Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pegas napsal:Ja mám po aktualizáciu 8 ale jeden kámoš to ma na 100% všetko... stalo sa niečo??????????
poison napsal:Pokud by ti to pomohlo mám zálohované na DVD složky Routes a Global komplet s poslední akt 9.
Myslím, že to nie je správny postup, cestný traffic treba manuálne odmazať v RE.Alebo znížiť hustotu premávky a fps sa zdvihne, aj keď nie veľmi.Shader napsal:Keď si chcem z trate odstrániť cestné vozidlá na cestách,stačí keď odoberiem CARSPAWNER ?? alebo čo konkrétne ?? .Dosť mi to seká pri autách takže chcem to trošku zrýchliť.Vďaka
Třeba to bude již zmiňovaný Vladivostok.klimi napsal:A jejé.Četli jste někdo na stránkách,co má obsahovat aktualizace trati číslo 10?Jsem zvědavý,co z toho budeMartin pro nás chystá překvapení
![]()
Vladivostok bych ani moc nechtěl, já bych radši propojení Púchova s Hranicemi na Moravě přes Horní Lideč.Kuba napsal:Třeba to bude již zmiňovaný Vladivostok.klimi napsal:A jejé.Četli jste někdo na stránkách,co má obsahovat aktualizace trati číslo 10?Jsem zvědavý,co z toho budeMartin pro nás chystá překvapení
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()