Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Podívej se jestli Ti sedí název a to i včetně mezer - musí to býtDEJV00 napsal:Ahoj stáhl jsem si tuto aktivitu a píše mi to THIS PACKAGE REQUIRES A ROUTE BRECLAV - PRAHA , UID BRECLAV - PRAHA.
Přitom jméno tratě je dobrě. Nevíte čím to bude?![]()
DEJV00 napsal:Vůbec nic ani když to přejmenujupřitom jsem se na tu aktivitu tak těšil
![]()
![]()
Zadrž.....ještě mne napadlo.....nemáš náhodou více instalací MSTS nebo TrainStore?DEJV00 napsal:Tak sem to zjistil zkousel sem stahnout jiny aktivity a hlasi to furt stejne tak bude problem v adresariasi
Žádný takový bugfix neexistuje - to co máš na mysli je path, který opraví registraci koncovky apk tak, aby to šlo spustit - kdyby ho neměl, tak ani nedostane tu hlášku, kterou tady napsal....Pavlík napsal:Mas nainstalovaný MSTS bugfix? Který opravuje cestu k MSTS?
Martens napsal:Zadrž.....ještě mne napadlo.....nemáš náhodou více instalací MSTS nebo TrainStore?
Jo, mohl by....ale přesně Ti to neřeknu, protože ho nepoužívám.....to už budou muset jiní.....blazo napsal:Martens napsal:Zadrž.....ještě mne napadlo.....nemáš náhodou více instalací MSTS nebo TrainStore?
Ten trainstore na to může mít nějaký negativní vliv?
Martens napsal:Žádný takový bugfix neexistuje - to co máš na mysli je path, který opraví registraci koncovky apk tak, aby to šlo spustit - kdyby ho neměl, tak ani nedostane tu hlášku, kterou tady napsal....Pavlík napsal:Mas nainstalovaný MSTS bugfix? Který opravuje cestu k MSTS?
DEJV00 napsal:Jupí tak už to fakčí,vypad proud a tím se resetoval komp a když sem to zkusil potom tak už to šlo,takže sem to projel ale nevím čím to je ale Za Českou Třebovou až do Pardubic mi zmizely textury terénu že sem tam měl jen objekty,nadraží a stromkyale třeba to bylo jenom tedka, Ale stejně opravdu moc děkuju za vaší snahu k řešení
![]()