E499.0/140

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna tomi
  • Datum začátku Datum začátku
Carlos napsal:
E499.004 zrovna potřebuji do mé nové aktivity, jelikož patří Bohumínu, a já dělám historickou jízdu z Ostravy do Budišova n. Budišovkou. Takže držím palce. Vypadá to pěkně.

Gajdma napsal:
Carlos napsal:
E499.004 zrovna potřebuji do mé nové aktivity, jelikož patří Bohumínu, a já dělám historickou jízdu z Ostravy do Budišova n. Budišovkou. Takže držím palce. Vypadá to pěkně.
Ahoj Marku.
Nepojedeš ale s tou Bobinou až do Budišova, že ne. To by jsi ji musel ze Suhdola do Budišova tlačit.:D:D:D
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Gajdma napsal:
Carlos napsal:
Ahoj Marku.
Nepojedeš ale s tou Bobinou až do Budišova, že ne. To by jsi ji musel ze Suhdola do Budišova tlačit.:D:D:D
S pozdravem Dan.
Ne, ne, jen do Suchdola, ale zatím ještě nemám hotovo a stále stávkuje PC, takže to tak rychle stejně nebude. Ze Suchdola do Budišova potáhne pára, konkrétně Olomoucká 534.0432.

Gajdma napsal:
Ne, ne, jen do Suchdola, ale zatím ještě nemám hotovo a stále stávkuje PC, takže to tak rychle stejně nebude. Ze Suchdola do Budišova potáhne pára, konkrétně Olomoucká 534.0432.
Ahoj Marku, jestli ti do toho mohu kecat, nechceš to s tou párou hodit ze Suhdola směr Stachovice - Fulnek? Tam jde o to, že do Budišova nad Budišovkou, stejně není hotová krajina, pokud se tedy nemýlím a jezdit po zelené placce je docela o ničem.:D Za sebe mohu říct, že né jednu aktivitu jsem skončil předčasně, když nebyla dostavěná krajinově trať na Košice a aktivita vedla až tam, po zelené louce. Tím chci apelovat na všechny tvůrce aktivit, ať zváží tvoření trasy v těchto nedokončených úsecích. Je to každého volba, ale tím odpadnou i zbytečné urgence na stavitelé tratí od uživatelů, proč v trati poletuje to, či ono a jak píšu, pro mne je to stejně nuda, když na trase nic není, budovy, stromy a tak.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj Marku, jestli ti do toho mohu kecat, nechceš to s tou párou hodit ze Suhdola směr Stachovice - Fulnek? Tam jde o to, že do Budišova nad Budišovkou, stejně není hotová krajina, pokud se tedy nemýlím a jezdit po zelené placce je docela o ničem.:D Za sebe mohu říct, že né jednu aktivitu jsem skončil předčasně, když nebyla dostavěná krajinově trať na Košice a aktivita vedla až tam, po zelené louce. Tím chci apelovat na všechny tvůrce aktivit, ať zváží tvoření trasy v těchto nedokončených úsecích. Je to každého volba, ale tím odpadnou i zbytečné urgence na stavitelé tratí od uživatelů, proč v trati poletuje to, či ono a jak píšu, pro mne je to stejně nuda, když na trase nic není, budovy, stromy a tak.
S pozdravem Dan.
Asi to skutečně zkusím zvážit, já jsem taky zatím odložil Rychlík Ondráš Jeseník - Opava, dále po 321 do Frýdlantu a dále do Vsetína zatím nemáme, a jelikož mám zatím traffic jen v úseku Bohumín - Ostrava hl.n., tak to nebude problém.

S pozdravem Marek.

KuroSV napsal:
Je to vsetko fakt spica, velmi rad sa prehanam cas od casu na nejakej bobinke a konkretne tato ma vracia do detskych cias. Nerozmyslali ste aj o takejto verzii?? resp ak je kde by sa ju dalo stiahnut??

http://sklad.obrazku.cz/obr326784_140031Zilina.jpg

Tak za tento kousek bych se moc moc přimlouval i já, ten mi u Bobinky taky schází. :-)
Dan

KuroSV napsal:
Je to vsetko fakt spica, velmi rad sa prehanam cas od casu na nejakej bobinke a konkretne tato ma vracia do detskych cias. Nerozmyslali ste aj o takejto verzii?? resp ak je kde by sa ju dalo stiahnut??

Máš na mysli niečo takéto ?

520eab1fbc721378c4f8d31016acfa28.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
Máš na mysli niečo takéto ?
http://xtrain.alsat.sk/msts/skins/el-lok/bobiny_480.jpg
Ahoj Taxi. Ten obrázek je mi hodně známý, ale ta vrchní je ŽSR, a ty spodní dvě ČSD? Na tom screenu to moc vidět není, i když nátěr by ČSD období odpovídal.;)
S pozdravem Dan.

Pavlík napsal:
Ta spodní bude ZSSK a prostřední z období ČSD.
Všechny jsou ŽSR a všechny skiny jsou z období, kdy jsme s Taxem spolupracovali na barevných variantách bobin. Takže jsou to různě poupravované ČSD verse. (například horní unifik Tomi zveřejnil, ale s logy ČSD) Doposud existuje asi dvacet různých zbarvení řady 140 z různého období provozu, včetně dvou celozelenených oblud.
Pikku napsal:
...
Všechny jsou ŽSR ...

Pardon, spodní je ZSSK ;)

Naposled editoval moderátor:
Delay: Blbější odpověď jsi asi napsat už ani nemohl.:D Kdybych "neskúšal" uja gůgela, tak bych se neptal. Ptám se proto, že jsem MSTS nehrál 7 let a v paměti mi uvízlo (možná špatně), že existovala nějaká taková mašina. Divil by ses, ale v trainsetu mám pár věcí, co už dávno nejsou veřejné, proto se ptám.

Ahoj, ta polomáčená bobča (vzor 1982) na snímku má prosím jaké číslo? Dá se ještě někde sosnout nebo je už minulostí?

bobiny_480.jpg

Back
Nahoře