Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je ve všech tratích, které využívají Global z BP......možná jsi při vyhledávání nezadal místo 2 l jenom jedno....Petr Novák napsal:Po poslední aktualizaci to po mě chce Textures/track_ballast_1.ace.Tuhle texturu nemohu nikde najít,ale i bez toho se dá jezdit,jen to párkrát odentrovat.![]()
Petr Novák napsal:Po poslední aktualizaci to po mě chce Textures/track_ballast_1.ace.Tuhle texturu nemohu nikde najít,ale i bez toho se dá jezdit,jen to párkrát odentrovat.![]()
Zaujímavý počin - toto isté v inom rozsahu urobil Básník a volá sa to Křižany - Borová. Ešte dnes sa to dá stiahnuť tu: http://tunel.wz.cz/kborova.phpkrupan napsal:Trochu jsem upravil původní německou trať "Vogelsberger Westbahn".... Zachoval jsem původní německá mechanická návěstidla.
Alorovec napsal:Stoprocentene. Jen by me zajmalo, jaka bude ta zmena v kolejich???
Pomaly, ale iste by si mohol uvažovať aj o nejakej väčšej retro trati. Za krátky čas bude hotový tretí veľký motorák a postupne budú nasledovať ďalšie. Ak by si mal záujem, mohol by si dokončiť môj fiktívny projekt Riverside ... je to asi 50 km dlhá tranverzálna dráha medzi dvomi hlavnými traťami, položené sú kolaje, návestidlá, stanice ... stačí zrevidovať a dotvoriť krajinu. Terén je tvarovaný pomocou DEMkrupan napsal:Mám připravený dost velký update tratě Ztracená s mechanickými návěstidly...
Tax napsal:...pomaly, ale iste by si mohol uvažovať aj o nejakej väčšej retro trati...
Mám pocit, že to je len zastávka, ale nie je problém prehodiť názov so stanicou Podbiel, tá má tuším dve nákladištianebulus napsal:Tax: Najviac ma dostala stanica Oremov Laz. Tam sa budú nakladať vojenské transporty?
![]()
krupan napsal:Mám připravený dost velký update tratě Ztracená s mechanickými návěstidly. Kromě kosmetických úprav, jako je výměna telegrafních sloupů podél celé tratě ......