i spět, ale až někdy.

..... která nejde zajet ani pod PB71, takže je to jedno.

U mě je ke stáhnutí pracovní verze aktivty se 471 - jak jse vůbec teď ka jmenuje tato jednotka. Byla na to soutěž.
Až bude aktualizace 72, tak ji poopravím do finálu.

alcapone napsal:
Boby napsal:
alcapone napsal:
Bohužel už dvě aktivity, ta druhá je zgeneralkovaná aktivita ze Zábřehu do Masaričky se 471 a možná i spět, ale až někdy.

U mě je ke stáhnutí pracovní verze aktivty se 471 - jak jse vůbec teď ka jmenuje tato jednotka. Byla na to soutěž.
Ta jednotka dostala název CityElefant....a nebo Elefant City? Spíš to první

Karel napsal:
bob57_cz napsal:
122 030-0 napsal:
Diky ze se me zastavas ale Martens ma pravdu ale ja si to proste neodpustil a musel jsem se zeptat...a jinak me to neodradilo :) a nemyslim si ze bych nejak pomohl v budoucnu tak mozna kritiku nebo pochvalu a tod vse.

alcapone napsal:
Boby napsal:
alcapone napsal:

Už z toho začínám být zmatený. Aktivitu jsem stahl u Mirece v aktiv. packu. Myslel jsem, že to je stejná verze. Takže už nezůstanu viset v Kostěnicích, kde pouštím SC? Nebudem stát zase oba u klacku a čumět na sebe?

Boby napsal:
Už z toho začínám být zmatený. Aktivitu jsem stahl u Mirece v aktiv. packu. Myslel jsem, že to je stejná verze. Takže už nezůstanu viset v Kostěnicích, kde pouštím SC? Nebudem stát zase oba u klacku a čumět na sebe?
Táto verzia ide na 100% pod BP71.Ale Jozef asi robil úpravy, takže verzia pre BP72 už bude asi trochu pozmenená.

Mirec napsal:
Boby napsal:
Táto verzia ide na 100% pod BP71.Ale Jozef asi robil úpravy, takže verzia pre BP72 už bude asi trochu pozmenená.

No nevím jak komu, ale já jsem skončil v Kostěnicích, SC má červenou taky a tak tam čumíme a čekáme oba. Po půl hodině jsem to vzdal.

Tak to je stará verze, u mě je novější, Přijedeš do Kostěnic, za chvilku projede náklad, po tvé koleji jede podbíječka, a vzhledem k tomu, že ji to trvá pojede SC po druhé koleji. Mirec má tu původní aktivitu. V nové se jede Zábřeh-ČT-Svitavy-Masarička. http://karlecj.sweb.cz/BP

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
Tak to je stará verze, u mě je novější, Přijedeš do Kostěnic, za chvilku projede náklad, po tvé koleji jede podbíječka, a vzhledem k tomu, že ji to trvá pojede SC po druhé koleji. Mirec má tu původní aktivitu. V nové se jede Zábřeh-ČT-Svitavy-Masarička. http://karlecj.sweb.cz/BP
Aktivita je už z môjho webu zmazaná, Jozef napísal že pre BP72 bude nová verzia, preto zatiaľ túto aktivitu nehrajte.Ďakujem.

Mirec napsal:
alcapone napsal:
Aktivita je už z môjho webu zmazaná, Jozef napísal že pre BP72 bude nová verzia, preto zatiaľ túto aktivitu nehrajte.Ďakujem.

Aktivitu hrajte, je na velice dobré úrovni, ale stahněte si tu opravenou verzi. Tato verze není pouze upravená pro BP71, ale je značně vylepšená.
Můžu říct, že mně vůbec nemrzí, že jsem ji hrál znovu, protože to už bylo o něčem jiném. V Pardubicích, se sice čeká caa 30 min, ale ten traffic, to jsem ještě neviděl. Opravdu každé 1-2 min jeden vlak a někdy i víc. Už jenom kvůli tomu to stojí za to.

Asi už ve čtvrtek vydám aktualizaci. Kolik bude mít mega ještě nevím, ale počítejte minimálně 100. Nebudeme přece troškařit. Předmětem bude dodělaná krajina Choceň - Týniště - HK - Pardubice. Také něco v úseku Malacky - Zohor. Budov je osazená část, ještě bude třeba hodně doplnit, ale v tom horku se špatně pokládají cihly. Lépe je ve stínu lesa.

267blesno.jpg 267chloumek.jpg 267plchuvky.jpg 267zdar.jpg

Chtělo by také přeskinovat silniční díly JP. Ta textura je dost rušivá a kazí Trundovu vegetaci.

krása!!!Fakt skvělá práce Zbyňku,chtěl jsem se zeptat jak to dopadlo s tím staničním hlášení v Hradci Králové,díky!

Žďár

Obrázky jsou super.Akorát mi tam ve Žďáru chybí jednoduché PZZ bez závor.

neotryx napsal:
krása!!!Fakt skvělá práce Zbyňku,chtěl jsem se zeptat jak to dopadlo s tím staničním hlášení v Hradci Králové,díky!

Já jsem nedávno testoval Hradec, i s rozhlasem, v aktivitě s použitím dvou průměrných trafik vlaků. A bylo to bez problémů. Tak to vypadá nadějně. Uvidíme.

Re: Žďár

T napsal:
Kříže na přejezdech mi chybí i jinde, musím to večer ještě projít.
Ohledně rozhlasu v Hradci, dnes mi to při fotografování před perony spadlo. Ale příčina mohla být i v tom, že jsem měl spuštěno více programů včetně připojení k internetu. Na druhý pokus jsem trasu projel bez problému. Uvidíme. Do Hradce jsem přidával další budovy, možná i to může mít vliv.

Re: Žďár

Zbyněk Šemora napsal:
T napsal:
Kříže na přejezdech mi chybí i jinde, musím to večer ještě projít.

Zbyňku nemyslel jsem kříže.Zle jsem se vyjádřil myslel jsem tím zařízení AŽD bez závor.Ve Žďáru chybí u zastávky,v Plchůvkách(nevím jak dnes) bývaly mechanické závory a to Týniště je sice s mechanickými závorami kouzelné,ale i tam bych dal k vodojemu(zhlaví) AŽD se závorami a za vjezdové od Chocně taky.To jsou však jen detaily a záleží pouze na Tobě.Jakou vlastně epochu vyjadřuje ta větev Choceň-Štěkendorf-Týniště-HK??Jinak není na co nadávat,to bych si ani omylem nedovolil.Práce je super,akorát pro člověka znalého této trati jsou tam na některých místech odlišnosti ,které mi nějak nejdou pod nos.Stále nějak nemohu "překousnout" to mechanické zhlaví v Borohrádku směrem na Týniště. :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře