Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mik napsal:čau, můžete mi někdo vysvětlit, co se děje? stáhl jsem si tuto aktivitu, ale vždycky, když už se mám rozjet tak mi to spadne až do WINDOWS. Díky za názory
Luděk napsal:V EC72-SMETANA v prvním díle není ani jeden loose consist použit takže problém bude někde jinde. Po vydání aktivity vyšli od Zbyňka asi tři aktualizace tratě a je možné že byli přidány do Břeclavi nějaký objekty. Poradit můžu buď snížit grafiku a nebo před rozjezdem SAVE a nahrát hru nanovo.
Kank napsal:Myslíme všichni tu samou aktivitu EC Smetana???
tahle začína na hl. nádraží v Praze a řídíte pendolino...
Já jsem smazal v Břeclavi vlak na Znojmo, stejně je vzadu a není vidět a padání z Břeclavi se vyřešilo. Ale dojel jsem do Modřic a tam PC opět nestíhá a zamrzl jsem. Nejsem autor, tak nevím, který vlak by se v Brně měl vypustit.Radcol napsal:Kank napsal:Myslíme všichni tu samou aktivitu EC Smetana???
tahle začína na hl. nádraží v Praze a řídíte pendolino...
Ne, ne tahle Smetana začíná v Břeclavi, jede do Prahy. Je rozdělená na dva díly. Padá mi ten první díl, pri rozjezdu v Břeclavi.
Zbyněk Šemora napsal:Takže ještě je rezerva ve snížení silničního provozu. A to by ještě někdo mohl chtít doplnit tramvaje.![]()
Zkusím jej trochu omezit. Stejně se v Brně soustředím na trať a vidím jen nejbližší okolí.
Chtělo by to update celého simulátoru, ale s tím nikdo z nás nic neudělá.