Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
VáclavS napsal:
.... Dvoukolejka z Kladna do KŽ je položena zcela záměrně (v minulosti zde 2 koleje byly).
Ahoj,
já se nechci zase přít, ale podle mých informací nebyla.
Druhá kolej mezi Kladnem a Kamennými Žehrovicemi se sice za války začala budovat ale nikdy nebyla dokončena. Ještě jsem to ověřoval u znalců a pamětníků, když jsem zde tuto informaci četl poprvé.

Nicméně, mýlit se můžeme každý a pokud máš důkazy, že mé informace jsou nepravdivé, velmi rád svůj omyl přiznám. :)

Položena byla určitě položena. Nejenže byly (donedávna) zbytky koleje u Rozdělova, ale i oddílová návěstidla hlásky Lapák byly počítané pro druhou kolej (Oddílové návěstidlo směr Kladno bylo v ose pro druhou kolej. Němci nestihli dokončit triangl u Kladna, aby nemusely mít vlaky úvrať na Kladně, ale druhá kolej určitě položena byla. Po válce se používala pro odstavování vozů, ale jako standartní TK se nikdy nepoužívala.

Chtěl jsem si projet na této trati aktivitu R1284 a hlásí mi to chybu, že nejde najít v textures soubor brecst.ace a že selhalo nahrávání souboru s modelem brst2.s a tak nevím jestli je chyba v trati nebo v aktivitě a nebo jen u mě. Díky za odpověď.

Je to chyba v trati, protože jsi neaktualizoval trať. v opravě na www.zelezniceck.cz je i opravná aktualizace. Nebo si je stáhni od Zbyňka z tratě.

VáclavS napsal:
Je to chyba v trati, protože jsi neaktualizoval trať. v opravě na www.zelezniceck.cz je i opravná aktualizace. Nebo si je stáhni od Zbyňka z tratě.

Trať jsem měl samozřejmě aktualizovanou ale stejně se mi to ukazovalo. Dal jsem tam tedy ten soubor z tratě od Zbyňka a už to neukazuje nic. Mám ale ještě problém ve stanici Stochov, kde mi to místo kolejí ukazuje jen zelenou plochu viz obrázek. Už před tím jsem několikrát jel po zelené ploše a jednou dokonce i skrz kopec. Zkusím ještě přeinstalovat trať a uvidím.

Bylo tu psáno že část tratě mezi Kladnem a Novým Strašecím potřebuje opravit terén, už brzo na to dojde.

VáclavS napsal:
Bylo tu psáno že část tratě mezi Kladnem a Novým Strašecím potřebuje opravit terén, už brzo na to dojde.

Takže to, že jedu skrz kopec a po zelený louce není moje chyba, ale vlastně ještě nedodělaná trať. Tak to jsem si oddechl, už jsem měl strach, že jsem něco špatně nainstaloval.

Ještě pár poznámek. Odjezd z Masaryčky směr Kladno rozhodně není 100Km/h jako v trati, dále v Řevničově je nástupiště přes kolej, ten les kolem tratě má být podle mne jehličnatý a ne listnatý, ale to je jen malý detail. Potom z Lužné do Rakovníka by na zastávku taky měla být větší rychlost než 40Km/h. Nechci tím nějak autorovy upírat jeho práci, ale myslel jsem, opojen Zbyňkovou tratí, že všechny budou podobné.

Odjezd z Masaryčky je dán maximální rychlostí tratě při startu jízdy v msts, jinak je tam 30 km/h.
V Řevničově budu muset smazat perony a les čeká přesazení.
jinak do příštího týdne bych měl dostat SJŘ z roku 1985 pro celou trať 120 a 124, takže zájemcům budu moci naskenovat vybrané vlaky.

VáclavS napsal:
Odjezd z Masaryčky je dán maximální rychlostí tratě při startu jízdy v msts, jinak je tam 30 km/h.
V Řevničově budu muset smazat perony a les čeká přesazení.
jinak do příštího týdne bych měl dostat SJŘ z roku 1985 pro celou trať 120 a 124, takže zájemcům budu moci naskenovat vybrané vlaky.

Díky za zprávu. Už se moc těší až bude trať hotova. Jezdil jsem po ní hodně let jak služebně tak i soukromě, protože jsem víc jak 25let bydlel v Žatci. Držím palce ať se trať povede co nejlépe.

Na trati se buduje Krč a Vršovice, Dokončena je i Libeň (stav 1995). Díky videu ze 171 se tvoří i krajina na této trati, byť bych to údolí nejraději vynechal a to samé domky a chaty, jsou jich tam tisíce.

Vrbam: Kdyby byl objekt opačně, tak signalista kouká ven ze stanice a ne do kolejiště, nemluvně o přístupu na pracoviště :-).

Dobrý den, rád bych se zeptal jsem velký fanda MSTS, jelikož můj otec dělá na dráze a mě to hrozně chytlo.

Pokud vím je trať ČD 120 ke stažení, mě se ji však asi po 5 pokusech nepodařilo zprovoznit, nevím v čem je chyba, vše udělám jak má být spustím simulátor a při úvodním logu nenaběhne ani jedna část loadingu, kousne se mi MSTS a musím ho vypnout přes správce úloh, nevím jakou dělám chybu, tak děkuji za radu.

matonka007 napsal:
Dobrý den, rád bych se zeptal jsem velký fanda MSTS, jelikož můj otec dělá na dráze a mě to hrozně chytlo.

Pokud vím je trať ČD 120 ke stažení, mě se ji však asi po 5 pokusech nepodařilo zprovoznit, nevím v čem je chyba, vše udělám jak má být spustím simulátor a při úvodním logu nenaběhne ani jedna část loadingu, kousne se mi MSTS a musím ho vypnout přes správce úloh, nevím jakou dělám chybu, tak děkuji za radu.

Pouštíš to na Globalu od BP nebo Luhačovice?

Back
Nahoře