Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
chyba může být v .cvf souboru kabiny (např.stará verze pro Bin 1.6) a např. jinak pojmenovaném .sms souboru. Tuhle lokomotivu vymaž vč.kabiny, stáhni si jí nově ze Sinusu+složku Common.snd a Common.cab a mělo by to chodit....samozřejmě za předpokladu použití posledního Binu.Cmmon.cab a Common.snd nech samozřejmě celý přepsat. Jinak Ti asi teď neporadím,musel bych vidět tvou složku trainset.

AlešB

Ja som pred dvoma dňami uplne kompletne odznova nainštaloval MSTS,cize v Trainsete mám pôvodné vozidlá a len teraz som tam hodil 350tky zo sinusu...
Čiže všetko odznova som urobil.

No,neviem kde by som zohnal BIN 1.6 pre tie caby,lebo tam na Sinuse je napísane že vyzaduje tuto verziu.Len na Bin stranke som nenašiel staršie verzie,nevadí to? Mam teda 1.7...v Engu je spomenutý 1.6!

Neviem vôbec ako na to Idem to este skusit ale pochybujem ze to pôjde...

Naposled editoval moderátor:
Na Sinusu jsou caby pro Bin 1.7, takže by to mělo být ok,teď jsem ho pro kontrolu stáhnul a jinak můžeš teoreticky použít aktualizaci trainsetu od pana Šemory.Tam byly tuším nějaké úpravy pro 350-ku resp.150/151 vč.kabiny,tak to vyzkoušej

stáhni si i nové modely ze sinusu a složku common.snd a tu co máš zahoď,resp.zazálohuj pro pozdější reklamace :lol:

Narazil jsem v Dětmarovicích na bohumínském zhlaví na takový problém.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.kuba-msts.ic.cz/ostatni/chyba.jpg

V editoru to vypadá, jako by u koleje byly dvě návěstidla. Z obrázku jde vidět že to zadní má postavené, ale to přední má STŮJ a tudiž mi traffic nechce odjet.
Pokud jedete ve hře s vlakem hráče, na monitoru je STŮJ, ale venku na návěstidle mám volno a pomocí TAB kolem toho můžu normálně projet, viz. spodní obrázek.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.kuba-msts.ic.cz/ostatni/real.jpg

Jednoduchá pomoc.
Editor tratí - vyhledat tohle místo - Smazat návěstidla - vytrhnout koleje někam bokem a save. Po té začnou křičet ta zdvojená návěstidla. Potvrdit smazat a dokončit save. Po té vrátit zpět koleje, osadit a nalinkovat návěstidla a save. Existuje i varianta 2, kdy viditelná návěstidla je posuneme někam do pryč a pak je vrátím po vytrhání kolejí - save - a položení kolejí zpět. Save a už bude vše OK. Ale to musí udělat Martin a vydat aktualizaci.

Zbyněk Šemora napsal:
Jednoduchá pomoc.
Editor tratí - vyhledat tohle místo - Smazat návěstidla - vytrhnout koleje někam bokem a save. Po té začnou křičet ta zdvojená návěstidla. Potvrdit smazat a dokončit save. Po té vrátit zpět koleje, osadit a nalinkovat návěstidla a save. Existuje i varianta 2, kdy viditelná návěstidla je posuneme někam do pryč a pak je vrátím po vytrhání kolejí - save - a položení kolejí zpět. Save a už bude vše OK. Ale to musí udělat Martin a vydat aktualizaci.

Jo nejspíš se to stalo když jsem měnil staré návěstidla za nové, což je už pěkně dlouho, divím se že se na to přišlo až teď :eek:
Samozřejmě to opravím, než bude aktualizace.

passion napsal:
Ahojte,
asi aj tých 100 a voľno tam nie je OK... Vyzerá to len na 50.
Nevím to přesně už jsem v Dětmarovicích dlouho nebyl, ale těch 100 tam je asi správně, protože přejíždíš jenom na tu vedlejší kolej a i podle screenu je vidět, že to je 100 výhybka, těch 50 se tam jezdí když přejíždíš vícero kolejí.
Takových výhybek je na korideru hafo, hlavně v místech kde se potřebuje jet do odbočky rychle viz. třeba Prosenice nebo Poříčany.

V současné době je již trend dělat výhybky do odbočky na 50km/h,na koridorech 5 pod návěstidlem je vesměs všude.Samozřejmě do výhyben je výhodnější dávat štíhlé výhybky,přes které se pak jezdí 80,100 nebo i 120.V tomhle případě koukám,že za návěstidlem je štíhlá výhybka a pak po rovné.

Mám otázku pre staviteľa :)

Dnes som prevetral Košice-Bratislava s IC 402 a keďže ten stojí zo Žiliny až v Bratislave,v Trnave som mal priamu cestu bez zastavenia.Keď som však vchádzal do Trnavy na vchodovom návestidle mi ukazovalo "Očakávajte 40km/h".Ale neviem prečo.Traťová rýchlosť bola 100km/h a nešiel som ani na výhybku.Budú tam v budúcnosti "dva zelené pásiky" ?? :D

Inak trať je samozrejme bohovská,dohral som pred dvoma hodinami a stále slintám ...dnes som si oproboval Privolávačky:)

A malý detailík.V žst Kysak zasahuje odchodové návestidlo na Košice priamo do koľaje.To som si dnes všimol:)

bob57_cz napsal:
V této trati je něco divné s počasím. V definici je úsvit od 6 do 8, ale já mám ještě po 8.hodině v "létě jasno" sotva polovinu rozednění a musím nasvěcovat reflektorem štreku. Kabina je už denní. ( Žeby poslední "bin" ? )

Když zapnu jízdu kolem 16 hodiny, tak už je taky šero, že musím nasvěcovat, přitom by mělo být jasno jako v poledne... Nevím co je v té trati za problém s počasím, hlavně s tím rozedníváním a stmíváním :mad:

Shader:
Návěstidla v Trnavě jsem zkontroloval a jsou v pořádku, nevím proč ti na vjezdu ukazovala předvěst 40 km/h, asi to byl chvilkový skrat v elektroinstalaci :D
Jinak v Trnavě budou "dva zelené pásiky", v MSTS jsou tam už teď.

Stavitel : To bude zrejme tou modernizaciou :D

Ja som sa tiež čudoval,že prečo mi nabehla výstraha na TM,takže aj živák mačkať,no neviem čo tam môže byť,bojím sa rýpať v Route Editore aby sa niečo nepoondilo

Shader napsal:
Stavitel vieš čo bola chybička?:) Že tá 100vka v Trnave bola nalinkovaná vedlajšiu traťovú koľaj;)

No však stovka je na vyhybkách mezi dvěmi hlavními koleji, ale pokud si jel rovně, tak si měl jet na volno, né na 40, ani né na 100.

Na rovno som išiel len bola Očakávačka:D ale tak je to jedno,hlavne že to fachčí;) Aspoň neni stále len na volno jak v Northeast Corridore :D:D

Zdravím..prosím, byl by někdo tak hodný a poslal by mi screen z Vendryně a z Třince, když tam náhodou pojedete??Rád bych se podíval jak je to tady zpracované..jinač se mi to hodně líbí..a přemýšlím že si to objednám taky..
díky

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře