ZSSK 812

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna quik-tom
  • Datum začátku Datum začátku
Q

quik-tom

Host
Nevite jestli se da nekde stahnout model ZSSK 812 ? Nebo jestli na nem nekdo pracuje?

Dik moc... :wink:

Nuž pravda je taká že model 812 ZSSK ako taký neexistuje, napodobeniny boli kedysi u Filipa Havla ale nebolo to ono, ak by niekto chcel mám 2 sady fotiek mot. vozňov radu 812.

Ja sem to nikdy nedelal, ale neslo by jen prebarvit 810 a zmenit vlastnosti?? Protoze tvar to ma skoro stejnej...

No, tvar to má SKORO taký istý, ale Tí, čo to vídavajú častejšie, určite budú oponovať. Prefarbovať netreba nič, je to hovadina, vravím že mám dve série fotiek, obidve sú Zvolenské /812 029 "Hanka" a 812 035/, len treba človeka čo to naskinuje na Ondrov model 810, ja som "Hanku" už raz mal aj skoro hotovú, len som to omylom vymazal...To je síce moja blbosť, ale ver mi že teraz na skinovanie moc času nemám, sem-tam niečo spravím keď mi už totálne lezie Route editor na nervy, možno to raz niekto spraví, chcelo by to aj odladiť eng, najlepšie človekom čo s tým chodí /tuším Arwy...možno, neviem/.Takže toľko.

P.S.: Dokumentácia je celkom kvalitná a mám k tomu aj asi 5 sád fotiek 011. Niektorý 011 tuším už Dem aj spravil.

duuso napsal:
No, tvar to má SKORO taký istý, ale Tí, čo to vídavajú častejšie, určite budú oponovať. Prefarbovať netreba nič, je to hovadina, vravím že mám dve série fotiek, obidve sú Zvolenské /812 029 "Hanka" a 812 035/, len treba človeka čo to naskinuje na Ondrov model 810, ja som "Hanku" už raz mal aj skoro hotovú, len som to omylom vymazal...To je síce moja blbosť, ale ver mi že teraz na skinovanie moc času nemám, sem-tam niečo spravím keď mi už totálne lezie Route editor na nervy, možno to raz niekto spraví, chcelo by to aj odladiť eng, najlepšie človekom čo s tým chodí /tuším Arwy...možno, neviem/.Takže toľko.

P.S.: Dokumentácia je celkom kvalitná a mám k tomu aj asi 5 sád fotiek 011. Niektorý 011 tuším už Dem aj spravil.

Ak by bolo treba údaje do .eng súboru možno by som vedel pomôcť...

Nuž Janíčok tento typák, to je úloha asi pre Teba čo Ty na to, nevieš k tomu prísť ?

Teď budou velikonoce a budu mít celkem čas..tak mi prosím pošlete nějaký fotky nebo info o 812 na mail...Sice jsem to nikdy nedělal ale pokusim se něco vytvořit, zkusim si stim pohrat...(aspon to zkusim hodit na tu 810)
Dik moc...
e-mail: nnnn.b@seznam.cz

Naposled editoval moderátor:
Počuj quik-tom, v tomto fóre je zaregistrovaný človek s nickom alebo menom "Luboš", asi pred týždňom som mu na jeho žiadosť poslal 2 sady fotiek 812/011, napíš mu a dojednajte sa, že kto to vlastne spraví v rámci toho aby dvaja nerobili to isté.

Ja mu to rad prenecham..ja si to chtel jen zkusit..jestli neco zplodim nebo ne..ve volne chvili se necim zabavit.. :wink:

Urobil som skin 812.033 z mašinky 812.015, ktorá bola už dávnejšie zverejnená. Je to môj prvý pokus, takže aj kvalita tomu bude zodpovedať. :D Sťahovať môžete z mojej stránky:

http://streka.goo.cz

To Janíčok:
Ak by sa Ti chcelo pohrať s engom, tak mi ho pošli mailom dal by som ho na stiahnutie so skinom.

To Mulder:
Týmto nechcem na nikoho útočiť. Chcel som si len vyskúšať urobiť skin. Včera pri fotení sa mi náhodou podarilo vyfotiť 812 033 a začal som ju robiť. Takže nijaké hlbšie úmysly v tomto nie sú.

Serus Ondro, na Tvojom webe píšeš že to je Tvoja pokusná tvorba, ja Ti vravím že to je veľmi pekná pokusná tvorba, len tak ďalej, veľa zdaru.

Díky Duuso! Ale keby si videl ako som to fotil, tak by si sa asi smiechu nezdržal.

Pokúsim sa urobiť viac skinov ak sa padarí. Za prázdninový cieľ si dávam nejakú brnenskú 242.

Ak by si nenamietal tak Ti môžem zaslať nejaké sady foto 242 z môjho archívu, je tam tuším 273, 260, 261, 247, všetko nafotené vo Zvolene, Leviciach a v Štúrove. 233 som už spravil a 272 vznikla len úpravou textúry. Tak ak niečo ozvi sa.

Ondro754 napsal:
To Mulder:
Týmto nechcem na nikoho útočiť. Chcel som si len vyskúšať urobiť skin. Včera pri fotení sa mi náhodou podarilo vyfotiť 812 033 a začal som ju robiť. Takže nijaké hlbšie úmysly v tomto nie sú.

V pohode...ja som sa toho skinu ujal hlavne úpreto lebo som mal "slinu" na skinovanie a veľa času.To že niekto vytvoril daľší ako tak čítam tak asi aj lepší skin je úplne v poho a som rád že sa to konkrétne aj s touto radou trochu rozbehlo. 8)

duuso napsal:
Ak by si nenamietal tak Ti môžem zaslať nejaké sady foto 242 z môjho archívu, je tam tuším 273, 260, 261, 247, všetko nafotené vo Zvolene, Leviciach a v Štúrove. 233 som už spravil a 272 vznikla len úpravou textúry. Tak ak niečo ozvi sa.

nazdar Duuso

Mohol by si mi poslat niektoru z vyssie uvedenych masin??myslim 242
Vdaka

Na stránke už je aj prívešák 011.026 v novej farebnej schéme ZSSK, takže môžete opäť sťahovať. :D

To Duuso:

Mohol by si poslať, skúsim sa s tým popasovať, nazbierať trchu skúsenosti.

Back
Nahoře