Trať 120

Chtěli byste trať 120 ve stavu v jakém byla na začátku devadesátých let?

• Ano

Hlasů: 86 38.6%
  • NE, v současném

Hlasů: 110 49.3%
  • Je mi to jedno.

Hlasů: 27 12.1%

• Hlasovalo členů
    223
S webem je problém, způsobili jste nadměrný traffic :-). Ne, je těžké sehnat hosting který by umožňoval dostatečně velký prostor (mám 1,5 GB) a traffic (15 GB/ měsíc). Brzy to půjde.

Honza napsal:
Včera se mi podařilo oba soubory stáhnout, takže bych tipoval, že byl překročen limit datového přenosu na serveru ... ale to by mě vědět VáclavS, jaké jsou podmínky jeho hostingu.

Já jsem včera taky stáhl oba, ale ten první soubor nejde. Při rozbalování to napíše chybu, že je soubor buď poškozen a nebo není celý. Stahoval jsem to asi 3x a pořád stejný.

VáclavS napsal:
http://uloz.to/1219792/CD120A11.zip první část
Překročen počet FREE slotů.Pokud jsem to dobře pochopil tak stahovat VIP to nebudu.Nakupovat kredit se mi fakt nechce.Aspoň teda co já jsem to pochopil.Budu si hold muset vystačit s tím co mám.Já používám http://www.edisk.cz a je to non problema.A uploadovat tam jde do 100 MB.Ovšem když se to rozdělí,tak by to i šlo :)

Václave, pokud ti mohu doporučit dočasné místo pro soubory, tak využij Iskládku. Data tam vydrží zhruba měsíc a soubor uploadovat můžeš maximálně o velikosti 2GB. Rychlost stahování je přijatelná, mi z tohoto serveu stahuje kolem 700 kB/s. Žádný poplatek za stahování, žádné premium účty apod. Občas na někoho může vyletět, že je ve frontě, ale z mé zkušenosti maximálně do 5 minut na mě řada přišla. Další adept pro souboruy je bagruj. Tam je výhodou, žádná fronta a data tam vydrží déle než na iskládce.
S pozdravem Ross

První část jsem stáhl bez problémů a bez kreditu

Naposled editoval moderátor:
pepeQ-2 napsal:
Ad VáclavS

Vážený kolego, prosím můžete mi sdělit jak to z těch stránek stáhnu ?
Předem děkuji
Opíšeš kód a stahuješ.Pod kódem,klineš na "vygenerovat dowload odkaz" :wink: Pak se tam ukáže takový přímý odkaz,klikni na něj a stahuješ :)

Gajdma napsal:
Opíšeš kód a stahuješ.Pod kódem,klineš na "vygenerovat dowload odkaz" :wink: Pak se tam ukáže takový přímý odkaz,klikni na něj a stahuješ :)
Gajdmo, ty tu PepeQ-ovi tykáš - videl si ho vôbec niekedy? Myslíš, že je vhodné tykať mu ? A vlastne nielen jemu ? :rolleyes: :D
Koľko to máš vlastne rokov ? 13 ?

Vzhľadom k tomu že tu má veľmi málo užívateľov zverejnený vek tak sa ani nečudujem že každý každému tyká.Ale nevidím v tom nič zlé.Ak je človek slušný a vie sa chovať na 4P tak je dobre - pozdraviť,pomôcť,poprosiť,poďakovať :wink:

Pardon za OT

Rocker napsal:
Vzhľadom k tomu že tu má veľmi málo užívateľov zverejnený vek tak sa ani nečudujem že každý každému tyká.Ale nevidím v tom nič zlé.Ak je človek slušný a vie sa chovať na 4P tak je dobre - pozdraviť,pomôcť,poprosiť,poďakovať :wink:
Mne to len došlo smiešne - hlavne keď poznám PepeQ-a a tuším, čo je zač Marek Gajdma :cool: Navyše si myslím, že PepeQ položil VáclavoviS básnickú otázku v tejto podobe schválne, taký download trate by si človek nepredstavil ani v zlom sne ... PepeQ nie je počítačový analfabet, ako by to vyznelo z jeho otázky :D
Gajdmo: príď na najbližšiu slezinu, až vôbec nejaká bude :D Trošku si nás obzrieš.

Dobry den preji,mam maly dotaz na autora trati kdyz si stahnu soubory ktere je jsou k dispozici(2 archivy trati+update cca 29Mega+posledni aktualizace)je to vse co potrebuji ke zpusteni trati,neni jeste nejaky soubor potreba,vim ze se to tu omylalo casto ze je problem z jejim spustenim tak proto se ptam,a druha vec se tyka globalu na ktery typ globalu trat funguje Xtrack nebo BP,abych vedel ktery z nich mam pouzit mam vetsi vyber globalu-jednotlive verze s Xtrackem tak i BP-podle aktualni vydane verze trate,poradite mi prosim chtel byh si tuto trat projet a chci aby mi skutecne fungovala dekuji s pozdravem Pegaus.

Rocker napsal:

Pardon za OT
Správně,já tykám a vykám podle věku,bohužel někeří ho tam napsaný nemají.
PepeQ:Omlouvám se,nemyslel jsem to zle.

Natrefil jsem na letecké a ponorkové záležitosti na trase Smíchov, Zličín, Hostivice, Rudná, Smíchov ...
0b6d93c535f4dbcace2674fdebd5081c.jpg
a
29f33153cc652ce73bed32f776ec72b3.jpg
Udělal jsem někde v instalaci tratě chybu já a nebo jsem jen narazil na teprve rozpracované části?

Ještě jednou díky - úplně se stydím, že po mém dotazu se objevila "vlnka" komunikace .....
Opravdu jsem si nevěděl rady nad stránkou "Bagruj.cz" a už jsem měl "zadřenou" myš od samého klikání ....
Takže ještě jednou díky (všem) a omluv netřeba :-)
Ad VáclavS

Mám prosbu, při update Vaší trati mi RR zahlásil chybějící soubory:
NvstI0.ace
NvstIP.ace
zluta.ace
bila.ace
Zluta.ace a bila.ace se nakonec našly v trati 321 - ale ty první dvě nejsou u mne k nalezení. Faktem je, že jsem při první jízdě Rakovník - Beroun, se žádná "hláška" neobjevila, nic méně bych se moc přimlouval za doplnění další aktualiazce o tyto soubory. Pokud je problém pouze v mém PC - pak prosím považujte událost za vyřízenou. Díky

Back
Nahoře