Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A trochu to upřesnit? "Nechce mi to jet" je málo. Aktivita co je přiložená nepojede, protože nemáš consisty, Prohlížení trati by snad mohlo fungovat.Matýsek napsal:Tak ať dělám co dělám tak to nejede.Trať se mi sice spustí ,ale to je vše. Nechce mi to jet. Bylo by dobrý kdyby se k tomu vyjádřil autor ,aby řekl co se má udělat ,aby to jelo všem.
To vím ,že aktivita nejde ,jenže mě nejde ani to prohlížení tratě. Pořád mě to padá do win. Teď ještě zkouším udělat nějaký vlak v editoru ,tak uvidím jestli to půjde.Pak dám vědět jak jsem dopadl.Miran napsal:A trochu to upřesnit? "Nechce mi to jet" je málo. Aktivita co je přiložená nepojede, protože nemáš consisty, Prohlížení trati by snad mohlo fungovat.Matýsek napsal:Tak ať dělám co dělám tak to nejede.Trať se mi sice spustí ,ale to je vše. Nechce mi to jet. Bylo by dobrý kdyby se k tomu vyjádřil autor ,aby řekl co se má udělat ,aby to jelo všem.
Nemám problém i když jsem vložil update.Je zajímavé,že se zde rozvinula diskuze,ale autor se ještě nevyjádřil.S pozdravem latichT napsal:latich napsal:Jak psal Miran: rozbalil jsem pomocí Winraru složku cd120 potom textury a nakonec up.Trať se načte až na nějaký textury bez problému pod globalem BpT napsal:No pokud stáhnu a nainstaluji jen soubory CD_120 a do toho složku textures a strčím to do Routes třeba k BP je vše je ok a běží to pod globalem BP.Pokud tam přidám to update mohu si celou CD_120 strčit místo do Routes někam jinam a jen slušné vychování mi brání napsat kam.Tam v tom update bude nějaká zrada.
Nerad bych se Vás pane kolego dotknul,ale to jsem udělal,ale funguje mi to pod globalem bp jen bez toho update,pokud ho tam dodám již se mi trať ani nezobrazí v nabídce.Bez update mi to jde.
Luděk napsal:Tak tato trať funguje pokud není nainstalované update tratě, kde je chyba v databázi tratě (tdb). Navíc mi tam chybí model nádraží Hostivice i po opětném stažení ho tam vůbec nemám. :salut:
Tak dělá to ještě někomu ,nebo jen mě? Neví někdo co je to za chybu? Dík za odpověď.Matýsek napsal:Když dám prohlížení trati tak mě vyskočí tato hláška a končím.
http://img182.imageshack.us/img182/4708/20080323230810jh1.png
VáclavS napsal:Aktualizace opravena, tak by neměla dělat žádné problémy.