G
Guest
Host
742.041 napsal:Proč jsi vůbec tudy jezdil s Lochneskou?Copak jsi ji tu někdy viděl?
Protože jsem si jí zamiloval, líbí se mi zvuky a navíc se s ní dobře jezdí, toť vše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
742.041 napsal:Proč jsi vůbec tudy jezdil s Lochneskou?Copak jsi ji tu někdy viděl?
742.041 napsal:No jedná se o výluku 2 tk. Mohelnice-Lukavice.Že se tam Jiří vysekal s lochneskou.Ten angličan byl v místech jak máš zaústění vlečky skrz první kolej a napojen do koleje druhé.
742.041 napsal:Tak máš pravdu,opravdu se mi nepodařilo projet Mohelnici ( nevěděl jsem co mne čeká, tak jsem jel kolem 100 km/h a pak jsem brutálně vykolejil díky stavbařům )směrem na Olomouc ze Zábřehu, nechápu proč není hotovo )
alcapone napsal:742.041 napsal:Tak máš pravdu,opravdu se mi nepodařilo projet Mohelnici ( nevěděl jsem co mne čeká, tak jsem jel kolem 100 km/h a pak jsem brutálně vykolejil díky stavbařům )směrem na Olomouc ze Zábřehu, nechápu proč není hotovo )
Když už jsi u toho proč jsi nemohl projet.Proč jsi vůbec tudy jezdil s Lochneskou?Copak jsi ji tu někdy viděl?Pokud jsi teda zrovna nejel z Pars-u.Ale projet by jsi tu normálně mohl neb se výluka týká pouze jedné koleje.A menší dodatek pro Martina,pokud je to už definitivní,nemohl by jsi na tom předávacím kolejišti tam dát toho angličana?Thannks.Jinak poklona tvé práci
742.041 napsal:To:Stavitelxx
Jojo,nebyl,pokud to stavíš ještě v době před koridorizací tak tu nebyl a je to přesně jak máš na plánku,ale pokud už koridorovou tak už není ta spojka z 1 tk.vyh.24 na vlečku a to napojení do manipulační 5k a do šturcu 7k ale je to napojeno místo vyh.18 rovnou do 3-tí a 5-té koleje angličanem.A pak i na tom předávacím kolejišti jak je ten kousek koleje co odbočuje do prava do fabriky není jen do první koleje ale je přes první kolej angličanem napojen do koleje druhé.
jeffer napsal:si trochu rypnem, ale je zaujimave, ze na statnej hranici clovek odrazu zide z koridorovych kolaji a ocitne sa na starych - to snad cesi nieco opravovali na jablunkove? nezda sa mi, ale opravte ma ked sa mylim.
Mapa Slovenska - např. tady - http://bueker.net/trainspotting/maps_slovakia.phpJiří napsal:Nevíte někdo,kde bych sehnal železniční mapu Slovenska ? A ještě se chci zeptat, nevíte, kde bych sehnal cenu mezistátních jízdenek ? Aktuálně mne zajímá cena jízdenky, z Ostravy do Popradu ( včetně příplatků za použítí vlaku IC a EC ), v MSTS se mi ta trať moc líbí a chtěl bych to zkonfrontovat v reálu. Navíc za chvíli bude léto, tak to chci projet.
Jiří napsal:Martine, jak je to s jízdou mezi Bohumínem a Karvinou, pořád se jezdí po pravé straně ? Můj známý jel tudy minulý týden v úterý a když vyjížděl z Dětmarovic směrem na Bohumín, vlak jel po levé koleji, přitom žádná výluka nebyla hlášena. Potřebuji tyto informace vzhledem k tomu, že chci teďka udělat jednoduchou aktivitu pro vlak EC bez trafficu z Popradu do Olomouce, tak právě potřebuji vědět, jak mám jezdit mezi Karvinou a Bohumínem ?
A ještě jedna věc v některých zastávkách na Slovensku vůbec nemáš očíslované /pojmenované koleje, když jsem projížděl Vrůtkama a když jsem měl zaplé klávesy F6 a F7 viděl jsem pouze " Bezejmenou kolej ", a taky v některých stanicích jsou sice peróny,ale v Track monitoru to není bráno jako zastávka, a nebo je to tzv. nákladní zastávka. U těch nákladních zastávek, stojí tam vůbec osobáky ?