Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já netuším co se stalo.Nikde sem se nehrabal.Z ničeho nic to zamrzá.Dělají to jenom bobiny.T napsal:Ad Kadr.
Bobiny od Tomiho jsem testoval a vše funguje bez problémů jak v aktivitě tak i ve volné jízdě.Bin mám ten poslední.Jízda bez žádného pádu msts.
Ad Čouda.
Čoudo,Čoudo.Ty už jsi jak nenápadná reklama.Opomenul si dodat ,že má použít přípřež nějakého toho brejlovce a nejlépe skin z Tvých stránek.
To nedelaji bobiny ale spis Ty delas blbinyKadr napsal:Já netuším co se stalo.Nikde sem se nehrabal.Z ničeho nic to zamrzá.Dělají to jenom bobiny.T napsal:Ad Kadr.
Bobiny od Tomiho jsem testoval a vše funguje bez problémů jak v aktivitě tak i ve volné jízdě.Bin mám ten poslední.Jízda bez žádného pádu msts.
Ad Čouda.
Čoudo,Čoudo.Ty už jsi jak nenápadná reklama.Opomenul si dodat ,že má použít přípřež nějakého toho brejlovce a nejlépe skin z Tvých stránek.
BLBINY rozhodně nedělám.Zkoušel sem přeinstalovat BIN a přepsat SMS ale pořád to samé.Po zvednutí jakéhokoliv zběrače následuje LAG.Fabio napsal:To nedelaji bobiny ale spis Ty delas blbinyKadr napsal:Já netuším co se stalo.Nikde sem se nehrabal.Z ničeho nic to zamrzá.Dělají to jenom bobiny.T napsal:Ad Kadr.
Ad Čouda.
Jinak fakt nemam paru cim to muze byt.....
Nie, neni - pre Tomiho modely platí zákaz skinovania ... Možno v TBP bude nejaký skin na Thunderbirdovu 141-ku, ale nie som si istýfolcek napsal:Je někde ke stažení bobinka Českých Drah?? Odpovídající období tak 1999 - 2005??