Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
Trať se Vám bude lépe stahovat ze www.zelezniceck.cz , kde je aktuální verse trati kompletně ke stažení.

Do odvolání platí následující výluky:
trať 122 úsek Praha Jinonice - (Praha hlavní nádraží)
trať 171 úsek Praha Radotín - (Praha hlavní nádraží)
trať 173 úsek Praha Hlubočepy - Praha Smíchov
Dojde k posunu Smíchova a opravě trati 122 (nová pozice zastávky Žvahov), úprava pro originální objekty se dotkne mostu inteligence a zastávky Velká Chuchle.

Zdravim přátelé simulátorů,mám problém ohledně této super trati(tratí) po naběhnutí MSTS mi hra zamrzne a hotovo..mám standartní global k trati Bratislava-Praha jinou trať v podstatě nejezdim,a teď když jsem narazil na tuhle super kolekci tratí na kterých se nechá vyřádit s loko 749 :-) mě hodně mrzí že to nemohu rozjet.. staženo mám vše k téhle trati co bylo k dispozici ale přesto nic..
Tak byc opravdu moc rád kdyby mi někdo pomohl odstranit problém a rozjet se po některé z tratí.
Předem vám všem moc děkuji a taky děkuji autorovi tratě že si s tím dal tolik práce a podělil se s námi o své dílo.

VáclavS napsal:
wendrycrx: Zkus si k trati vytvořit jednoduchou aktivitu.

Udělal jsem aktivitku...Jízda do Kladna Dubí,ale mě se to zahryzne když chci kdliknout v menu MSTS na tu trať..
Jinak vše mám bez problémů,dnes jsem zkusil stáhnout i trať Luhačovice a v pohodě..fakt nevym co mám špatně..Jestli třebas nemám ty soubory stažený z netu nějaký pochroumaný??Velikost na disku je 2,44GB jestli to tak odpovídá?

Tenkrát byl problém s databází tratě CD_120.tdb , trat nešla když se přidalo update trati.Nyní jsem měl stejný problém ,trať jsem spustil až po přepsání souborů.Ale jelikož jsem si nebyl jistý jestli to byl jen tenhle , tak jsem ze zálohy starší verze tratě přepsal všechny soubory kromě složek (activities,envfiles,patch, až po.......world).
Problém by měl být ale snad jen s CD_120.tdb.

Yul napsal:
Tenkrát byl problém s databází tratě CD_120.tdb , trat nešla když se přidalo update trati.Nyní jsem měl stejný problém ,trať jsem spustil až po přepsání souborů.Ale jelikož jsem si nebyl jistý jestli to byl jen tenhle , tak jsem ze zálohy starší verze tratě přepsal všechny soubory kromě složek (activities,envfiles,patch, až po.......world).
Problém by měl být ale snad jen s CD_120.tdb.

Ale já nemám zálohu starší verze traťe,stáhl jsem z netu co bylo ke stažení,v editoru mi to v pohodě naběhne....nemůže to být třebas tím že používám B-Track místo X-track??
Problém jsem měl i s tratí Kolín-Havl.Brod-Brno..trať mi naběhla v poho mohl jsem jet ale jen kousek pak to házelo jednu chybu za druhou...to otrávilo jízdu natolik že jsem to vypl...tak třebas by mohl být tohle ten problém..jen dát xtrack místo btrack???

Přečti si celé téma, než začneš dělat nesmysly! Trať vyžaduje Global BP, takže rozhodně ne global s XTracks. Co myslíš pojmem btrack?

Abych měl čisté svědomí, aktuálně jsem trať stáhl a s Globalem BP testovací aktivita i volná jízda naprosto bez problémů.

Na globalu BP trať běží normálně, ale je divné, že ti pod ním nešla i trať BP.Chyba bude nejspíš v globalu.

Honza napsal:
Přečti si celé téma, než začneš dělat nesmysly! Trať vyžaduje Global BP, takže rozhodně ne global s XTracks. Co myslíš pojmem btrack?

Abych měl čisté svědomí, aktuálně jsem trať stáhl a s Globalem BP testovací aktivita i volná jízda naprosto bez problémů.

No to by mělo být kolejivo?btrack...
No mám global tratě Bratislava-Praha tak že to je global BP jestli se nepletu...Ještě se to pokusim přeinstalovat..

Protože se mi ani s opakovaným odinstalováním a nainstalováním (i z více instalaček) nedaří zprovoznit msts, činnost na trati přerušuji na neurčito. Nemám možnost stavby na náhradním pc, kde msts by jel. Odmítá mi najíždět i defaultní instalace msts, vždy bill . Myslel jsem si, že to je přidanou lokomotivou, ale není. Můj počítač má asi msts dost (Win XP), ale do dneška mu nevadil.

Naposled editoval moderátor:
Právě ani to nepomáhá. Pomáhá reset pc a vozidlem to nebylo, to už jezdí v msts. Nechci aby mi msts stávkoval.

To je nějaká hloupost. Nikdo nevíme, co jsi v PC vyváděl, ale jestli nefunguje ani základní instalace, tak to asi bude rozhozený celý systém. Asi bych si vše zálohoval na jiný disk a pak Formát disku, vytvořit oddíly a instalace systému. Správně nastavit. Pak to musí fungovat.

VáclavS:
Nainstaloval sis oficiální patch 1.4? Pokud si vzpomínám, bez toho mi kdysi nešel spustit defaultní MSTS v rozlišení vyšším jak 800x600

Nic jsem nevyváděl, doinstaloval jsem update a bin, spustil msts s tratí 120 a mašinou, která měla odstartovat pády a ona jela v mé trati bez jediného pádu. Že by kouzlo?

to VáclavS:
Ahoj Venco, mám na tebe prosbu. Potřebuju udělat aktivitu Thermal, když ještě jezdil přes Žatec a Kladno. Ty vzdálenostní údaje jsou ale uvedeny v mílích, dá se to nějak opravit?

Back
Nahoře