Q
quik-tom
Host
Nevite jestli se da nekde stahnout model ZSSK 812 ? Nebo jestli na nem nekdo pracuje?
Dik moc...
Dik moc...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:No, tvar to má SKORO taký istý, ale Tí, čo to vídavajú častejšie, určite budú oponovať. Prefarbovať netreba nič, je to hovadina, vravím že mám dve série fotiek, obidve sú Zvolenské /812 029 "Hanka" a 812 035/, len treba človeka čo to naskinuje na Ondrov model 810, ja som "Hanku" už raz mal aj skoro hotovú, len som to omylom vymazal...To je síce moja blbosť, ale ver mi že teraz na skinovanie moc času nemám, sem-tam niečo spravím keď mi už totálne lezie Route editor na nervy, možno to raz niekto spraví, chcelo by to aj odladiť eng, najlepšie človekom čo s tým chodí /tuším Arwy...možno, neviem/.Takže toľko.
P.S.: Dokumentácia je celkom kvalitná a mám k tomu aj asi 5 sád fotiek 011. Niektorý 011 tuším už Dem aj spravil.
duuso napsal:Nuž Janíčok tento typák, to je úloha asi pre Teba čo Ty na to, nevieš k tomu prísť ?
Ondro754 napsal:To Mulder:
Týmto nechcem na nikoho útočiť. Chcel som si len vyskúšať urobiť skin. Včera pri fotení sa mi náhodou podarilo vyfotiť 812 033 a začal som ju robiť. Takže nijaké hlbšie úmysly v tomto nie sú.
duuso napsal:Ak by si nenamietal tak Ti môžem zaslať nejaké sady foto 242 z môjho archívu, je tam tuším 273, 260, 261, 247, všetko nafotené vo Zvolene, Leviciach a v Štúrove. 233 som už spravil a 272 vznikla len úpravou textúry. Tak ak niečo ozvi sa.