IceMcLaren
Pokladník
Chcem sa opytat ci pri generovani trate je jedno na ake miesto na mape kliknem resp. dam zoom ked chcem zacat robit nejaku realnu trat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dráčik napsal:Ak ju chceš robiť podľa súradníc, tak to neni jedno. Musíš trafiť presne na miesto. Tak isto by si mal byť aj natočený reálne, skrz východ a západ slnka. Inak technicky je to úplne jedno. Môžeš kludne postaviť transsibírsku magistrálu aj v Tichom oceáne.
Nezlob se, ale takovéto otázky bych se v dobách, kdy jsem začínal a skoro nic jsem neuměl, styděl napsat. Nějlepší postup je takový, že si otevřeš nějakou malou a jednoduchou trať, např. Křupanovu Vlečku a podíváš se, jak je to dělané a jak se jednotlivé objekty jmenují. A budeš trpělivý, budeš studovat návody zde na Fóru a až v nouzi nejvyšší se ptát.Michal M. napsal:prosim vás jak mám ve stavbě trati udělat zatáčku z koleje moc to s tím jěstě neumím![]()
Zbyňku, nejsou to místo koncertujících (concerte) spíše betonové (concrete) koleje ? To by dávalo větší smysl mám dojemZbyněk Šemora napsal:... Většínou to byly nějaké koncertující koleje (concerte). ...
Ahoj Zbyňku,Zbyněk Šemora napsal:...Proč tyto chybějící textury v tratích nejsou ? Takhle nemůže jít nikomu stavět koleje. ...
To je právě o tom co zde neustále omílám, že ke stavbě se má používat original XTracks + příslušná verze ÚZK, a pokud dodržíš pokyny, nemůže se Ti stát, se nějaká textura bude chybět!Zbyněk Šemora napsal:...Jak v takovém prostředí můžete stavět ? ...
Tsection.dat obsahuje i kusy kolejí, ke kterým není model (textura nestačí, musí být i model). Řešení je naprosto jednoduché - stav z těch úseků, které jsou. Rozdíl mezi poloměrem 150 a 164 nepozná nikdo.regedit77 napsal:Nerejpu, ale mám jednu technickou. Stavím na Xtrack3.20 koleje sou v pohodě až na pár vyjímek. Např. kolej s poloměrem A1t164xx.s semi nechce v editoru zobrazit i když textury jsou.
Hm, tak pokud máš Global větší než Uni, tak je zcela jednoznačně chyba u tebe.regedit77 napsal:Už teď mám globál větší než Uni a to ještě nemám vše. Proto se spíše obracím na Tvůrce Uniglobálu jestli se neuvažuje na update a doplnění?