Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
...tak si neprovizorně zkus přečíst starou poštu v SZ ...bob57_cz napsal:[quote='Stavitelxx]Tak je to provizorně zde:...
Mě v těch místech spadla Klimiho aktivita Os 5014, stačilo před tím místem uložit a načíst a dostal sem se bez pádu.Medo napsal:Zdravím!
Chci upozornit, že když vyjedu z české třeb. směr pardubice tak asi po 2km kde se sbihaji čtyři koleje do dvou. Je to v zatáčce kde návěstidla visí na traverze (doufám že mě chapete) MSTS spadne. Aktualizace trati č.11. Bin nejnovejsi. Dela mi to i pri modu projizdka trati. Už se to tu řešílo nebo to dělá jen mě? Díky za reakce.
A teď nám to přelož hezky do češtiny. Takto to máš za ostudu.Medo napsal:Zdravím!
Chci upozornit, že když vyjedu z české třeb. směr pardubice tak asi po 2km kde se sbihaji čtyři koleje do dvou. Je to v zatáčce kde návěstidla visí na traverze (doufám že mě chapete) MSTS spadne. Aktualizace trati č.11. Bin nejnovejsi. Dela mi to i pri modu projizdka trati. Už se to tu řešílo nebo to dělá jen mě? Díky za reakce.
volume100 napsal:Dobrý den,
chtěl bych se zeptat kde by se dala tato trať stáhnout? Popřípadě pouze trať 320 a 321?
Děkuji.
Všetky informácie nájdeš na stránke autora trate:volume100 napsal:Kde by se to dalo objednat a co by to stalo?
Ondra.H napsal:Tipuju Nové spojení, a nebo to bude větší překvapení ?
Protože je nemůže najít a načíst v předpokládaném umístění.n0b0dY napsal:prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed
bob57_cz napsal:Protože je nemůže najít a načíst v předpokládaném umístění.n0b0dY napsal:prosim vas neviete prečo mi vypisuje že mi chýbaju zvuky a potom mi v aktivite neje žiadny zvuk alebo sa mi cele MSTS vypne...diky za odpowed
Důvodů může být více:
1.Nejčastěji chyba uživatele - ty soubory tam nejsou.
2.Méně časté je to zásahem ochrany systému v NTFS při nevhodném defaultním umístění simulátoru do systémové part.
3.Ostatní chyby - např. RAM, HDD, ...