Pepa z Nuslí
Průvodčí
Venco jel jsem to taky, a také mám červenou v Krči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Venco takže to znamená že tvá aktivita bude mít něco přes sedm hodin???VáclavS napsal:Na vhodné mezery v provozu na trati můžete čekat i několik hodin.
Právě, že jsem to kontroloval v AE a není tam, jediný co se objeví je náklad v Malešicích. Jel jsem to 2* a vždy zelená.VáclavS napsal:V Krči na zelenou? Chyba trafficu. Stojí na trati s nastaveným čekacím bodem a blokuje trať dostatečně dopředu. Na vjezdu máš mít výstrahu a na odjezdu stuj. To není chyba autora. (jsi první kdo tuto chybu hlásí). Koukni se na ni v AE a zkontroluj si časy zobrazování trafiku. V Krči máš křižovaní se směskou. Náklad s 141+363 v čele má funkci blokace hráče před předčasnou jízdou. (Stejná blokace je v Pečkách, Kolíně a ve Světlé).
Šest hodin, sedm ještě ne, ale mám v hlavě takovou aktivitu. Jenže to už by musel být Beroun k dispozici. Bohužel mi Zbyněk neposílá aktualizace pro aktivitáře, takže na ni nemohu pracovat. V plánu mám aktivitu similující celou jednu šichtu, a to kolečko ČT - OL - Beroun - ČT. Hráč by postupně odjel 3 náklady s jednou lokomotivou. Ale napřed dodělám nadměrný náklad. Navrhnout aktivitu je to nejjednodušší.Pepa z Nuslí napsal:Venco takže to znamená že tvá aktivita bude mít něco přes sedm hodin???VáclavS napsal:Na vhodné mezery v provozu na trati můžete čekat i několik hodin.
Uprav si spřáhla u jednoho z těch vagonů na Break ( 1.1e8N 5e8N ) pak se neroztrhne.VáclavS napsal:Testovací jízdy odhalily velký problém: Dochází k rozpojování mezi sergejem a prvním vozem (Smmp).
Za starých časů úplně normální. Pamatuji si jak jsme od vlaku museli přelézat přes brzdařskou budku skrz nákladní vlak před výpravní budovou. Ale většinou zastavil před přechodem dopravní kanceláře, tak jej šlo obejít.alcapone napsal:Tak jsem ten osobák dojel a 2 chyby. Určitě ti dispečer nepustí náklad do stanice, když ti tam vystupují cestující, té zásadní chyba v Lukavicích a určitě ti nenechá zablokovanou budovu vagónama. Jak se ty lidi mají dostat k a od vlaku.