Gajdma
Provozní technik
E499.004 zrovna potřebuji do mé nové aktivity, jelikož patří Bohumínu, a já dělám historickou jízdu z Ostravy do Budišova n. Budišovkou. Takže držím palce. Vypadá to pěkně.Carlos napsal:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E499.004 zrovna potřebuji do mé nové aktivity, jelikož patří Bohumínu, a já dělám historickou jízdu z Ostravy do Budišova n. Budišovkou. Takže držím palce. Vypadá to pěkně.Carlos napsal:
Ahoj Marku.Gajdma napsal:E499.004 zrovna potřebuji do mé nové aktivity, jelikož patří Bohumínu, a já dělám historickou jízdu z Ostravy do Budišova n. Budišovkou. Takže držím palce. Vypadá to pěkně.Carlos napsal:
Pokud mohou dokázat všechny nátěry a jejich odstíny za dobu provozu pod označením E 499.0Tax napsal:..... Hyperrealisti by nám dali. ....
Ne, ne, jen do Suchdola, ale zatím ještě nemám hotovo a stále stávkuje PC, takže to tak rychle stejně nebude. Ze Suchdola do Budišova potáhne pára, konkrétně Olomoucká 534.0432.Dan J. napsal:Ahoj Marku.Gajdma napsal:E499.004 zrovna potřebuji do mé nové aktivity, jelikož patří Bohumínu, a já dělám historickou jízdu z Ostravy do Budišova n. Budišovkou. Takže držím palce. Vypadá to pěkně.Carlos napsal:
Nepojedeš ale s tou Bobinou až do Budišova, že ne. To by jsi ji musel ze Suhdola do Budišova tlačit.
S pozdravem Dan.
Ahoj Marku, jestli ti do toho mohu kecat, nechceš to s tou párou hodit ze Suhdola směr Stachovice - Fulnek? Tam jde o to, že do Budišova nad Budišovkou, stejně není hotová krajina, pokud se tedy nemýlím a jezdit po zelené placce je docela o ničem.Gajdma napsal:Ne, ne, jen do Suchdola, ale zatím ještě nemám hotovo a stále stávkuje PC, takže to tak rychle stejně nebude. Ze Suchdola do Budišova potáhne pára, konkrétně Olomoucká 534.0432.
Asi to skutečně zkusím zvážit, já jsem taky zatím odložil Rychlík Ondráš Jeseník - Opava, dále po 321 do Frýdlantu a dále do Vsetína zatím nemáme, a jelikož mám zatím traffic jen v úseku Bohumín - Ostrava hl.n., tak to nebude problém.Dan J. napsal:Ahoj Marku, jestli ti do toho mohu kecat, nechceš to s tou párou hodit ze Suhdola směr Stachovice - Fulnek? Tam jde o to, že do Budišova nad Budišovkou, stejně není hotová krajina, pokud se tedy nemýlím a jezdit po zelené placce je docela o ničem.Za sebe mohu říct, že né jednu aktivitu jsem skončil předčasně, když nebyla dostavěná krajinově trať na Košice a aktivita vedla až tam, po zelené louce. Tím chci apelovat na všechny tvůrce aktivit, ať zváží tvoření trasy v těchto nedokončených úsecích. Je to každého volba, ale tím odpadnou i zbytečné urgence na stavitelé tratí od uživatelů, proč v trati poletuje to, či ono a jak píšu, pro mne je to stejně nuda, když na trase nic není, budovy, stromy a tak.
S pozdravem Dan.
KuroSV napsal:Je to vsetko fakt spica, velmi rad sa prehanam cas od casu na nejakej bobinke a konkretne tato ma vracia do detskych cias. Nerozmyslali ste aj o takejto verzii?? resp ak je kde by sa ju dalo stiahnut??
http://sklad.obrazku.cz/obr326784_140031Zilina.jpg
Ahoj Taxi. Ten obrázek je mi hodně známý, ale ta vrchní je ŽSR, a ty spodní dvě ČSD? Na tom screenu to moc vidět není, i když nátěr by ČSD období odpovídal.Tax napsal:Máš na mysli niečo takéto ?
http://xtrain.alsat.sk/msts/skins/el-lok/bobiny_480.jpg
Všechny jsou ŽSR a všechny skiny jsou z období, kdy jsme s Taxem spolupracovali na barevných variantách bobin. Takže jsou to různě poupravované ČSD verse. (například horní unifik Tomi zveřejnil, ale s logy ČSD) Doposud existuje asi dvacet různých zbarvení řady 140 z různého období provozu, včetně dvou celozelenených oblud.Pavlík napsal:Ta spodní bude ZSSK a prostřední z období ČSD.
Pikku napsal:...
Všechny jsou ŽSR ...