E499.0/140

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna tomi
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím.
Po dlouhé době sem vyjel s bobčou ale zjistlil sem že po zvednutí smetáků mě buď spadne celé msts nebo zamrzne Pc.Nikdy dřív se mi to nestalo.Bin mám nejnovější.Ještě podotknu že jde o všechny bobiny od tomiho.Díky za odpověď

Ad Kadr.

Bobiny od Tomiho jsem testoval a vše funguje bez problémů jak v aktivitě tak i ve volné jízdě.Bin mám ten poslední.Jízda bez žádného pádu msts.

Ad Čouda.

Čoudo,Čoudo.Ty už jsi jak nenápadná reklama.Opomenul si dodat ,že má použít přípřež nějakého toho brejlovce a nejlépe skin z Tvých stránek :-).

T napsal:
Ad Kadr.

Bobiny od Tomiho jsem testoval a vše funguje bez problémů jak v aktivitě tak i ve volné jízdě.Bin mám ten poslední.Jízda bez žádného pádu msts.

Ad Čouda.

Čoudo,Čoudo.Ty už jsi jak nenápadná reklama.Opomenul si dodat ,že má použít přípřež nějakého toho brejlovce a nejlépe skin z Tvých stránek :-).
Já netuším co se stalo.Nikde sem se nehrabal.Z ničeho nic to zamrzá.Dělají to jenom bobiny.

Kadr napsal:
T napsal:
Ad Kadr.

Ad Čouda.

Já netuším co se stalo.Nikde sem se nehrabal.Z ničeho nic to zamrzá.Dělají to jenom bobiny.
To nedelaji bobiny ale spis Ty delas blbiny :D Jinak fakt nemam paru cim to muze byt.....

Fabio napsal:
Kadr napsal:
T napsal:
Ad Kadr.

Ad Čouda.

To nedelaji bobiny ale spis Ty delas blbiny :D Jinak fakt nemam paru cim to muze byt.....
BLBINY rozhodně nedělám.Zkoušel sem přeinstalovat BIN a přepsat SMS ale pořád to samé.Po zvednutí jakéhokoliv zběrače následuje LAG.

Vyzkoušel sem i Bobiny od Pikka a mám ten samý problém takže usuzuji že problém bude buď ve zvucích nebo v kabině.PS s ničím sem nemanipuloval pouze ozvučoval přední zběrač ale tím to není protože na starých sms s jedním to taky neběží....
Díky

folcek napsal:
Je někde ke stažení bobinka Českých Drah?? Odpovídající období tak 1999 - 2005??
Nie, neni - pre Tomiho modely platí zákaz skinovania ... Možno v TBP bude nejaký skin na Thunderbirdovu 141-ku, ale nie som si istý

Chcel by som spýtať na jeden problém s kabínou 140.Na domovskej stránke modelu sú k downloadu 3 kabíny, Bobova /upravená Arwyho/, Arwyho originál a Mira Justa, stiahol som si Bobovu, nakoľko upravil kontorlér do jednej textúry čo je lepšie ako pôvodné prevedenie, LEN u tejto verzie chýbajú cvf-ká, z pôvodnej verzie sú nefunkčné nakoľko v tých je kontrolér definovaný z dvoch textúr, neviete poradiť kde zohnať tie cvf-ká k upravenej Bobovej kabíne?

neviete mi dakto poradit odkial by som si stiahol model ZSSK 140

Ku šťastiu chýbajú už len bobinky SŽDS - 140.076 a 140.062
Kebyže viem ako chodia tak by sa ich oplatilo pofotiť 3c40471ba7903966fa7f1bd66075fee5.gif

Naposled editoval moderátor:
No ja by som prijal aj 067, tá zatvárala prevádzku tohoto radu v Žiline pred "zakonzervovaním" v Poprade.

...

Přesunuto zde http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/631&pid=73685&#pid73685

David

Naposled editoval moderátor:
Model je moc pěkný,ale máte zavirovanou stránku AGVčko mi furt upozorňovalo že se mi dostaly do PC viry než jsem stáhl bobinku tak mi to hlásilo asi 3viry nešlo by s tím něco udělat???

Back
Nahoře