Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

A ejha tie ukazky su fakt perfektne uz sa neviem dockat kedy na svetlo vylezie nova aktualizacia.

[quote='Stavitelxx]Tak je to provizorně zde:...[/quote]...tak si neprovizorně zkus přečíst starou poštu v SZ ...

bob57_cz napsal:
[quote='Stavitelxx]Tak je to provizorně zde:...
...tak si neprovizorně zkus přečíst starou poštu v SZ ...
[/quote]

No potíž je v tom, že já se teď na web ama-cb nedostanu, takže nemůžu svoji stránku ani upravit... Než bude vydaná aktualizace, tak musím něco vymyslet (stránku přestěhovat jinam)

Zdravím!
Chci upozornit, že když vyjedu z české třeb. směr pardubice tak asi po 2km kde se sbihaji čtyři koleje do dvou. Je to v zatáčce kde návěstidla visí na traverze (doufám že mě chapete) MSTS spadne. Aktualizace trati č.11. Bin nejnovejsi. Dela mi to i pri modu projizdka trati. Už se to tu řešílo nebo to dělá jen mě? Díky za reakce.

Medo napsal:
Zdravím!
Chci upozornit, že když vyjedu z české třeb. směr pardubice tak asi po 2km kde se sbihaji čtyři koleje do dvou. Je to v zatáčce kde návěstidla visí na traverze (doufám že mě chapete) MSTS spadne. Aktualizace trati č.11. Bin nejnovejsi. Dela mi to i pri modu projizdka trati. Už se to tu řešílo nebo to dělá jen mě? Díky za reakce.
Mě v těch místech spadla Klimiho aktivita Os 5014, stačilo před tím místem uložit a načíst a dostal sem se bez pádu.

Medo napsal:
Zdravím!
A teď nám to přelož hezky do češtiny. Takto to máš za ostudu.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat kde by se dala tato trať stáhnout? Popřípadě pouze trať 320 a 321?

Děkuji.

volume100 napsal:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat kde by se dala tato trať stáhnout? Popřípadě pouze trať 320 a 321?

Děkuji.

Tato trať není volně ke stažení, musíš si ji objednat na DVD. Ale vzhledem k rozsáhlosti trati to vůbec není zbytečná investice.;)

Kde by se to dalo objednat a co by to stalo?

ja ju mam objednanu uz 3 tyzden a este stale nic-a velmi sa tesim

Zdravím,
chci oznámit, že ode dneška má internetová stránka Tratě 321 novou adresu:

http://www.simtrains.eu/trate/trat321

Klidně můžete i nadále používat původní adresu www.trat321.webzdarma.cz, dojde k automatickému přesměrování.
Taky jsem stránku upravil, aby všechny odkazy byly funkční.

Za webový prostor děkuji Zdeňkovi Itterheimovi.

Nemáte náhodou někdo v PC uložené screeny z úseku Poprad - Košice, které jsem tu zveřejňoval na foru? Na webu ama-cb už nejsou a já je uložené nemám...

Jinak aktualizace 12 se stane pravděpodobně Vánoční aktualizací, dříve to asi nebude. Ale aby se neřeklo, že se flákám, tak kromě slíbeného úseku PP-KE mám připravené ještě něco málo navíc, takové překvapení;-)

Pro pana Třísku: Vás se tento příspěvek o Aktualizaci netýká, my jsme domluveni jinak;-)

Tipuju Nové spojení, a nebo to bude větší překvapení ?

Ondra.H napsal:
Tipuju Nové spojení, a nebo to bude větší překvapení ?

Nové Spojení to nebude, ještě počkám, až ho celé dokončí včetně přestavby hlavního nádraží, což má být v prosinci. Hned potom tam na to vlítnu a během ledna nebo února už by to mohlo být i v MSTS.

Jak koukám, tak "Ježíšek" pro uživatele bude bohatý, protože i já v tuto dobu vidím svou velkou aktualizaci.
Tak honem do práce, ať to také stihnu. :-)

prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed

n0b0dY napsal:
prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed
Protože je nemůže najít a načíst v předpokládaném umístění.
Důvodů může být více:
1.Nejčastěji chyba uživatele - ty soubory tam nejsou.
2.Méně časté je to zásahem ochrany systému v NTFS při nevhodném defaultním umístění simulátoru do systémové part.
3.Ostatní chyby - např. RAM, HDD, ...

bob57_cz napsal:
n0b0dY napsal:
Protože je nemůže najít a načíst v předpokládaném umístění.
Důvodů může být více:
1.Nejčastěji chyba uživatele - ty soubory tam nejsou.
2.Méně časté je to zásahem ochrany systému v NTFS při nevhodném defaultním umístění simulátoru do systémové part.
3.Ostatní chyby - např. RAM, HDD, ...

no tak niejeto ani jedno...lebo čo bola aktivita ten osobný Cadca-Ostrava ak sa nemýlim tak tá mi ide a pri tej mi to nevypisuje

Naposled editoval moderátor:

no tak ttoto mi vypisuje :
http://uloz.to/804741/Screenshot 2008-10-02_11-56-27.jpg

http://uloz.to/804740/Screenshot 2008-10-02_11-56-05.jpg

http://uloz.to/804739/Screenshot 2008-10-02_11-56-08.jpg
ono mi spusti msts ale po kliknuti na niečo mi vypiše to posledne

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře