Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz napsal:Asi bude nedostatek paměti včetně swapu. Restartuj systém a zkus to znovu v TCMD, ale ne pravým tlačítkem s vyvolaným kontextem. Označ soubor.rar a z horní lišty vyber funkci rozbalení.Vitas napsal:Zdravim, dnes mně přišla trať 321. Vložím CD, chci rozbalit ale nejde to. Pokud na TRAT_321 kliknu tak WinRAR zamrzne (zamrzl i WinCommander). Pokud ve WinCMD kliknu pravým tlačítkem a dám extrahovat, napíše mi to 1 000 000 chyb (každý soubor v tom RARu je poškozený). Nevím co s tím nemohl by mi někdo poradit, nebo nemá někdo stejný problém??
Vitas napsal:bob57_cz napsal:Asi bude nedostatek paměti včetně swapu. Restartuj systém a zkus to znovu v TCMD, ale ne pravým tlačítkem s vyvolaným kontextem. Označ soubor.rar a z horní lišty vyber funkci rozbalení.Vitas napsal:Zdravim, dnes mně přišla trať 321. Vložím CD, chci rozbalit ale nejde to. Pokud na TRAT_321 kliknu tak WinRAR zamrzne (zamrzl i WinCommander). Pokud ve WinCMD kliknu pravým tlačítkem a dám extrahovat, napíše mi to 1 000 000 chyb (každý soubor v tom RARu je poškozený). Nevím co s tím nemohl by mi někdo poradit, nebo nemá někdo stejný problém??
Vše zkusim.
Fabio napsal:Vitas- problem muze byt v mechanice, stejny problem jsem mel i ja s moji starou, ne moc kvalitni mechanikou znacky LG. BP jsem nainstaloval na 10. pokus, 321 asi na 6, furt mi to psalo chyby. Zkus si sehnat cistici CD (cca 100kc) a pokud by ani to nepomohlo, chce to novou mechaniku....
Já přepisuju jenom GLOBALy, ale to je podmíněné používáním Train Store.latich napsal:Určitě to jde sám používám obě tratě,mám Zvlášť globaly a tratě.Pak jen v total commmandru přepíši global.gui,a routes.
Petře, nemáš pravdu - pokud by na obsahu složky Routes nezáleželo, tak proč se nesnesou tratě na bázi BP s Xtracks - stačí, aby v Routes byla trať v Xtracks, která nesnese Global BP a MSTS spadne.Petr Novák napsal:Pro běh trati je důležitý pouze Global,Gui ani Routes není zapotřebí přepisovat,stačí jen přehodit Global podle typu trati Xtrack x PB.Trainset je společný pro všechny trati,s tím není zapotřebí něco dělat.
Jan Paloch napsal:chtěl bych se zeptat jsou v té vaši trati vozy,lokomotivy a podobné?![]()
alcapone napsal:Jan Paloch napsal:chtěl bych se zeptat jsou v té vaši trati vozy,lokomotivy a podobné?![]()
Jako v čem, pokud myslíš Martinovu 321 tak je tam pouze trať, global a sound. Jedině kdo dává i trainset k trati je Zbyněk, Tygy.
Souhlasím,řekl bych,že trainset udržovat pořád aktuální je asi největší piplačka a skoro bych řekl,že s počtem nových modelů se to ani udržet nedá.Stavitelxx napsal:alcapone napsal:Jan Paloch napsal:chtěl bych se zeptat jsou v té vaši trati vozy,lokomotivy a podobné?![]()
Jako v čem, pokud myslíš Martinovu 321 tak je tam pouze trať, global a sound. Jedině kdo dává i trainset k trati je Zbyněk, Tygy.
S trainsetem je moc práce, neustále něco přibývá, něco se aktualizuje, a já se s tím nechci zdržovat, chci veškerý čas věnovat stavbě tratí.
Kdyby se trainset neměnil, tak by mi nevadilo ho taky přidat na dvd, jenže se mění a s takovou bych ho brzo posílal neaktuální a to by pak byly velké zmatky