753.7 CD 755 (ale teraz hlavne 754)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna TTV01
  • Datum začátku Datum začátku
Zbyněk Šemora napsal:
Pikku napsal:
No, 120ka je na nekompatibilním Globalu, takže se na ní nesvezu, .....

To už i 70 leté babičky umí prohazovat, viz trať 321 nebo BP :lol: :lol: :lol: :lol: Záleží na tom, kterou trať chtějí zrovna pařit. Ale to už je mimo téma vlákna. Jinak model vypadá pěkně.

No jo, ale je s tím zbytečná práce :cry: :roll: Pořád se s tím nemůžu srovnat :study:

Naposled editoval moderátor:
Veľmi pekná práca Pikku, gratulujem a aj ku kabíne Martensi.

754 050 - najotrasnejší náter, aký som kedy videl. To blonski ešte znesiem a to už je čo povedať.

Robo napsal:
754 050 - najotrasnejší náter, aký som kedy videl. To blonski ešte znesiem a to už je čo povedať.
Mě se tedy nátěr líbí, ale problémy s 754.050 jsou spíš v provozu. Pro svou nespolehlivost se jí (mezi fíry) přezdívá "oranžová bestie" :D

Robo napsal:

Mne sa naopak tá oranžová veľmi páči. Jeden z najlepších náterov, čo má brejlovec.

Já na tom taky nevidím nic špatnýho. Je to originální nátěr a dle agentury JPP měla být 754 048 žlutá. Těště se na 750 346 ta až přijde z Nymburka tak to budete koukat. Prozradím jen, že bude modrá. Zatím se čeká na zavázání trakčáků do podvozků a potom hurá na lak.

P.S. nějaké fotky mi poslal Alcapone, takže se na to možná vrhnu také. Ještě to prokonzultuju s ATB.

Podľa mňa najkrajšia ČD 754 je 067.Je to fakt skvost.A je aj veľmi kvalitne naskinovaná do MSTS.

folcek napsal:
Ta kabina k té 755 ČD bude animovaná, jestli ano tak co se všechno bude pohybovat? :D
Ano, plánuji ji udělat animovanou s tím, že se bude pohybovat vše, co umožňuje aktuální stabilní verze MSTS Bin. :wink:

Martens napsal:
folcek napsal:
Ta kabina k té 755 ČD bude animovaná, jestli ano tak co se všechno bude pohybovat? :D
Ano, plánuji ji udělat animovanou s tím, že se bude pohybovat vše, co umožňuje aktuální stabilní verze MSTS Bin. :wink:
Animace budou složené z fotek nebo hodláš vymodelovat všechny prvky?

Kadr napsal:
Martens napsal:
folcek napsal:
Animace budou složené z fotek nebo hodláš vymodelovat všechny prvky?
V konečném důsledku to je přeci jedno, ale vzhledem k tomu, že mám všehovšudy na tento cab 6 fotek, tak modelování tam bude muset být.

Pomeranč mám skutečně v plánu, bohužel se mi nedaří skloubit ideální počasí na focení s volnem, navíc potkat tento stroj v provozu je dosti o štěstí.

Čouda: pokud máš dostatek materiálu, klidně se do něho pusť, jen mi hoď prosím tě info do SZ abych s ním nepočítal, v opačném případě se jej ještě budu snažit chytit

Pomeranče jsem fotil já. Je tam jedna fotka s bokem kabiny, která je šedá. Vše ostatní je snad v pořádku, ale stejnak by to chtělo nafotit za oblačného počasí, já to fotil za jasného, když zapadalo slunce. Dej e-mail, abych ti to mohl poslat.

Zdravím,
jelikož tato diskuze je hodně dlouhá a netroufnu si říct, zda-li je v ní zodpovězeno na moji otázku, zeptám se.
Jedná se o Cabwiev na 754řku. na stránkách JP je ke stažení Cab, který je i součástí TBP. Předpokládám, že je focený v Brejlovci české dislokace. Na stránkách duusa je ke stažení Cab několika slovenských tvůrců a z toho soudím, že fotky jsou pořízené z Brejlovce slovenské dislokace.

Chtěl bych si ten slovenský Cab stáhnout a použít, ale naskočila mi myšlenka, že na Slovensku dochází k úpravám lokomotiv a vozů a tak mě napadlo, jestli se nějaká změna netýká i Cabu Brejlovce. Při porovnávání těchto dvou obrázků mi tam chybí akorát telefon...

Díky za odpovědi

heme: U Duusa sú dve verzie cabu 754, jedna s Mirelom a druhá s LVZ. Verzia s LVZ sa dá použiť aj na ČD a ČSD stroje. Akurát, že teraz majú ČD mašiny aj vysielačku, ktorá je v našom cabe namontovaná na neviditeľnom mieste :lol:

nebulus napsal:
jedna s Mirelom a druhá s LVZ

Já nejsem ani "Brejlofil" :lol: a ani fíra. Ale rád bych se to dozvěděl. Můžu tě poprosit o vysvětlení? :eek:

Díky, Heme

LVZ - líniový�lakový �bezpečov� (t�je aj Mirel), no v tomto pojímaní�e m�lený klasi�ý návest� o�kovač�ktorý po�áme zo�šetký� ostatných r�ňov, mont�aný z�éry socializmu�Mire�- jedná sa o vlakový zabezp�ovač Mirel V�, ktorý �rob�a firma HxH.

Na�tanovišti je teda rozdiel v náve�nom opakovači.��

Presne ako píše Passion, na Slovensku behajú 4-ky s dvoma typmi VZ a ten starší je vhodný aj pre stroje ČD a ČSD.Za éry pôsobenia štvoriek v RD Bratislava mali niektoré aj rakúsky VZ napr.4.069 a prenosnú rádiostanicu KAPSCH.Ale keďže štvorky v Blave po skončení platnosti GVD 2006/2007 skončili tak chodia už len s hore popisovanými typmi VZ v depách Zvolen, Nové Zámky a Prešov.

Back
Nahoře