Stavitelxx napsal:
Jiří napsal:
Stavitelxx napsal:
Jiří napsal:
Pomoc! Chybí noční textury. Chtěl jsem vyjet z Popradu do Olomouce přesně v 5 hodin ráno a začali na mne vyskakovat hlášky o chybějících nočních texturách, zpaměti si nepamatuji názvy souborů, ale bylo to nějak ve formátu PTR_ ? Pak jsem pro jistotu nastavil směr jízdy Žilina -Čadca opět 5 hodin ráno v létě za jasného počasí a bylo to v pořádku.
Tak co mám udělat, mám denní textury nakopírovat do složky NIGHT ?
Nikam nic nekopíruj, nejlíp uděláš když mi napíšeš názvy chybějících souborů a já je doplním.
.
Takže asi tak, slíbil mi, že je doplní, tak je doplní.
Jinak hlavně pro tebe Jiří, pokud se chystáš tvořit nějaké aktivity, tak s tím ještě klidně můžeš dva týdny počkat. Dělal jsem úpravy v kolejišti (předělávání vyhybek 80 a 100 km/h) ve stanicích Štěpánov, Dluhonice, Prosenice, Drahotuše, Polanka nad Odrou a Dětmarovice, bude to 1.7.2006 v Aktualizaci 6.
A jaké změny budou v kolejišti v Dětmarovicích, já právě dělám aktivitu v úseku Bohumín - Žilina, a bude to aktivita na dvě části, jedna na Žilinu a druhá na Poprad. Všiml jsem si jedné chybičky, když jsem si chtěl udělat aktivitu začínající v Bohumíně, tak jsem to chtěl udělat následovně :
Lokomotívu hráče hodit na nákladní kolej do depa,odkud bych vyjížděl a na první nástupiště jsem umístil loose consisty,tedy vagóny a ty je pak spřáhnu a odvezu je do Žiliny, celé jsem to měl tip top udělané, ale pak, když jsem definoval počet cestujících, tak se mi to seklo a při přepočítávání jízdního řádu na to vůbec nemělo vliv, pak jsem celou soupravu postavil ke druhému nástupišti už s lokomotivou a když jsem pak definoval počet cestujících na 42, ihned mi to při přepočítávání, ten jízdní řád nadefinoval, že budu ve stanici stát minutu. Ale když jsem to chtěl u prvního nástupiště, tak mi to nefungovalo ani v jiných stanicích.
Zřejmě možná bude chyba v těch reverzních bodech.
Nyní to udělám tak, že celá souprava stojí u druhého nástupiště v Bohumíně a lokomotivu odpojím až v Žilině, objedu soupravu na nákladní kolej, tam lokomotivu nechám a v druhé části aktivitě si vyzvednu ZSSK lokomotivu na vedlejší nákladní koleji a tu pak zapřáhnu k soupravě u nástupišti a odvezu do Popradu, otázkou je, jaký to pak bude mít vliv na počtu cestujících, tedy, aby ten vlak stál ve stanici jednu minutu.
Nyní jsem jízdní řad ještě po upravil, aby tam nebyly sekundy. Spočítal jsem si průměrnou jízdní dobu mezi stanicemi ve kterých budu zastavovat jako rychlík EC, tedy z Bohumína do Karviné je to 11 minut, z Ka-ČesTěš je to 12 minut, z ČesTeš do Čadce je to 38 minut a z Čadce do Žiliny je to 28 minut tedy jízdní doba 89 minut + 3 minuty stání ve stanicích (Karviná,ČesTěš,Čadca) a nastavil jsem výkonnost hráče na 60 %, jízdní doba z Bohumína do Žiliny je 1 hodina 32 minut. Pak jsem ty časy zaoukrohlil na celé minuty.
Ještě mi chybí traffic a je to hotová první část aktivity.