753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Martens napsal:
Robo napsal:
Ak tam nevidíš smerovanie na 830, tak potom Ti už asi nikto nepomôže ...
Problém je v tom, že jsem si stahoval update na trainset od Zbyňka z 21.11.2006 a tam je všechno v pořádku u cabu 754....Matýsku, co jsi s tím cvf dělal? Odkud přesně jsi to stahoval?
Stahoval jsem ho asi před 3hodinama se stránek ZŠ.

Tak už to jde v eng souboru bylo:
CabView ( "../../common.cab/cab754/cd754.cvf" )
no a v cvf. to je bez "cd" a tak jsem to v tom engu to cd smazal a jde to dobře.

Zdravím.
Mám prosbu. Je tu někdo, kdo má možnost se blíž dostat k 754.013? potřeboval bych, jestli by mi mohl nafotit nějaký detaily ze střechy. Více SZ nebo mail. Díky.
Davidus

Zdravím nadšence "brejlovců" a ostatně i další fandy železnice. Měla bych jeden skromný dotaz. Kde bych mohla najít model lokomotivy řady 754 (konkrétně šedozelený, z ostravského depa)? Vím, že šedozelený obr je vytvořen v rámci slovenského modelu, ale ten mi nestačí :) . Děkuji za odpověď.

Děkuji za odpověď, ale "Rudého ďábla" nepotřebuji. Dotaz trvá. Existuje či chystá se model 754 šedozelený :D !!! pro MSTS. Konkrétně k této řadě mě táhnou osobní důvody 8).

Dana napsal:
Děkuji za odpověď, ale "Rudého ďábla" nepotřebuji. Dotaz trvá. Existuje či chystá se model 754 šedozelený :D !!! pro MSTS. Konkrétně k této řadě mě táhnou osobní důvody 8).

Dobrý den,
no a kdyby se Vám nelíbil model/skin 754 040,stačí dát vědět a já bych Vám nějakého toho šedozeleného "Brejlovce" skočil tento víkend na ostravské hlavní nádraží nafotit a pak i možná vytvořit jeho skin. :wink: :D

David

David:
... Šedozelená bude pořád jen šedozelená ...

Já vím,ale my máme v Ostravě takové ty více šedozelené.To víš,je to tady samá chemička,tak je to poznat i na "Brejlovcích".A to už nepíši o tom,že škrábance na laku nejsou také na každém stroji stejné. :D

David

atb napsal:
Já zatím marně čekám co do Letohradu ještě dorazí krom 048 a 050.

No ještě by měla přijít mimo jiné i 754.061, který je toho času na opravě v ČMKS Česká Třebová a po obnově LAK I bude prvním reklamním brejlovcem. A zadavatelem celoplošné reklamy na jeho skříni je akciová společnost Plzeňský Prazdroj, takže se těšte... :wink:

Sice pozdní odpověď, ale přece. Děkuji za navedení na download. Všimla jsem si jen "rudého dábla", takže ještě jednou dík.

Dana napsal:
Sice pozdní odpověď, ale přece. Děkuji za navedení na download. Všimla jsem si jen "rudého dábla", takže ještě jednou dík.
Maminka chystá kloučkovi dáreček nebo mezi nás zavítala první víla ?

bob57_cz napsal:
Dana napsal:
Maminka chystá kloučkovi dáreček nebo mezi nás zavítala první víla ?

Nevím jestli víla :) a maminka zatím také ne :). Vedou mě tady osobní "sympatie" k železnici, Brejlovcům a konkrétně k trati Ostrava-Veřovice :). Snad vám zde nebudu mockrát narušovat bezesporu odbornou diskuzi :D.

To je událost,mezi nás otrlé zavítal zástupce něžného pohlaví,tak to už něco znamená.Musíme se teď chovat k sobě slušněji,když je mezi námi dáma,ne pánové??? nebo si budem na sebe stále vylévat moc dobře víte co... :lol:

Petr Novák napsal:
To je událost,mezi nás otrlé zavítal zástupce něžného pohlaví,tak to už něco znamená.Musíme se teď chovat k sobě slušněji,když je mezi námi dáma,ne pánové??? nebo si budem na sebe stále vylévat moc dobře víte co... :lol:

Kdyby se tady nevyskytovali jistí jedinci, kteří dokáží vytočit i sto let zarezatělý šroub, tak si myslím že trochu otrlejší dáma (zejména pokud se zajímá o ostravské brejlovce) by se ani nemusela moc červenat při čtení tohoto fóra. :lol: :lol: :lol:

Tož Dano, vítej mezi námi.......

Mirane, Ty si starší človek, autorita, Ty ani nikto iný sa nesmie nechať vytáčať, škodí to zdraviu-presvedčil som sa o tom na vlastnej koži, apropo - dáma - Vitajte, úctivá poklona, som rád že tu je už aj nežné pohlavie.Pekný deň.

Abych vnesla trošku vánoční náladu na toto forum :), tak všem přítomným chlapům a chlapcům přeji hezké prožití vánočních svátků, do roku 2007 pevné zdraví, hodně lásky, štěstí a úspěchy jak v MSTS tak i jinde :D

Dana napsal:
Abych vnesla trošku vánoční náladu na toto forum :), tak všem přítomným chlapům a chlapcům přeji hezké prožití vánočních svátků, do roku 2007 pevné zdraví, hodně lásky, štěstí a úspěchy jak v MSTS tak i jinde :D
Díky za přání,od ženy je to milé dvojnásob...

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře