Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
mikulda napsal:
VáclavS napsal:

To popisuješ současnost? Přes Řevnice je 100 až k berounskému zhlaví, mostek u Řevnic láme rychlosti 100/70/100.
Já už jsem do toho nechtěl šťourat ale také by mě zajímalo o jak aktuální data se jedná. Porovnával jsem ty rychlosti v Dodatku z r. 1987, TTP z r. 1998 a momentálně platných a dost úseků mi nesedí.
(tím ale nechci tvrdit, že to co je v tabulkách, musí být vždy aktuální a správné ;) )

Já vycházím z jízd, tabulky neznám ale tak se jezdí již dlouho. V Řevnicích ve stanici určitě 100 není, je tam rychlostník 90 pro směr Beroun za mostkem a vlaky směr Praha mohou k mostku 95, ale původně bylo v obou kolejích 90. A jistě tam nemáš 30 km/h přes berounské zhlaví v Řevnicích - bylo tam 3 roky.

VáclavS napsal:
Já vycházím z jízd, tabulky neznám ale tak se jezdí již dlouho. V Řevnicích ve stanici určitě 100 není, je tam rychlostník 90 pro směr Beroun za mostkem a vlaky směr Praha mohou k mostku 95, ale původně bylo v obou kolejích 90. A jistě tam nemáš 30 km/h přes berounské zhlaví v Řevnicích - bylo tam 3 roky.
Teď to nemám u sebe ale třicítka v Řevnicích tam určitě není (a přitom se jedná o poslední změnu z roku 2006!)
Ale jak říkám, ne vždy jsou tabulky (a vlastně veškerá dokumentace) v pořádku. Např., když jsem sloužil v Čisovicích, tak v sešiťáku, TTP a staničním řádu bylo 5 (!) různých údajů o kilometrické poloze vlečky do Kovohutí v Mníšku, a to s celkovým rozdílem asi 100m! :D

Současné práce v Berouně
e97f24bcb7a2f681a3afab6138fc777a.jpg
Pavle, osobní nádraží se dá rovnat tak s pražským hlavákem. Tak šílená křížení jen tak jinde nemaj. Ranžír je snažší.

Naposled editoval moderátor:
Docela brzy jsem se probudil, když až teď jsem zjistil, co se chystá :D.

VáclavS : Pokud bude třeba, po změně GVD bych mohl zajistit video z tratě 171. Bydlím v Berouně-Závodí a na "hlavní" Beroun to mám necelých půl kilometru, takže tam strávím polovinu volného času... A když už tam jsem, není problém sednout do 451 a vyrazit směr Praha...

A pokud budete dělat i 174, budu Vám nesmírně vděčný :)

Jestli máš čas, nafoť mi prosím nádraží. koleje zvládnu podle plánu ale na krajinu si tatko netroufnu. Kolejově již je Beroun téměř hotov.
Mathis: opraveno [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr46676_Ko.JPG

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře