Fiktivní trať Ztracená

Po poslední aktualizaci to po mě chce Textures/track_ballast_1.ace.Tuhle texturu nemohu nikde najít,ale i bez toho se dá jezdit,jen to párkrát odentrovat. :wink:

Petr Novák napsal:
Po poslední aktualizaci to po mě chce Textures/track_ballast_1.ace.Tuhle texturu nemohu nikde najít,ale i bez toho se dá jezdit,jen to párkrát odentrovat. :wink:
Je ve všech tratích, které využívají Global z BP......možná jsi při vyhledávání nezadal místo 2 l jenom jedno....

Oprava

Petr Novák napsal:

Už jsem tam tu texturu dal. Stahni si update znovu, měl by byt OK.

Remake původní německé tratě "Vogelsberger Westbahn&quo

Trochu jsem upravil původní německou trať "Vogelsberger Westbahn".
Vyměnil jsem vegetaci, texturu povrchu a trochu upravil koleje (počet dynamických kolejí jsem zredukoval asi na třetinu).
Dále jsem trať zbavil všech nepoužitých souborů. Z celkem 5075 jich ve skutečnosti bylo použito pouhých 565. Původní velikost tratě 480 MB se tak smrskla na 38 MB (na méně, než desetinu).
Používaní souboru "install.bat" s hromadou xcopy, kopírujícího vše odevšad má i své stinné stránky.
Zachoval jsem původní německá mechanická návěstidla.

Trať si můžete stáhnout zde (15.8 MB): http://www.pool-magic.net/msts

Balík obsahuje všechny potřebné soubory. Není třeba odnikud nic dohrávat. Použito je pouze základní kolejivo, XTracks není nutný.

Naposled editoval moderátor:
Asi bych tu trať Ztracená také upravil. Návěstidla nejnovějsí od J Poláka, dodělat hlásky, pak na historii jsou lichoběžníkové tabulky až moc scifi.

Re: Remake původní německé tratě "Vogelsberger Westbahn

krupan napsal:
Trochu jsem upravil původní německou trať "Vogelsberger Westbahn".... Zachoval jsem původní německá mechanická návěstidla.
Zaujímavý počin - toto isté v inom rozsahu urobil Básník a volá sa to Křižany - Borová. Ešte dnes sa to dá stiahnuť tu: http://tunel.wz.cz/kborova.php

Ztracená

Mám připravený dost velký update tratě Ztracená s mechanickými návěstidly. Kromě kosmetických úprav, jako je výměna telegrafních sloupů podél celé tratě, tam jsou dost zásadní změny v kolejích. Některé stanice byly rozšířeny a obě koncové stanice jsou zakončeny triangly.
Existující aktivity asi budou potřebovat opravit paths. Byl by i přesto o tuhle upravenou trať zájem?

Stoprocentene. Jen by me zajmalo, jaka bude ta zmena v kolejich???

Alorovec napsal:
Stoprocentene. Jen by me zajmalo, jaka bude ta zmena v kolejich???

Jak jsem již psal, přibyly ty triangly na obou koncích. Stanice Mlýny a Skalka mají o dvě koleje více. Byly přidány i nákladní koleje (siddings). Jinak trať se neprodoužila a kolejovo (global) je pořád základní.

Chtělo by to skutečné tehdejší návěsti, možná i dobová vozidla (pěkně jsou udělány na Opava - Ostrava)... Neskutečně mě irituje, když jedu s M242 a CDlm po nějaké té trati a vidím pískáček použitý i na moderních tratích.
Jinak ale určitě!

Re: Ztracená

krupan napsal:
Mám připravený dost velký update tratě Ztracená s mechanickými návěstidly...
Pomaly, ale iste by si mohol uvažovať aj o nejakej väčšej retro trati. Za krátky čas bude hotový tretí veľký motorák a postupne budú nasledovať ďalšie. Ak by si mal záujem, mohol by si dokončiť môj fiktívny projekt Riverside ... je to asi 50 km dlhá tranverzálna dráha medzi dvomi hlavnými traťami, položené sú kolaje, návestidlá, stanice ... stačí zrevidovať a dotvoriť krajinu. Terén je tvarovaný pomocou DEM

Tu je kolajový plán:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/work/riverside.jpg

Tax: Najviac ma dostala stanica Oremov Laz :D . Tam sa budú nakladať vojenské transporty? :lol:

Tax napsal:
...pomaly, ale iste by si mohol uvažovať aj o nejakej väčšej retro trati...

No, ona Ztracená je moje první "dílo" a má 58 km. Pak jsem dělal Zapadlou, která má 24 km. Následovala Vlečka s 8 km a má poslední veletrať, takzvaná "Jednodlaždice" má celých 3.5 km (slovy: TřiapůlKilometru). Jak vidíš, nabral jsem přesně opačný trend. Protože už ale kratší trať postavit nelze (půl dlaždice generátor terénu, ne a ne vygenerovat), narazil jsem na konečnou. :D

Ale teď vážně. Občas sice mívám klidnější období a čas si hrát, ale to nemívá dlouhého trvání. Mapka té tratě vypadá velice zajímavě, ale v moji režii by se asi to dotváření táhlo neúnosně dlouho. Nejvíce času mi zabíralo právě to dolaďování krajiny. Zalesňování, pokládání křovin kolem 50km kolejí... Tak nevím, nevím...

nebulus napsal:
Tax: Najviac ma dostala stanica Oremov Laz :D . Tam sa budú nakladať vojenské transporty? :lol:
Mám pocit, že to je len zastávka, ale nie je problém prehodiť názov so stanicou Podbiel, tá má tuším dve nákladištia :lol:

krupan napsal:
Mám připravený dost velký update tratě Ztracená s mechanickými návěstidly. Kromě kosmetických úprav, jako je výměna telegrafních sloupů podél celé tratě ......

A update mé testovací neelektrifikované tratě, každá změna je určitě vítána !!! Mě se tvá dílka hodně líbí, právě kvůli jednoduchosti, retro stylu a decentnímu a vkusnému použití kulis s vegetací. Jenom doplním to, že screeny mého nového modelu T478.1001 jsou vytvořeny právě z trati Ztracená :D

Back
Nahoře