Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Otík11 napsal:Vlado pěkná laminátka stačí už jenom aktivity s přepřahem v KH![]()
alcapone napsal:Mockrát děkuji za laminu, konečně někdo, kdo umí dát místo CD či Zssk i CSD. Už je použita v připravované aktivitě.
Dan J. napsal:Vlado zdravím.
Taky se připojuji, strojů z období ČSD není nikdy dost moc pěkná práce. Jinak ta 350 ČSD co je už na stránkách nějakou tui dobu je taky moc pěkná. Už jsem kdysi uvažoval, že bych spáchal Ex "Gerlach" Praha hln - Košice, kterým jsem kdysi jezdíval z Prahy do Ostravy 1987 - 1991, ale nemám hold jízdní řád a jediné co si pamatuju z té doby je, že v Ostravě byl v 17:15 (tuším, už si nejsem zcela jistý). Takže, kdyby měl někdo Jř. (sjř) tohoto spoje, tak bych hu určitě udělal.
S přáním hezkého dne Dan.![]()
Nádherně vyjádřeno, naprosto souhlasím. Zapsal jsem si to a použiji vždy, když se mne někdo zeptá, proč dělám již třetí trať z období ČSD.vlado0001 napsal:..... Čo sa týka éry ČSD, tak tá ma láka, pretože vtedy bola železnica železnicou. Teraz to už nieje zrovna ono.
Len neviem či náhodou ten Gerlach nechodil vtedy s E 499.2.S Gorilou asi nie.Dan J. napsal:Vlado zdravím.
Taky se připojuji, strojů z období ČSD není nikdy dost moc pěkná práce. Jinak ta 350 ČSD co je už na stránkách nějakou tui dobu je taky moc pěkná. Už jsem kdysi uvažoval, že bych spáchal Ex "Gerlach" Praha hln - Košice, kterým jsem kdysi jezdíval z Prahy do Ostravy 1987 - 1991, ale nemám hold jízdní řád a jediné co si pamatuju z té doby je, že v Ostravě byl v 17:15 (tuším, už si nejsem zcela jistý). Takže, kdyby měl někdo Jř. (sjř) tohoto spoje, tak bych hu určitě udělal.
S přáním hezkého dne Dan.![]()
Ahoj Duuso, právě že jezdíval s Gorilou, nevím jestli i s jinými stroji, ale tu Gorilu si pamatuju dobře (mazi Prahou a Ostravou, navím, zda se na Slovensku neměnila loko., ale to asi ne), pamatuji na modro béžový nátěr, ta je v MSTS jen jako ČD.duuso napsal:Len neviem či náhodou ten Gerlach nechodil vtedy s E 499.2.S Gorilou asi nie.
JiříkTK napsal:Nádherně vyjádřeno, naprosto souhlasím. Zapsal jsem si to a použiji vždy, když se mne někdo zeptá, proč dělám již třetí trať z období ČSD.vlado0001 napsal:..... Čo sa týka éry ČSD, tak tá ma láka, pretože vtedy bola železnica železnicou. Teraz to už nieje zrovna ono.
Gorila ako ČD :?::?::?:Dan J. napsal:Ahoj Duuso, právě že jezdíval s Gorilou, nevím jestli i s jinými stroji, ale tu Gorilu si pamatuju dobře (mazi Prahou a Ostravou, navím, zda se na Slovensku neměnila loko., ale to asi ne), pamatuji na modro béžový nátěr, ta je v MSTS jen jako ČD....
Já už blbnu Žssk.duuso napsal:Gorila ako ČD :?::?::?:Dan J. napsal:Ahoj Duuso, právě že jezdíval s Gorilou, nevím jestli i s jinými stroji, ale tu Gorilu si pamatuju dobře (mazi Prahou a Ostravou, navím, zda se na Slovensku neměnila loko., ale to asi ne), pamatuji na modro béžový nátěr, ta je v MSTS jen jako ČD....
Rocker napsal:...Dúfam,že Ježiško nebude meškať,lebo R 603 ide včas
(Mákam ako sa dá a chýba už len ozaj málinko)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img341.imageshack.us/img341/3103/fgfgwc0.jpg[/URL]