Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
Aktivitu Radotín 24 jsem zapomněl smazat, ale šlo o testovací aktivitu, kdy jsem zkoušel funkčnost Radotína (vlak hráče stál a kolem jezdily vlaky), takže nic zajímavého.

Hlášení chyb pro trať 120

Dobrý den, dnes jsem si stáhl trať 120 od VáclavaS. Rozbalil všechny soubory do mé instalace s MSTS. Jezdím trať BP. Jenže když v nabídce MSTS Traťe a vlaky kliknu na trať 120, MSTS spadne. Co mám dělat?

RE: Hlášení chyb pro trať 120

prolam napsal:
Dobrý den, dnes jsem si stáhl trať 120 od VáclavaS. Rozbalil všechny soubory do mé instalace s MSTS. Jezdím trať BP. Jenže když v nabídce MSTS Traťe a vlaky kliknu na trať 120, MSTS spadne. Co mám dělat?

Zdravím,
Nejede náhodou trať 120 pod X-trackem??? :eek::roll:

Naposled editoval moderátor:
RE: Hlášení chyb pro trať 120

Miky945 napsal:
prolam napsal:

Zdravím,
Nejede náhodou trať 120 pod X-trackem??? :eek::roll:

Zdravím, náhodou nejede. Jede pod globalem BP.

Pro jednoduchost kolejiva jsem ji dělal na BPčku, ale s odstupem času to chápu jako nevýhodu. S xtrackem by to bylo zajímavější.

Problém s terénem...

Ahoj. Trať CD120 mi funguje bez problémů, jen mám velké problémy s terénem. Z nějakých důvodů nesedí terén s objekty. Baráky ve vzduchu, popřípadě úplně pod zemí, častokrát jízda vlaku terénem nebo terén v podjezdu pod tratí místo silnice, koleje a silnice ve vzduchu nebo pod terénem. Zkoušel jsem trať stáhnout znovu ale chyba bude asi v trati. Dá se někde stáhnout, popřípadě získat CD120 bez těchto chyb? Nebo je problém někde u mě v PC? Je to škoda, protože jinak trať vypadá moc hezky. Děkuji za odpověď. David.

To je výsledek havárie terénu a následného přepsání terénu. Ani poslední stav trati není bez chyb, zmizel čtverec u Želče. Celá trať potřebuje udělat znova a lépe. Co by komplet nová trať musela mít nově lépe:
-přesnost podle GPS (ne je podle mapy)
-historická přesnost k jednomu datu (volil bych rok 1994) a to bych přísně dodržoval. Kdy se tak stane, zatím nevím.

Děkuju za odpověď. Velká škoda, že tolik a tolik hodin práce na vaší trati přišlo v niveč....
Chtěl bych poprosit někoho, jestli nemá k dispozici verzi tratě ještě před havárií terénu. Bylo by super moct na 120 už jezdit než vznikne verze nová. Jinak chvála a velké poděkování naprosto všem stavitelům tratí, za každý její kilometr. Zkusil jsem si to malinko "oťukat" a už vím, že když někdo mluví o tom, že u stavby tratě ponocuje spoustu a spoustu hodin, vůbec nepřehání. Takže všem stavitelům: DĚKUJI!!!! Vím že to slovo moc není, ale aspoň malé povzbuzení že jejich práci někdo ocení. David.

VáclavS napsal:
Pro jednoduchost kolejiva jsem ji dělal na BPčku, ale s odstupem času to chápu jako nevýhodu. S xtrackem by to bylo zajímavější.
Václave, těma kolejema to není. Já z nich postavím cokoli, je to jen rukama. Problém je jinde. Začínal jsi jako hodně mladý stavitel. Však jsi nám to každý rok na slezině prezentoval. Nyní už víš co a jak a myslím, že by Ti práce šla lépe od ruky a to co jsi dělal 3 roky bys zvládl za půl roku. Klidně bych začal znovu od píky a jasně, že Xtracks je lepší volba. Máš tam i úzkokolejky.

Prosím o radu, když pro tuto trať neexistuje žádná aktivita jak potom spustím alespoň PROHLÍŽENÍ TRATĚ které po mě platnou aktivitu pro tuto trať chce??? Děkuju za radu.

Vytvoříš jednoduchou trasu v Editoru aktivit. Návod ZDE

Jedna aktivita existuje. Když otevřeš http://prolam-msts.webnode.cz/aktivity-msts/aktivity-pro-trat-120/ , tak ji tam najdeš ;).

Poslední příspěvek koukám 19.4.2012 a Download stále nic, je možný ,že bude časem fungovat?

Trať jsem vyhrabal a zjistil, že je to zdravá verse trati kde by se mohlo podařit dokončit prvotní úmysl - dostavit trať do Chomutova. Navíc jsem během zkušební jízdy zjistil tolik chyb, že jsem řekl ne , takhle jít trať do světa nemůže. Když už není směrově dobře tak alespoň bez chyb. Divím se sám sobě, že jsem tenkrát vypustil takový zmetek :eek: .
Mimochodem trať se schovala velice dobře - mezi česká vozidla :D.

Ahoj Vašku, tak jsem prosím tě zjistil, že v Žatci mi koleje létají vzduchem. No kdyby se ti podařilo to uvést do patřičného stavu a prodloužit to do Chomutova, udělal bys mi velkou radost. Chci udělat totiž aktivitu nákladu se Sergejem. Jezdili tam uhláky? A dva sergejové nebo ještě s jedním navíc????

Otázka by spíše měla znít co jiného než uhláky tam jezdilo. Sergejové jezdily včele a na postrku. Dvojčata sergejů "na kabel" byly specifikem pouze "žatecké" trati (ČD 160).

Back
Nahoře