Aktivity VáclavaS

VáclavS napsal:
V Krči na zelenou? Chyba trafficu. Stojí na trati s nastaveným čekacím bodem a blokuje trať dostatečně dopředu. Na vjezdu máš mít výstrahu a na odjezdu stuj. To není chyba autora. (jsi první kdo tuto chybu hlásí). Koukni se na ni v AE a zkontroluj si časy zobrazování trafiku. V Krči máš křižovaní se směskou. Náklad s 141+363 v čele má funkci blokace hráče před předčasnou jízdou. (Stejná blokace je v Pečkách, Kolíně a ve Světlé).
Právě, že jsem to kontroloval v AE a není tam, jediný co se objeví je náklad v Malešicích. Jel jsem to 2* a vždy zelená.

Zdravím všechny.

Jel jsem to několikrát a v Krči nikdy žádný problém - vždy regulérní křižování. Zato za K.Horou - jó to je "jiná káva". Ach ty promile ... :D

Jinak dík za skvělou práci !

Kohlík

Pepa z Nuslí napsal:
VáclavS napsal:
Na vhodné mezery v provozu na trati můžete čekat i několik hodin.
Venco takže to znamená že tvá aktivita bude mít něco přes sedm hodin???
Šest hodin, sedm ještě ne, ale mám v hlavě takovou aktivitu. Jenže to už by musel být Beroun k dispozici. Bohužel mi Zbyněk neposílá aktualizace pro aktivitáře, takže na ni nemohu pracovat. V plánu mám aktivitu similující celou jednu šichtu, a to kolečko ČT - OL - Beroun - ČT. Hráč by postupně odjel 3 náklady s jednou lokomotivou. Ale napřed dodělám nadměrný náklad. Navrhnout aktivitu je to nejjednodušší.

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:
Testovací jízdy odhalily velký problém: Dochází k rozpojování mezi sergejem a prvním vozem (Smmp).
Uprav si spřáhla u jednoho z těch vagonů na Break ( 1.1e8N 5e8N ) pak se neroztrhne.
Jinak jedu ten os a zatím bez problému, ale mouchy tam jsou. Staní v Pardubicích a ČT ne zelené. Náklady v Kolíně jezdí moc rychle, já jim dávám 40%. Žabotlama v Kolíně a Pardubkách ti stojí mimo střechu, ta střecha je dost dlouhá, aby se tam Žabotlama vešla. Pak v Zámrsku a Chocni trvá déle odjezd, díky blokujícímu návěstidlu. Dávám odjezd dle skočení volna. To není jízdní řád, ale sešiťák. Na Masně je zbytečné mít zatrženou stanici, když máš odjezd hláškou.

Tak jsem ten osobák dojel a 2 chyby. Určitě ti dispečer nepustí náklad do stanice, když ti tam vystupují cestující, té zásadní chyba v Lukavicích a určitě ti nenechá zablokovanou budovu vagónama. Jak se ty lidi mají dostat k a od vlaku. To máš ve Štěpánově. A Olomouc osobní by si mohl zaplnit, té problém všech větších stanic.
Jdu na ten Sergej, nenačetl se tam ten blokující náklad. Tím se omlouvám.

alcapone napsal:
Tak jsem ten osobák dojel a 2 chyby. Určitě ti dispečer nepustí náklad do stanice, když ti tam vystupují cestující, té zásadní chyba v Lukavicích a určitě ti nenechá zablokovanou budovu vagónama. Jak se ty lidi mají dostat k a od vlaku.
Za starých časů úplně normální. Pamatuji si jak jsme od vlaku museli přelézat přes brzdařskou budku skrz nákladní vlak před výpravní budovou. Ale většinou zastavil před přechodem dopravní kanceláře, tak jej šlo obejít.

Tak i os se žabotlamou odjet. Helec trošku ti tam nesouhlasí pomalá a co je horší, nedojedu ani na konec. Nesmazal sis základní ukončení a po doběhnutí času se aktivita ukončí.

Václave ta aktivita Os 3641/3685 je povedená, už jsem ji jel několikrát, jediné co bych asi řešil jinak je velký počet Loose consists, nahrazuji je použitím servisu 1, když pak souprava zmizí je hra plynulejší :o)

Ahojda! Jesenický náklady se nedají vůbec jet. Hlášky katastrofa, předělat jednoduše nejdou, to by se musela předělat celá aktivita. Stejně tak nebudu čekat hodinu v Lipový na odjezd. Ani omylem -> koš.

Pokud se podaří, tak b pátek bufu mít SJŘ všech tratí kolem Nymburka (všech co jsou v BP) z konce 80. let. Ještě dotlačit Zbyňka do dokončení Nymburku a může být nákladní turnus na směskách Ny - ČT nebo Ny - HK. Experiment typu Jesenické náklady se již opakovat nebude (byl to test možností MSTS). Aktivity manipulačních vlaků již dělat nebudu, pokaždé to skončí nějakou pohromou.

Stačilo by si nastudovat předpisy a někoho "od fochu" se zeptat. Eventuelně se inspirovat v Jackovo aktivitách ;)

Dneska jsem získal následující sešitové jízdní řády z let minulých:
GVD 88/89
-trať 308: Púchov - Hranice na Moravě
-trať 309: Přerov - Zábřeh na Moravě
-trať 547: Liberec - Zawidow PKP
Bílý Potok pod Smrkem - Raspenava
Frýdlant v Čechách - Jindřichovice pod Smrkem
Liberec - Zittau

GVD 89/90
-trať 301: Bohumín - Čadca
Český Těšín - Polanka nad Odrou/Ostrava Poruba
odbočka Závada - odbočka Koukolná
Petrovice u Karviné - Dětmarovice
-trať 305: Bohumín - Přerov
Bohumín - Chalupki
-trať 501: Česká Třebová - Praha Libeň
-trať 503: Nymburk - ÚnL - Děčín Východ

GVD 90/91
-trať 505: Velký Osek - Hanušovice
-trať 541: Nymburk - Jičín
Nymburk - Poříčany

GVD 93/94
-trať 301: Bohumín - Čadca
Český Těšín - Polanka nad Odrou/Ostrava Svinov
odbočka Závada - odbočka Koukolná
Petrovice u Karviné - Dětmarovice
-trať 309: Přerov - Česká Třebová
-trať 324: Brno - Havlíčkův Brod
-trať 326: Brno - Česká Třebová
-trať 502: Havlíčkův Brod - Nymburk hl.n.
-trať 519: Praha - Tábor
-trať 521: Praha - Beroun (obě trati)

V přípravě: Noční Maňas na 061
Pojedete na nymburském čmelákovi vlaky Mn 80076 (Nymburk - Sadská), Vleč 80088 (Sadská - Třebestovice nz - Sadská) a Mn 80077 (Sadská - Nymburk). Vymetete všechny nádraží a nákladiště, obsloužíte několik vleček. Provoz odpovídá začátku listopadu, tedy očekávejte zvýšenou nakládku jedné zde typické plodiny.
Aktivita je funkční, probíhá vytváření hlášek do aktivity.
Zajíždění aktivity zatím probíhá ve dne, aktivita se pojede v noci.
Pracovní screeny při obsluze Nymburku města.
5300a3d196f4451c284a70f570ff6c68.jpg
f4583589589e90913b4da4965acfdac7.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře