Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím,
je tady někdo, kdo má u sebe v PC všechny aktualizace Tratě 321 (akt 1 - akt 9) a mohl by mi je poslat na DVD? Samozřejmě zaplatím.
Děkuji

Aktualizace 321

Zdravím, já mám 4, 5, 6, 7, 8, 9. Když tak mi napište na e-mail a já to kopnu na DVD, jsem z Ostravy, tak by jsme si to muhli předat osobně. S pozdravem Dan. :D

pegas napsal:
Ja mám po aktualizáciu 8 ale jeden kámoš to ma na 100% všetko... stalo sa niečo??????????

Ano stalo se, sotva se vrátím z dovolené, tak sáhnu na počítač a smažu si harddisk se vším do MSTS Místo zálohování jsem spustil klonování a ejhle, všechno bylo během několika sekund pryč, hold neznalost anglického jazyka se mi vymstila.
Každopádně Trať 321 je v pořádku, tu jsem měl zazálohovanou mimo disk. A po obnově smazaných dat a prošťourání druhého disku a externího disku a DVDček a Flashky jsem většinu dat dostal zpátky, chybí mi akorát aktualizace které potřebuji.
Ale potřebuji je všechny a kromě toho potřebuji i základní novou verzi Tratě 321, která byla před aktualizací 1.

Jestli ten tvůj kámoš má všechno tak by to bylo super, jinak můžeš poslat po aktualizaci 8 a tady v Ostravě dořeším aktualizaci 9

Naposled editoval moderátor:
Pokud by ti to pomohlo mám zálohované na DVD složky Routes a Global komplet s poslední akt 9.

poison napsal:
Pokud by ti to pomohlo mám zálohované na DVD složky Routes a Global komplet s poslední akt 9.

To já mám, Trať mám celou v pořádku i Global a Trainset atd, potřebuju jenom ty Aktualizace a základní trať bez aktualizací.

Jinak se chci ještě zeptat, má někdo možnost poskytnout webový prostor pro aktualizace? Na webu od Karla Keberta už to nejde a pokud se mi nepodaří sehnat webový prostor, tak to bude velký problém

Naposled editoval moderátor:
Keď si chcem z trate odstrániť cestné vozidlá na cestách,stačí keď odoberiem CARSPAWNER ?? alebo čo konkrétne ?? .Dosť mi to seká pri autách takže chcem to trošku zrýchliť.Vďaka

Otázka na Martina.V Dětmarovicích na Ostravském zhlaví jsou v AE dvě návěstidla za sebou a v aktivitě to dělá neplechu.Má to tak být?V aktivitě když jedu tak na návěstidle svítí 80/100 a volno ale na TM je 30 s TABem.

Shader napsal:
Keď si chcem z trate odstrániť cestné vozidlá na cestách,stačí keď odoberiem CARSPAWNER ?? alebo čo konkrétne ?? .Dosť mi to seká pri autách takže chcem to trošku zrýchliť.Vďaka
Myslím, že to nie je správny postup, cestný traffic treba manuálne odmazať v RE.Alebo znížiť hustotu premávky a fps sa zdvihne, aj keď nie veľmi.

Duuso : Vďaka za odpoveď,ale prvýkrát počujem o zníženie hustoty premávky.Ale rozmýšlam,že to tiež bude v RE v jednotlivých spawneroch??

Ano, robí sa to v RE rozkliknutím modrého kosoštvorca na začiatku alebo konci carspawnu, objaví sa Ti tabuľka, kde môžeš znížiť alebo zvýšiť hustotu premávky, časové intervaly jázd vozidiel ALE je to podľa mňa zbytočné, nakoľko príde aktualizácia a môžeš to robiť znova.Radšej si zníž hodnoty v nastavení MSTS a myslím že to bude praktickejšie riešenie ako zasahovať do trate.

Duuso,a vieš aj presne aké hodnoty ?? Momentálne nie som na svojom compe s MSTS tak nemam prehlad v nastaveniach.Ale je tu jeden problem čo sa týka grafiky.Pri niektorých veciach ako max.počet objektov a kvalita textur sa mi pri znížení slabšie zobrazovali kolaje,viditelné boli len vyhýbky a kolaje takmer nebolo vidieť.No dá sa to obísť ?? Preto sa chcem spýtať či to zníženie bude mať vplyv aj na iné veci

A jejé.Četli jste někdo na stránkách,co má obsahovat aktualizace trati číslo 10?Jsem zvědavý,co z toho bude :) Martin pro nás chystá překvapení :)

klimi napsal:
A jejé.Četli jste někdo na stránkách,co má obsahovat aktualizace trati číslo 10?Jsem zvědavý,co z toho bude :) Martin pro nás chystá překvapení :)
Třeba to bude již zmiňovaný Vladivostok. :D :D :D :D :D

Kuba napsal:
klimi napsal:
Třeba to bude již zmiňovaný Vladivostok. :D :D :D :D :D
Vladivostok bych ani moc nechtěl, já bych radši propojení Púchova s Hranicemi na Moravě přes Horní Lideč.

Zdravím, teď se mi na minutku podařilo dostat na PC (ne svůj), kvůli stěhování jsem už několik dní bez internetu a do konce měsíce ještě bez internetu budu, takže nereaguju na příspěvky zde, ani na e-maily, musíte vydržet do konce měsíce. Pak se všem ozvu a i zde odpovím na případné dotazy.

Martin

Ahoj! chtěl bych se optat jak se jezdí z Luk nad Olší do Ostravy. vlevo nebo vpravo. Z luk podle Martinova náčrtku vpravo, a to až do Karviný, ale dál nevím.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře