Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
Vrbame:
-Vlečka Maersk tehdy ještě nebyla. Zřízena byla až roku 2001.
-trať do Stodůlek čeká úprava, neodpovídají sklony.
-přejezdníky byly u tunelu položeny a) později (2002) v souvislosti s rušením Hlásky Rynholec.
b) není odpovídající model
-přejezdy pokládám tak jak byly v době uzávěrky (1996), proto ta "směsice" :) .

To je sice pěkné, ale pak ta trať je fikce, je to směsice z roku cca 1995 a teď.
Dost fikce je ta 2 kolejka Kl - KŽ.

Důl u Rynholce s přejezdem je tam pěkných pár desítek let.

Sice 2 koleje tam byly, ale mám fotku s 475.1 a nějakým SSSR návěstidlem na vjezdu a druhá kolej je tam porostlá křovinama.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vrbam.ic.cz/ostatni/00173.jpg

PS: Často ti chybí před předvěstma upozorňovací návěsti.

To návěstidlo je typ ESP, je starší než vzor SSSR. Vpravo je výtažná kolej. Byla zrušena při rozšiřování stanice v sedmdesátých letech. Bývalá 1.TK byla vlevo od ní.
Jinak jsem dnes upravil úsek Veleslavín - vlečka Maersk. Doplnil jsem Telefoní dráty a osadil tabule. Ve Veleslavíně mám světla dobře, jan tu předvěst jsem posunul před hráz rybníka.

VáclavS napsal:
To návěstidlo je typ ESP, je starší než vzor SSSR. Vpravo je výtažná kolej. Byla zrušena při rozšiřování stanice v sedmdesátých letech. Bývalá 1.TK byla vlevo od ní.
Ne, výtažná kolej je mimo záběr.

VáclavS napsal:
Jinak jsem dnes upravil úsek Veleslavín - vlečka Maersk. Doplnil jsem Telefoní dráty a osadil tabule. Ve Veleslavíně mám světla dobře, jan tu předvěst jsem posunul před hráz rybníka.
Předvěst je mžná ještě dál, řekl bych tady Loc: 50°5'25.532"N, 14°19'40.432"E

Všeobecně ti u předvěstí neodpovídají vzdálenosti, přeci jen jak rychlosti degradovali, tak vzdálenosti zůstaly původní.

PS: Úsek Hostivice - Rudná jsem neprohlížel, nikdy jsem tam nebyl a neznám to tam.

VáclavS napsal:
V hlavičce ( zdrojáku ) na stránce http://www.trat120.own.cz/ ti chybí určení kódování, takže některé alternativní prohlížeče je nutné přepnout ručně pro správné zobrazení znaků.
( IE7cz má default Windows-1250, takže zobrazí dobře, ale alternativní mají výchozí ISO-8859, takže při automatickém nastavení ukazují nesmysly ).

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:
Budeš si moci i stáhnout. Dnes jsem dělal zkušební zabalení tratě a celková velikost byla 1,5 GB. Rozdělím to do několika balíčků a kdo má pomalé připojení, může dostat DVD s tratí za menší poplatek.
Download = http://www.trat120.own.cz/ :?: :?: :?:

Naposled editoval moderátor:
Co se týče 120tky tak si pospěště s dokumentací. Už se začíná situace hýbat a např. mechaniky v Dejvicích se brzo zkosí a budou i jiné úpravy Dejvic.

Pokud vše výjde tak bude trať už dnes.
Mezitím se objevila fotodokumentce Dejvic kolem roku 1998(před modernizací stanice). Vše jsem dal do tratě. A na co se můžete těšit?
1) Originální přejezdy (až je Deterio dokončí, zatím jsou provisoria)
2) Kompletně machanická stanice (oba vjezdy+2 odjezdy+1 posunovací návěstidlo)
kvůli omezení msts jsou ve stanici doplněny námezníky s funkcí návěstí u vedlejších kolejí.
pár obrázků: ulice Peleova
01.jpg
Bubenské zhlaví
c385ed7cc135408ec62db6df632c2dbe.jpg
Hostivické zhlaví
5f4fc7c321d7cad137d8f2dd11fdb6c8.jpg
Hostivické zhlaví real srpen 1998
f623d8e59bfd0a3489a8fc00a41e584a.jpg

AlesB napsal:
to je super.......jen se zeptám...ta složka TEXTURES patří k trati 120, nebo ne ?
Ano patří - obojí bylo na originálním DVD od Václava S tak, jak jsem to dostal na slezině v únoru 2008.

Back
Nahoře