EC 72 Smetana

DEJV00

Pokladník
Ahoj stáhl jsem si tuto aktivitu a píše mi to THIS PACKAGE REQUIRES A ROUTE BRECLAV - PRAHA , UID BRECLAV - PRAHA.
Přitom jméno tratě je dobrě. Nevíte čím to bude? :eek:

Naposled editoval moderátor:
DEJV00 napsal:
Ahoj stáhl jsem si tuto aktivitu a píše mi to THIS PACKAGE REQUIRES A ROUTE BRECLAV - PRAHA , UID BRECLAV - PRAHA.
Přitom jméno tratě je dobrě. Nevíte čím to bude? :eek:
Podívej se jestli Ti sedí název a to i včetně mezer - musí to být
Breclav - Praha

Naposled editoval moderátor:
Sťiahol som si aktivity z webu a idú ako po masle ... Ale naozaj ta hláška značí to čo povedal Martens.Máš tam aj tie medzery ??? Skús tie aktivity sťiahnuť neskôr ...

Musíš mít v Train Simulator\ROUTES\Breclav-Praha! A v té složce všechny soubory, které tam patří. Jinak tu aktivitu nerozpakuješ. Mě se tohle podobné stalo, když jsem měl aktuální Trať 321 a Breclav-Praha byla přesunutá (protože se tam hádají Globaly).Tak se podívej, jestli není BP někde přesunutá.

DEJV00 napsal:
Vůbec nic ani když to přejmenuju :cry: přitom jsem se na tu aktivitu tak těšil :cry: :(

Mě se toto občas stane, kdy zapomenu prohodit složky Routes a Global (verze s x-track, verze Šemora). Přílušná trať potom logicky chybí.

Tak sem to zjistil zkousel sem stahnout jiny aktivity a hlasi to furt stejne tak bude problem v adresari :( asi

DEJV00 napsal:
Tak sem to zjistil zkousel sem stahnout jiny aktivity a hlasi to furt stejne tak bude problem v adresari :( asi
Zadrž.....ještě mne napadlo.....nemáš náhodou více instalací MSTS nebo TrainStore?

Pavlík napsal:
Mas nainstalovaný MSTS bugfix? Který opravuje cestu k MSTS?
Žádný takový bugfix neexistuje - to co máš na mysli je path, který opraví registraci koncovky apk tak, aby to šlo spustit - kdyby ho neměl, tak ani nedostane tu hlášku, kterou tady napsal....

blazo napsal:
Martens napsal:
Zadrž.....ještě mne napadlo.....nemáš náhodou více instalací MSTS nebo TrainStore?

Ten trainstore na to může mít nějaký negativní vliv?
Jo, mohl by....ale přesně Ti to neřeknu, protože ho nepoužívám.....to už budou muset jiní.....

Martens napsal:
Pavlík napsal:
Mas nainstalovaný MSTS bugfix? Který opravuje cestu k MSTS?
Žádný takový bugfix neexistuje - to co máš na mysli je path, který opraví registraci koncovky apk tak, aby to šlo spustit - kdyby ho neměl, tak ani nedostane tu hlášku, kterou tady napsal....

Tím názvem jsem si nebyl jistý. Takže chyba bude někde úplně jinde.

Jupí tak už to fakčí,vypad proud a tím se resetoval komp a když sem to zkusil potom tak už to šlo,takže sem to projel ale nevím čím to je ale Za Českou Třebovou až do Pardubic mi zmizely textury terénu že sem tam měl jen objekty,nadraží a stromky :roll: ale třeba to bylo jenom tedka, Ale stejně opravdu moc děkuju za vaší snahu k řešení :)

DEJV00 napsal:
Jupí tak už to fakčí,vypad proud a tím se resetoval komp a když sem to zkusil potom tak už to šlo,takže sem to projel ale nevím čím to je ale Za Českou Třebovou až do Pardubic mi zmizely textury terénu že sem tam měl jen objekty,nadraží a stromky :roll: ale třeba to bylo jenom tedka, Ale stejně opravdu moc děkuju za vaší snahu k řešení :)

To způsobuje tzv. kritická rovnoběžka. Pomůže SAVE a LOAD. To je chyba v MSTS.

Back
Nahoře